破產聯盟

求解答

已宣誓未頒令期間,如果fax左資料去一線銀行,會唔會都繼續追呢?
銀行包括痕生/中x阿爺/東x/美國A銀行
正常FAX左就唔追
岩岩6c打黎話有臨時令出左同fax左,想問之後係會點架?大概幾時收到信?
其實會唔會畢業後,呢d銀行話要還返晒而家爭既錢架
coey1314 發表於 12-11-2018 18:06
岩岩6c打黎話有臨時令出左同fax左,想問之後係會點架?大概幾時收到信?

請問你搵邊間律師樓?

評分

參與人數 1城市人氣 -801 城市金錢 -801 城市魁力 -801 城市權力 -801 收起 理由
admin -801 -801 -801 -801 咁都夠膽講!?你好嘢!

查看全部評分

Ivychow121 發表於 12-11-2018 23:30
請問你搵邊間律師樓?

Bye bye.  
有疑問~求師兄解答一下,我12/11收到6c話有臨時令呀,但我本身11/11就要還一期貸款佢亦sms左我話過唔到數,按呢個情況我係咪已經叫唔洗太擔心呢?知唔知之後幾耐叫完全搞掂成個過程呀 ?
自動轉帳過唔到數,銀行會扣手續費!再有sms同電話尼,再同6c講!
coey1314 發表於 12-11-2018 22:47
其實會唔會畢業後,呢d銀行話要還返晒而家爭既錢架

我見過有師兄話解破左收到追數電話,講得出他個名,仲話他差過幾多錢,話還比他。不過你如果當時破產有報到果條數,報到個債主,就算他地再追你都無用,你可以完全話他地滋擾你,同埋就算告到上法庭,你只要系合法,唔系詐騙呀,欺瞞等等之類,都系告唔入。