破產聯盟

查看: 8600|回復: 16

早排申請張信用卡 , 今日張卡到手喇 !

關閉 [複製鏈接]
上年一年經過左 N 次失敗 , 今次成功申請到兄弟卡 (仲要打哂人情牌) , 有 $10000 credit

我見到申請果 post 板主 set 左權限 , 有興趣自行參考 , 相已 upload 係果個 post

謝謝

評分

參與人數 1城市人氣 -801 城市金錢 -801 城市魁力 -801 城市權力 -801 收起 理由
admin -801 -801 -801 -801

查看全部評分

兄弟咭先批得一皮個額俾你咁少??
樓主你份工月入幾多??
nakamura 發表於 29-5-2017 13:13
兄弟咭先批得一皮個額俾你咁少??
樓主你份工月入幾多??

破產完第一張卡可以有幾多 ?

出到已經要還神
zeta0083 發表於 29-5-2017 14:59
破產完第一張卡可以有幾多 ?

出到已經要還神

我解破後申請呢張兄弟咭一批就批萬七啦
樓主。你原來個 post 我 set 左權限,就大家明白咩事。

你個張卡,又係咁橋,呢排成日宣傳羅遲個張。

其他 post 都有提過其他會員一年內羅到卡,credit limit 重唔止你個數!

你呢張卡又奇怪,要找你朋友阿女先得。

你係唔係真係當我 peter 仔?

如果想宣傳就比錢啦。

樓主之前已經因其他事被我警告過,而家無得講!

ban ban ban ban ban!

原來 sales...... Diu
admin 發表於 29-5-2017 17:32
樓主。你原來個 post 我 set 左權限,就大家明白咩事。

你個張卡,又係咁橋,呢排成日宣傳羅遲個張。

版主英明!
好心搵食就行遠d
Joanny131295622 發表於 4-7-2017 19:30
我16/6,已過4年,今日走去申請兄弟卡,吾知批吾批呢?

http://hkiva.org/forum.php?mod=v ... 570&from=portal

頭先 arm arm 先睇完你大作,而家又玩野!

好,你想上路,我幫你!
信用咭唔係俾我地呢D冇信用既人用架啦
我好好彩,剛解除一個月,即刻申請BROTHER卡,LIMIT$18000,宜家試下申請交行信用卞,希望批啦
其實我無羅破產令架,但系銀行一樣會CHECK到