破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: 爆破2019
打印 上一主題 下一主題

收到破署第一封信

Anmi2019 發表於 24-5-2019 16:49
你只係上去交文件,暫時主任跟。如果直接外判,判令前第一封信會寫本人會以暫行受託人身份另委任2名私營機 ...

睇完你哩句,我先明我係暫時主任跟,我仲諗究竟我係外判跟定主任
應該話,邊個跟都唔到我地話事,順其自然先岩....頭先果個留言就當我未諗清楚自己要打乜...:-I
我交左文件去會計師樓, 佢地比左4張紙是每年一張報收入支出, 佢話直接send比主任, 咁以後係咪即係主任跟呢? 我咁岩又無工做, 會唔會要開大會呢?
tedyu 發表於 25-5-2019 18:34
我交左文件去會計師樓, 佢地比左4張紙是每年一張報收入支出, 佢話直接send比主任, 咁以後係咪即係主任跟 ...

我之前交文件,佢都係比左4張收入支出表我,叫我每年交比主任
想請問下如果去債權人開大會.其實我已經知道債權人晤會去而我又係主任跟無外判. 其實係咪上到去簽下名講幾句就走得?會晤會有D咩問題問?
我剛收到信去何x貝會計師樓,我是揾6C攪,但叫我交填妥的初步訊問問卷皮毎月收入及開支評估表格我都冇,点算?糸咪等6C代我上完庭問6C拿?
個心好煩 發表於 14-6-2019 01:02
我剛收到信去何x貝會計師樓,我是揾6C攪,但叫我交填妥的初步訊問問卷皮毎月收入及開支評估表格我都冇,点 ...

你6C冇寄比你

應該係頒令前早10多日就要寄比你.

tedyu 發表於 25-5-2019 18:34
我交左文件去會計師樓, 佢地比左4張紙是每年一張報收入支出, 佢話直接send比主任, 咁以後係咪即係主任跟 ...

我上年10月頒令,當時至今都係無業,主任跟,無開大會!之前有師兄講過,無業無得傾生活費!