破產聯盟

聽日真係去搞入學啦

萬念俱灰 發表於 7-6-2019 21:02
小妹搵到份兼職返夜晚11點收4點。60蚊個鐘。嘩。好驚自己捱唔到呀。但係我會撐住。為自己為屋企付出多小小 ...

恭喜曬,努力啊
小妹搵到份兼職返夜晚11點收4點。60蚊個鐘。嘩。好驚自己捱唔到呀。但係我會撐住。為自己為屋企付出多小小 ...

加油

恭喜有工做,若你身質麻麻而份工要長時間行行企企冇得坐既,就記得間中飲少少水補充水份同精力了,唔係有機會休克,我試過。。。

都係返cafe?你收幾多點?我自己返緊13:00-22:30。。
我都想搵多份,因為平時都成2、3點先訓。
其實我都驚自己唔得呀。因為我朝早返9點起碼收10點。之後再返11點收5點。好似有啲恐怖咁。
萬念俱灰 發表於 8-6-2019 02:35
其實我都驚自己唔得呀。因為我朝早返9點起碼收10點。之後再返11點收5點。好似有啲恐怖咁。 ...

萬念妹加油呀 ! 但都要小心身體。
我幾年前都做過2份工,係辛苦㗎,我正職返1點收9點,之後返OK通宵更11-7am,返屋企瞓3,4個鍾又返工,真係非人生活。
萬念俱灰 發表於 8-6-2019 02:35
其實我都驚自己唔得呀。因為我朝早返9點起碼收10點。之後再返11點收5點。好似有啲恐怖咁。 ...

我E+都係咁,每日瞓得2-3粒鐘,如果返足6日,勁辛苦!所以妳最好隔日返或每週返2-3日!
萬念俱灰 發表於 7-6-2019 17:14
我好蠢。人地對我好啲。我就以為佢係好人。人地講咩我就信。人越大先發覺呢個世界係現實既。最好既真係只 ...

我老媽都糸咁教我!所以瀨晒野!哈哈!不過冇所謂,人生都差不多過了一半,當自己上世欠了他們,今世還返!
girl 發表於 7-6-2019 10:54
灰妹,你收到破產處信未?我尋日收到了

我琴今日都仲未收到呀。咁點算呀。
個心好煩 發表於 8-6-2019 09:36
我E+都係咁,每日瞓得2-3粒鐘,如果返足6日,勁辛苦!所以妳最好隔日返或每週返2-3日! ...

我平時好鍾意訓覺。係可以訓足一日個隻。我琴晚返完工。今朝再返9點。我今朝釣左幾次魚啦已經。
我仲要攰到今日全日都冇胃口。以家先開始食第一包熊仔餅咋。
又熊仔餅?!冇第二樣食?
萬念俱灰 發表於 8-6-2019 18:16
我琴今日都仲未收到呀。咁點算呀。

下個星期都冇先打去問
girl 發表於 8-6-2019 18:25
下個星期都冇先打去問

我擔心係咪個日啲字太核突。所以寄唔到黎。哈哈哈。我呀媽去2個星期旅行。要20號先返到黎。呀媽去咁耐旅行好慘呀我。
唔駛咁心急