破產聯盟

聽日真係去搞入學啦

萬念俱灰 發表於 23-5-2019 00:45
馬王師兄唔好理佢啦。我衷心祝福佢下次實搞得成。

明白,我只係睇唔過眼姐,其實師妹妳個名好吸引,萬念俱灰 i like
呀妹,預祝你明天順順利利入學。你請假咁難,記得帶齊有關文件呀,入定錢八達通影印用。佢地打唔打去你公司就唔好諗咁多啦,隨緣啦,你控制唔到,唔好比咁大壓力自己。等你好消息
Jojobb 發表於 22-5-2019 18:44
當然啦, 絕對明白, 剩係不用每個月計住要還幾$及要跑幾多數的好, 我以前一到還左三期又趕住去續借來填數,  ...

我都係咁,未夠期續借就作古仔搵朋友借,唉,諗返起以前真係唔係人嚟㗎,咩都做得出,差在未去打劫,殺人放火咋。
我都預祝順順利利入學,聽日等你好消息
Anmi2019 發表於 23-5-2019 00:56
早d休息,咩都唔好理唔好諗,聽日下午等你好消息

聽日去到填哂野我會報比大家知。多謝你地既支持同關心呀。
馬王 發表於 23-5-2019 00:57
明白,我只係睇唔過眼姐,其實師妹妳個名好吸引,萬念俱灰 i like

馬王師兄咪鬼理佢啦。我個名完全真係我呢幾個月既感受。我打完呢個名都覺得自己有啲文采。哈哈。個陣就爆煲簡直成個世界都係灰色。覺得自己係全宇宙最折墮既人。
萬念俱灰 發表於 23-5-2019 01:07
聽日去到填哂野我會報比大家知。多謝你地既支持同關心呀。

你聽日會好忙,走嚟走去,搞好哂拎埋no,離開果度先通知我哋都未遲,最緊要順順利利
好煩2019 發表於 23-5-2019 00:57
呀妹,預祝你明天順順利利入學。你請假咁難,記得帶齊有關文件呀,入定錢八達通影印用。佢地打唔打去你公司 ...

Mpf有一間。另一間會風冇寄過野黎。上個月身痕月結單有。扑民份約有。we仔得網上。兄弟有。兄弟卡有月結單。糧單都有。係怕聽日搞唔切宣誓。如果唔齊可唔可以後補架?
Anmi2019 發表於 23-5-2019 01:13
你聽日會好忙,走嚟走去,搞好哂拎埋no,離開果度先通知我哋都未遲,最緊要順順利利 ...

哈哈。你地應該都覺得我多野講架啦。我驚我坐地鐵個陣都會忍唔住同你地講。
呀妹,聽日攞左号碼即刻攞去對面金鍾兄弟分行,叫佢影埋印,你自己fax佢有籍口收唔到。我都係即時攞去分行同佢地講,剛剛申破左麻烦幫我影印。
fax 錢都慳返 。。。
嘩。又係辦法喎。香x信貸都係金鐘架。即係自己送去分行都得?
如果咁樣比起之前搵人搞。話要加多二三千比人送過去真係抵好多。
萬念俱灰 發表於 23-5-2019 01:31
嘩。又係辦法喎。香x信貸都係金鐘架。即係自己送去分行都得?

可以,咁佢地冇籍口話收唔到。
咁我聽日就自己拎去。拎唔到個啲我fax完再落場自己拎去。如果聽日順順利利搞到入學。又冇電話打去公司就好啦。好鬼緊張。好似小學生去旅行咁訓唔著。心情又複雜。開心既係覺得有啲解脫左。但同時又挾左啲擔心同唔開心。精神分裂。哈哈。
呀妹,放鬆啲,唔好比自己咁大壓力。仲要捱到頒令呀。
萬念俱灰 發表於 23-5-2019 01:46
咁我聽日就自己拎去。拎唔到個啲我fax完再落場自己拎去。如果聽日順順利利搞到入學。又冇電話打去公司就好 ...

放鬆啲啦,你搞完你就會發覺其實好簡單
聽日搞完,就唔使個個月撲錢還債,又唔使日日食公仔麵hehe
mchan 發表於 23-5-2019 01:55
聽日搞完,就唔使個個月撲錢還債,又唔使日日食公仔麵hehe

仲要食到月尾出糧呀。之前就練仙咁咩都唔想食。呢幾日就好似餓鬼上身咁食極都唔覺飽。同埋出糧我想還比屋企人同埋朋友。所以我諗都係差冇幾。屋企人個到就算成份糧比哂都唔夠呀。
入學後就會鬆好多啦,起碼份糧係自己唔駛再比吸血鬼。