破產聯盟

查看: 3504|回復: 18

更新TU問題

我13年入學,17畢業。畢業後已取畢業證書,但冇更新過TU,想問吓程序係咪要先去TU攞自己評級後,再email畢業證書比佢哋?定係唔使攞評級就咁email畢業證書?扒左好多文淨係話email畢業證書,唔係太清楚程序!唔該有經驗人士幫幫手!謝謝
Email比佢先,佢會覆番你話幾耐左右會更新,你到時再去攞都未遲
nevergiveup 發表於 25-2-2020 01:13
Email比佢先,佢會覆番你話幾耐左右會更新,你到時再去攞都未遲

唔該晒Ching!
因為上星期兄弟喺街‘溜’申請銀聯卡,填表即送喼,咁我咪試吓囉!點知連兄弟都拒絕我申請!可能因為我未update TU.

呵呵,一申請就銀聯卡,似乎偷步跳遠了。呢個唔關update TU事。
係應該主動連副本通知TU已解破update. 事實會較佢自己改為快。

你今年幾月到七周年,過埋今年申請可能好點。
而且申請兄弟威晒卡機會較大。

301 發表於 25-2-2020 09:42
呵呵,一申請就銀聯卡,似乎偷步跳遠了。呢個唔關update TU事。
係應該主動連副本通知TU已解破update. 事實 ...

乜銀聯難申請d架咩?我唔知喎!佢擺街‘樓’人申請架!另外,我13年11月入學嘅!乜原來係入學開始計架咩?唔係畢業先開始計?如果入學計至今年11月就7年喇!
樓主你次序錯晒
請參考我係呢版出過既 po, 內含攻略
busdriver.430 發表於 26-2-2020 14:20
樓主你次序錯晒

唔該晒!
我係被拒絕後先睇到你個po!同埋我已經sd 左E貓去TU,不過仲未收到任何回覆。
唔好算到剛剛好,出事又被記錄失敗就唔好啦,預備多幾個月。理想D,用卡都要計過算過,有錢先好用,兄弟卡我老友被追數,真系手段盡出。記得啊手足。
我今年六月夠七年
多謝閣下申請信銀國際信銀國際Motion信用卡,我們現正處理閣下之申請, 並已進入審核階段。 煩請閣下儘快遞交下列有關文件副本,以便我們能儘快完成批核程序。
我有兄弟三張,aeon一張,工行大湾卡一張,AE一張,利申解破已七年
我13年入學,17年6月畢業,不反對通知書7月羅,即send去環聯更新資料
busdriver.430 發表於 26-2-2020 14:20
樓主你次序錯晒

請問點睇你出過的POST ??

新手求教.
的人話解破只有二間財仔卡可申請,但係我巳經有AE卡
想問點更新tu
把解破信e-mail去環聯更新
咩電郵地址
環聯官網就有啦