破產聯盟

剛收到信,直接外判

直接外判好唔好架? 好緊張

广告位
您好!您暂时不能浏览帖子的全部内容,请 登录 | 没有帐号? 註冊QQ¼
直接外判好唔好睇邊間,羅x美出晒名超刻薄,講彩數

广告位
您好!您暂时不能浏览帖子的全部内容,请 登录 | 没有帐号? 註冊QQ¼
未知邊間,2月13日才頒令

广告位
我是直接外判~感恩遇到好人家~

广告位
[发帖际遇]: karriewong 在网吧通宵,花了 8 城市金錢. 幸运榜 / 衰神榜
有冇人知永聯好唔好?我判左比佢地

广告位
就算外判都有機會轉主任跟。我就系一個例子,我初初外判,封信仲寫明你要來會見吾!之后去見果日入左醫院,我老豆打電話去交待情況,話我仲搶救緊去唔到。之后就等我出院,一出院話已轉左比主任,之后又轉左第一個新來的主任。就甘賣豬仔。我聽講主任會較好少少,畢竟他地只系打份工,同你利益沖突唔大。我跟主任,我無做野,只系要求我份報表寫邊個資助我生活就OK,都無打電話來找過我,相反我找他較多。但外判多多少少都同你上繳有關。呢度有帥兄話,番份上繳少D的人工都比他地多次要求轉番份高人工的工,仲出信耐不耐要召見。當然唔系話全部外判都系甘,只不過大體情況會無甘好。

广告位
[发帖际遇]: wvovw 乐于助人,奖励 8 城市魁力. 幸运榜 / 衰神榜
你毫無價值...外判都唔要你.....你冇做野...主唔主任都冇咩關係吧

广告位
yenneychan 發表於 3-2-2018 01:44
有冇人知永聯好唔好?我判左比佢地

我都係永x,入學差唔多一年
啱啱收到信通知批咗幾多生活費
每月唔洗上繳
個人覺得呢間都ok

广告位
pokemon 發表於 3-2-2018 14:39
我都係永x,入學差唔多一年
啱啱收到信通知批咗幾多生活費
每月唔洗上繳

其實我都好驚,因為12000都要上繳1500一個月,我13800自己住呢兩個月仲要比人cut commission...收入已少了一大截,再上繳,我真係唔洗食了

广告位
 樓主| 發表於 5 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
我剛知道外判劉x雄,有無人可以俾意見提點下我。

广告位