破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

銀行卡數同貸款,準備入學

各位好,
我準備入學,每月只還min pay已經唔夠還。已經還到好攰啦!又唔可以比屋企人知!
準備再下月8號出糧就入學(想搵6c搞)。
1,如果今個月先停還銀行卡數min pay,銀行會唔會咁快轉咗比外判公司?
2,若果真是外判咗,係咪到時都是通知銀行就可以?
3,係咪月頭入紙好啲?8號先搞會否太遲?因為唔想同公司講。
如果今個月仲有錢剩就早啲入紙,
反而mini pay就拖下先。
不過記住所有銀行帳單(3個月)、mpf、糧單、水電煤租金收據準備好比律師搞,
如果要報供養父母就佢地身份証副本影印咪!
明白,謝謝你!我會準備定
Mr.brown 發表於 17-2-2019 13:16
如果今個月仲有錢剩就早啲入紙,
反而mini pay就拖下先。
不過記住所有銀行帳單(3個月)、mpf、糧單、水電 ...

今個月min pay已找得八八九九,所餘無幾。嚟緊三月份就
如果樓主只差銀行數 所有野都好好搞 一入紙 FAX比銀行 所有野就停止 等頒令
如果係1線財仔 AXXX 大X 正常都係入紙就停
但如果有2.3線....就預左所有人都會知你差人錢 破產
大發現 發表於 17-2-2019 22:35
如果樓主只差銀行數 所有野都好好搞 一入紙 FAX比銀行 所有野就停止 等頒令
如果係1線財仔 AXXX 大X 正常都 ...

我只是欠銀行卡數同銀行借貸基準Axxx都係卡數同套現
大發現 發表於 17-2-2019 22:35
如果係1線財仔 AXXX 大X 正常都 ...

謝謝
咁樓主可以放心 如果全部數都係銀行式AXXX 無論咭數定貸款
入紙即停 之後等頒令 等外判 4年後一條好漢!