破產聯盟

外判要求破產前賭博活動解釋

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
第二年先黎叫我再比資料,完全唔識點寫
發表於 5 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
要你比什麼資料?
 樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層

破產前賭博活動書面解釋 時地人
好驚2019 發表於 16-10-2020 02:08
破產前賭博活動書面解釋 時地人

我估你可以講噃去邊度賭,如每星期有1至2日,會去澳門邊間賭場,賭咩,每次本金大約幾多。
另每星期三,六/日,經鹿會賭鹿仔,日日賭波,每次本金大約幾多。如有鹿會戶口記錄,俾埋佢。
補充一句,如有過大海,最好拎埋出入境紀錄,解釋得有力D
请問樓主跟那位外判?傾咗生活費末?
 樓主| 發表於 5 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
kumho 發表於 16-10-2020 07:40
请問樓主跟那位外判?傾咗生活費末?

傾左
發表於 4 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
那—個外判?
發表於 3 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
我都驚外判會咁問,但我廿年來鹿會出入條數都好平均,兼且有贏有輸,計埋打個和或微利。
發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
唔緊要, 照講照報, 對方做紀錄而已, 冇甚影響.