破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: admin

各位訪客請登記及留言

回復 #39 yancy 的帖子

咪剩係多謝Admin至得架!?雖然無佢就無呢個聯盟......但記得要多謝埋 gpo4074、roy、enjoylife 等幾位版主,佢哋真係花好多時間喺呢度架!
你順便多謝埋我,我都受架!哈哈 ,(雖然我唔係出好多力 )
我也借個位多謝幾住版主同各會員,總之大家互相扶持、互相分享經驗,一起加油!共同過渡!

回復 #41 温sir 的帖子

我真係大頭多隻蝦,咁多人要多謝都唔知tim.
我再一次要係度多謝GPO4074,ROY,ENJOYLIFE等等各位人兄,更加要多謝你溫sir

回復 #42 yancy 的帖子

唔使客氣
OK哥哥~~我係jenny媽~~  你記得我嗎..   呵~我的第一年完了好開心.  呢排我都係我朋友的壇做下壇主的左右手咁.得閒來玩  familylover.net 你與我的家.

回復 #44 珍妮媽 的帖子

係度賣廣告!嘿!

ban ban ban !!!
admin  她用個這裡宣傳,即係証明你個網站受歡迎.

佢有眼光!
bb_q_888 (食西北風)

中級市民

張相係唔係你既女來架,眼神同諗野有點似你呀!
我支持個邊, 我 同樣支持 破產聯盟的 ...    唔好嬲下..