破產聯盟

查看: 3761|回復: 13

請問不反對通知書,大約要幾來才收到?

請問不反對通知書,大約要幾來才收到?
我2月5日已經期滿,要交既東西都交左,申請書都FAX左.
但到現在都未通知我可領取.(打電話上去李周到問,佢剩係叫我等...)
想去開其他戶口都開唔到.麻煩各位

gn00513984 發表於 11-5-2017 10:50
係衣4年內,我估不到自己能儲到5-6萬.
未破過時個個月份糧比晒銀行(過陣搵萬6一個月 維持左6-7年左右)
破左 ...

我剛入學半年 , 但都覺得生活比以前輕鬆左好多 ,起碼唔使每個月左cum 右 cum
一出糧已經冇曬$,呢穫真係.....反而全靠我老細減人工先把心決定入學
回復 支持 1 反對 0

'主任'一般申請後幾天搞好叫你到取,
'外判'則參差不同稍耐d, 但都不用3個月咁耐.

301 發表於 11-5-2017 07:28
'主任'一般申請後幾天搞好叫你到取,
'外判'則參差不同稍耐d, 但都不用3個月咁耐.

感謝你的回復.
剛打去李周問,佢話還未出到會同我追追,叫我留意電話
恭喜曬 ching , 有時間返黎探下我地
ccwa 發表於 11-5-2017 10:32
恭喜曬 ching , 有時間返黎探下我地

好,一定會.我先行一步係出面等你們
係衣4年內,我估不到自己能儲到5-6萬.
未破過時個個月份糧比晒銀行(過陣搵萬6一個月 維持左6-7年左右)
破左之後搵份一萬唔夠既(主要份工係唔使點做),居然可以儲到錢
祝大家早點脫苦海
ccwa 發表於 11-5-2017 11:00
我剛入學半年 , 但都覺得生活比以前輕鬆左好多 ,起碼唔使每個月左cum 右 cum
一出糧已經冇曬$,呢穫真係.. ...

4年好快過,加油
gn00513984 發表於 11-5-2017 10:42
好,一定會.我先行一步係出面等你們

恭喜 c hing, 記得返來探下大家好啦..千其唔好返轉頭呀
公喜。不知不覺,你又要走羅。

不過,值得的!
恭喜晒呀師兄,三個月後到我畢業啦^^
公喜,我都好快入學咯,謝謝師兄們