破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: Wantdie

破產係咪唯一出路?

不過係亞洲信貸公司通知我,我上網睇過發現係收數公司,唔知打唔打過去問好
Wantdie 發表於 20-10-2017 08:51
想請問6c係咪姐係律師?今日又收到msg話銀行個邊有個plan比我

無錯6C即係律師
呢間遲交會朝早7點派人拍門,到時你撐唔撐得住先? 其實你唔好成日諗咩銀行plan.人地目的係賺錢,唔係開善堂。你欠60雞,有無計過,利息一個月要還幾多??就算人地有優惠,都會比personal loan 高 因為你係高危人士。唯一可能收順d 係債權銀行,佢地如果唔制 你都收得皮喇!!
感謝各位師兄提供意見,我自己都計過數,咁樣落去都無咩意思,不如一刀切吸取教訓重新做人
flypig 發表於 20-10-2017 10:03
呢間遲交會朝早7點派人拍門,到時你撐唔撐得住先? 其實你唔好成日諗咩銀行plan.人地目的係賺錢,唔係開善堂 ...

卡都比人 cut 左。應該無銀行同一線財仔肯借。

樓主應該心知肚明。
不過想請教下如果有追數打黎係咪照直同佢講我會申破都ok 我打電話騷擾我都無所謂 係驚佢上門嚇到屋企人
Wantdie 發表於 20-10-2017 11:54
不過想請教下如果有追數打黎係咪照直同佢講我會申破都ok 我打電話騷擾我都無所謂 係驚佢上門嚇到屋企人 ...

我會申破多Q餘... 如果你係債主,有人講會申破你會點做???
我就即日交俾收數叫佢出盡混身解數, 盡追...

一日無NO. , 一日扮傻仔. NO.= 老破編號.
自己搞,即日有. 經律師, 3/5/7日不等.
一有NO. 即通知所有債權人!!! 叫佢地收得皮!!因為已進入司法程序.
admin 發表於 20-10-2017 11:44
卡都比人 cut 左。應該無銀行同一線財仔肯借。

樓主應該心知肚明。

卡都CUT 左,隨時進入收數佬行動.

樓主都係快快申破喇.唔好再左思右想.
Wantdie 發表於 19-10-2017 10:14
感激各位建議,唔知大家有無經驗可以點攞多d生活費,我睇過d分享都好睇個破產主任係咪外判 ...

我係主任跟,我覺得佢回參考破前嘅生活開支