破產聯盟

信用卡 火都黎

獅子我有,痕身我有(仲要交過手),而呢兩間都批按揭比我,其實大家慢慢搞番好財務,一定無問題
nevergiveup 發表於 26-5-2022 19:01
獅子我有,痕身我有(仲要交過手),而呢兩間都批按揭比我,其實大家慢慢搞番好財務,一定無問題 ...

甘過多機個月在申請罹
多謝您申請花旗銀行的 Citi The Club Credit Card - 申請參考編號20220525004365053。  然而經審核過閣下所提交的資料後,很抱歉我們未能接納閣下的申請。倘若未來閣下的財政狀況有所改變並符合我們的審核要求,我們將樂意再次考慮閣下的申請。
Joannywalker131 發表於 26-5-2022 20:49
多謝您申請花旗銀行的 Citi The Club Credit Card - 申請參考編號20220525004365053。  然而經審核過閣下所 ...

仲有一個原因唔批係太多咭
nevergiveup 發表於 26-5-2022 22:13
仲有一個原因唔批係太多咭

我都覺
Citibank:  [Reminder to complete application]Don’t forget to complete your Citi The Club Credit Card application. Please check the e-mail we sent you for details and don't forget to complete your application within 7 days!  花旗銀行: [提提您記得完成申請]您之前提交嘅 Citi The Club 信用卡 申請仲未完成喎。請透過我地寄比您嘅最新電郵睇番詳情,記得喺 7日内完成申請呀!
之前已經秒拒了,何解收到呢sms?
finish2021 發表於 26-5-2022 17:04
咁都唔比機會我地重生…. 係咪有前科先唔批呢

所以唔鼓勵啲人郁啲就話破產,破產,重組,舒緩,內部舒緩,四個之中,以銀行/財仔內部舒緩最好,還款期長,但還款完成及UPDATE  TU後三個月,已經可以申請大銀行信用卡,當然你嘅工作年資,規模都係考慮範圍。
airmax 發表於 29-5-2022 10:32
所以唔鼓勵啲人郁啲就話破產,破產,重組,舒緩,內部舒緩,四個之中,以銀行/財仔內部舒緩最好,還款期 ...

我二十年前爭銀行財仔錢走佬,搬返深圳住,十年後先返香港申破,糸香港生活無户口,無卡真糸吾方便,後期諗通左,先去揾三姓律師搞
Joannywalker131 發表於 26-5-2022 23:07
我都覺

咁會唔會cut淨幾張
半年後再試四大銀行呀
finish2021 發表於 1-6-2022 16:13
咁會唔會cut淨幾張
半年後再試四大銀行呀

Cut 兄弟啦
[環聯信貸提示] 請注意,於過去一個月內,閣下的信貸報告並無出現任何須給予閣下通知的變動。
解破超過九年,只有中信三張,大新三張,富邦一張,工行一張,aeon二張,AE五張,安信三張,mox_一張,livi一張,就系想要四大竹
選擇匯豐Visa Signature卡,我們已經詳細考慮過您的申請,不過,很抱歉,我們這次並沒有  希望為您發卡。如果您帶來不便,我們很抱歉。我們為您提供,歡迎聯繫我們一起商討協助其他更適合您的理財方案。
滙豐:閣下的滙豐Red信用卡已獲批核。 一般而言,您將於三至五個工作天內收到您的信用卡;如您的通訊地址在香港境外,則需時約兩星期。
滙豐red卡批左二萬信用額
Visa Signature 同 Red 卡分別在?
原來signature 要36萬年薪 Red就12萬
finish2021 發表於 14-7-2022 23:57

卡的等級 同 回贈 不同
finish2021 發表於 14-7-2022 23:57

Signature 吾通糸身份象征?