破產聯盟

交文件

7/8 頒左領,打左去破產處問,外判左間叫永X會計,有沒有Ching 可以知道呢間點架?
同埋帶咩文件上去交?
謝謝

广告位
您好!您暂时不能浏览帖子的全部内容,请 登录 | 没有帐号? 註冊QQ¼
頒令後找回早一至二星期前破處給你的信,信上會叫你約交資料(不等如已外判),有問題可找主任問,已頒令後可約主任出信給你去開出糧戶口或商討用之前的saveing戶口,生活費要等通知~薪金留1/3用作還款(可能要)

广告位
您好!您暂时不能浏览帖子的全部内容,请 登录 | 没有帐号? 註冊QQ¼
回復 支持 1 反對 0

会寄信比你的,耐心等候

广告位
[发帖际遇]: chongxin 乐于助人,奖励 2 城市魁力. 幸运榜 / 衰神榜
chongxin 發表於 8-8-2018 11:14
会寄信比你的,耐心等候

第一次,無乜經驗,番工出左糧又拎唔到,等佢搵我又好似慢得濟,都唔知點做,又未開通戶口,心情真忐忑。
我睇論壇好多都話生活費傾到幾個月真係幾個月都冇錢拎啦
一陣又要嘔番唔知幾多出黎

广告位
邊會要留3份人作還款呀!唔識咪亂答

广告位
封信會得好清楚要帶咩文件去交
聽講去到職員會幫您睇一次對一次, 好好人的

广告位
cl475867 發表於 8-8-2018 12:39
邊會要留3份人作還款呀!唔識咪亂答

先留1/3薪金~因為未知生活費幾多~洗左到時要你供返好頭㾗

广告位
nahhan9221 發表於 8-8-2018 11:29
第一次,無乜經驗,番工出左糧又拎唔到,等佢搵我又好似慢得濟,都唔知點做,又未開通戶口,心情真忐忑。 ...

你有点误会了!
你有工作的话就立即去破产署向负责的主任拿开户信,这个跟外判没有关系的。
拿了开户信后就去银行开户口!
至于生活费就得等外判通知你去见面才知道结果呢!

广告位
chongxin 發表於 9-8-2018 21:42
你有点误会了!
你有工作的话就立即去破产署向负责的主任拿开户信,这个跟外判没有关系的。
拿了开户信后 ...

我剛剛打左去問主任、佢話要問番外判,我再打去外判,話要約時間上去見面。。
開戶口,都唔知等幾耐。。我都要錢交租

广告位
nahhan9221 發表於 10-8-2018 16:31
我剛剛打左去問主任、佢話要問番外判,我再打去外判,話要約時間上去見面。。
開戶口,都唔知等幾耐。。 ...

問得外判拎信,,你應該已外判!

广告位
返學等放學 發表於 8-8-2018 17:21
先留1/3薪金~因為未知生活費幾多~洗左到時要你供返好頭㾗

有預算是好 但是依家都未拎到封信
唉我都唔知點算好

广告位
失敗人 發表於 8-8-2018 14:22
等通知啦!!!

我打左去外判到 ,話約見面 都係等覆
未知帶咩野文件去上去外判

广告位
masao0596 發表於 8-8-2018 14:42
封信會得好清楚要帶咩文件去交
聽講去到職員會幫您睇一次對一次, 好好人的 ...

你都係永X 會計嗎 ?

广告位
nahhan9221 發表於 10-8-2018 16:49
我打左去外判到 ,話約見面 都係等覆
未知帶咩野文件去上去外判

你頒令前2星期應該收到破處封信架!!有叫你準備乜野文件帶上去喎!

广告位
nahhan9221 發表於 10-8-2018 16:50
你都係永X 會計嗎 ?

唔係
要入屯門

广告位