破產聯盟

查看: 7551|回復: 53

畢業啦..畢業啦~~~ 終於畢業啦...YEAH

我係4年前既 4/3 入學, 現在剛剛係 3/3 畢業啦!  4年唔難過, 總比個個月做工只係用來還債, 得番2-3千用好得多, 個2-3千仲要交租, 水電煤和比家用家人, 舒服好多倍。當然如果有能力只係辛苦 D 既情況下, 我會選擇唔老破。始終老破會影響自己信貨記錄差唔多一世咁~~  

不過, 點都好, 終於畢業放學了!!  這4年, 多謝版主, 各位 C HING, C TSE 既指導和意見。希望未畢業既同學仔, 繼續乖乖咁上堂, 4年上堂時間雖然好似好長, 但比起未上堂前, 完全係舒服既生活。

大家努力..加油呀~

多謝各位一直既幫忙和意見, 從今年 4/3 開始, 我會好好做人, 唔希望會再返來上堂留班。謝謝
恭喜晒,4年後一條好漢,我要9月畢業
jackwonghk 發表於 7-3-2018 07:21
恭喜晒,4年後一條好漢,我要9月畢業

多謝!!      半年好快過!!  繼續加油...
恭喜曬樓主,我一年都未到,外判亦未通知生活費,希望同你一樣順順利利!
我同你同一日,唔系3月5日開始解破???我都已經順利解破!
wvovw 發表於 7-3-2018 18:07
我同你同一日,唔系3月5日開始解破???我都已經順利解破!

我 4/3 開始喎!  如果你係同年同月同日上堂..落堂應該係 4/3 零晨完!!!
Appleapple 發表於 7-3-2018 12:13
恭喜曬樓主,我一年都未到,外判亦未通知生活費,希望同你一樣順順利利! ...

加油呀!!!
EWB 發表於 7-3-2018 20:02
我 4/3 開始喎!  如果你係同年同月同日上堂..落堂應該係 4/3 零晨完!!!

系系我就系呢一日開始,我系2014年3月4日開始上堂,哦,甘我自已計多左一日,不過無關系了,大家都畢業了。一起功喜我地兩個啦,以后要好好重新做人,唔好再破第二次了。呢D黑暗日子唔想再過。。。。。。
wvovw 發表於 7-3-2018 20:06
系系我就系呢一日開始,我系2014年3月4日開始上堂,哦,甘我自已計多左一日,不過無關系了,大家都畢業了 ...

恭喜曬!!!  
恭喜恭喜 我都完左成半年個人輕鬆好多