破產聯盟

歡迎 She.com 破產之家

原帖由 小林林 於 2008-12-23 18:08 發表
哈....我同你差不多,但我見少人留言,入一入來八下就走
你有無食過乖乖同咁大支丫?可能我仲成熟過你
你一定要陪我我地啊!大家互相支持同鼓勵,希望在明天 ...

華。我都食過,你地有無聽過

3 粒糖

重有

紋身香口交?

回復 #60 enjoylife 的帖子

80年代歌星,我都係停留住係個偕段喎,我部mp3大部份既歌都係個個年代的歌.
我仲記得當時哥哥的彩色黑膠碟.

回復 #62 roy 的帖子

哥哥的 「Stand Up」,我買的是綠色,因為係我既favourite colour

記得當年佢同Alan Tam,我地d同學仔分成兩派,有次我身為哥哥既fans去睇Alan Tam既演唱會(仲要係佢生日個場,坐第一行呀!)比同學仔串我,你做咩會係度架?我其實兩個既歌都鐘意既。

霧之戀 + 愛在深秋,一年既入選歌有3隻入選十大勁歌,前所未有架!

但係咁多年黎哥哥都係比佢lead住,直至佢唔再攞獎,一山不能藏2虎?

回復 #61 admin 的帖子

3粒糖for sure!穿波膠我剩係記得有一隻正方形,入面細細粒既水果香口膠,我鐘意一口氣食10幾粒。

過年時,都係得瑞士糖咋!

回復 #63 enjoylife 的帖子

嘻嘻...睇黎我同你年紀相若喎.
我讀中學時就係哥哥同Alan Tam既年代了.你就好啦坐到第一行,我當年坐山項位咋.
佢有一年吾止3隻入選十大勁歌,有一年應該係四首添.當年alan,哥哥,梅艶芳已佔左成8,9首歌了.
3粒糖我反而無咩引象,反而有印水紙吹波膠就有食過,
仲記得我用口水茶落隻手到,都不知幾有形
再整多支朱江穚牌白寧氣水或屈臣氏氣水,真係正
roy,你個唱盤仲係唔係到?以前買支唱針真係好貴,
我唯有買盒卡色帶比人祿歌3蚊首><"

回復 #66 小林林 的帖子

部唱機掉左好耐了,係呀以前好多唱片鋪幫人綠歌.
原帖由 enjoylife 於 2008-12-24 10:59 發表
哥哥的 「Stand Up」,我買的是綠色,因為係我既favourite colour

記得當年佢同Alan Tam,我地d同學仔分成兩派,有次我身為哥哥既fans去睇Alan Tam既演唱會(仲要係佢生日個場,坐第一行呀!)比同學仔串我,你做咩會係度架 ...

你一定後生過我啦。我個時都唔係同學仔啦。

回復 #63 enjoylife 的帖子

HAHA~~

哥哥同校長之爭, 我好像仲係小學生... :p
不過, o個時d女同學已經分左做兩邦, 一邊係哥哥, 一邊係校長...
兩邊都唔准同另一邊玩ga...

haha... 回想起都幾得意...
hihi,大家好,enjoylife 妳好.
我要返shift ga,公司又唔方便online,所以我真的好少可以同大家傾傾,首先祝賀大家happy new year 先!我已經邁向第三年,(11 月底滿兩年,份ANNUAL REPORT 未交,HEHE)當中發生了好多事,好似係8 月冇左佗住的BB......心情真的比破產時HURT N 倍!.我有時會諗係未個天要懲罰我亂用$$,要破產已令身邊的人痛苦,所以先要我受失去我一直等待的BB,有幾個月我見到大肚婆,BB 我也很恨,好彩我身邊的家人同事支持才OK,破產真的不是件的事,但起碼係令我們重建希望的方法,神可能想我生活更好時先給我健康的BB,我也只有咁樣想!!
ANYWAY,眾朋友門,大家加油,早日順利脫離破產期.

回復 #70 bobodog8 的帖子

我而家係屋企,剛寫完個resume,搵緊工。

無常係會成日黎搵我地,當係考驗囉,希望在明天,當身體健康時候再作懷孕準備。

回復 #70 bobodog8 的帖子

如果你再想生bb都最少過一年後(等到兩年更好),我都有兩個小朋友.

所以我知女人生完/流產身體會大傷元氣.

你養好身體,未來一定可以生個肥肥白白bb.

重有我覺你想法唔岩,你唔應諗"天要懲罰我亂用$$"而無左bb,

我曾聽過醫生講過,係bb未準備好,所以你要等佢...佢準備好就會返黎.

你要加油!!!

你身邊有好多愛你架人,唔好再傷心...