破產聯盟

查看: 4712|回復: 21

好奇怪呀,好多收水上來問

大家唔知有無留意,呢輪好多收水 post。

個D會員實話怕,有牌個D重上門拍門,打電話比全世界,又話家有老有細,又打去公司,公司老闆唔 like 呀

又講有破產令都被人追呀!

講好耐,又唔去報警,又唔去找議員,又唔去找破署。

淨係話好警,又話要還錢架,又話佢地直情會上門殺人放火,個日本仔重會好似 MeTube D 紀錄片咁,張女事主D 3 C 爛晒,又打到佢叫到好慘,很度重吐白泡咁。
個目的就好似要嚇到你地死死下,根住就話都係還多幾期啦。

老實講:
1. 我唔知點解要分咁多 post 話好驚,又話人地點點點
2. 一D野都唔做,唔報警,唔找議員,只係識出文話點點點
3. 又話都係還幾期啦,頂下

我真係好懷疑

根本就係個班人上來,曲線叫你地還多幾期錢!重有個會員不停見人就問你點呀?點對付呀?好驚呀!

姐係這果班人係收數佬?
Pitygirl 發表於 9-9-2016 15:25
姐係這果班人係收數佬?

我唔知,但係出埋破產令都唔夠 guts 去報警,就非常耐人尋味!
會員可以估下,點解佢地要不停咁開 新 post 講話好驚?又話要還?但係乜都唔做?
會唔會諗多咗呀admin
多元思考都好o既。反思下先。
admin 發表於 9-9-2016 15:26
我唔知,但係出埋破產令都唔夠 guts 去報警,就非常耐人尋味!
會員可以估下,點解佢地要不停咁開 新 post ...

Admin唔好意思,我以後都唔會問,有事冇事都算,我唔係果d乜反收水,因為我真係最近先接觸呢d野,sorry

唔排除有咁既可能性,尤其而家市道差,
通街都撈唔掂,炒唔掂,搏唔掂

真正破產人士,上到黎受到悉心教導,越黎越醒

(肯認真爬番幾十頁文,點都參透到咁上下)

班19見自己d爛賬多左,尤其果d二三四線

越收越少錢,就上黎傳播d驚嚇信息搏中和

會員心水清的話,又見到一篇,話要入錢!
破咗仲要入錢,咁破黎做乜,玩咩!
cl475867 發表於 9-9-2016 20:57

你都覺得啦!

呢D米叫耐人尋味羅!
破左入錢唔係犯法既咩
窮L地盤佬 發表於 11-9-2016 23:30
破左入錢唔係犯法既咩

呢D米叫耐人尋味羅!
好明顯叫人入錢的人真係收數佬....

admin,乜反收水=收數佬? 我以為係反收水=反對有駐盟律師.....>.<
cl475867 發表於 9-9-2016 20:57

嚟点其次 ,有 D 發問題 成日唔俾屋企人知,之后有話離開香港唔返,但有要攪老破,另一D 好奇怪你都宣左誓都話去借錢等等,浪費左真正想聯盟幫手的需要會員
alan1alan 發表於 12-9-2016 09:49
好明顯叫人入錢的人真係收數佬....

admin,乜反收水=收數佬? 我以為係反收水=反對有駐盟律師.....>. ...

之前有班死唔肯還錢又唔破產的人,一心靠偷呃拐騙去渡日。

佢地搞左個論壇叫反收水,個個阿頭自稱大6C喎。又四圍講我地壞話,又話自已勁,自已叻,成日會中 6 合彩!

結果呢?個論壇摺左,又比人踼爆,9C就有,6C 唔見喎。係香討直情比人寸連法律用字都寫錯。又話會出 6C 信告人,等左一萬年,6C 信就無啦, 9C 就見到幾件!
個時重話我地抄佢,好心佢啦,做到咁的 C 樣!個論壇成日講鬼神,又話養 9仔。

後來去左 又做中介,話幫人打低財仔收數,但係呢…無聽過成功,又輸又摺埋咁羅!傳閒佢地會勾2 So,重會對女救助者…什麼C法去轉運,目標係乜,大家明白!好在我地個事業 KoKo 無去,唔係的話呢…

呢D就係講就天下無敵!
admin 發表於 12-9-2016 10:46
之前有班死唔肯還錢又唔破產的人,一心靠偷呃拐騙去渡日。

佢地搞左個論壇叫反收水,個個阿頭自稱大6C喎 ...

admin,你所講果個壇,當時講到好似好很勁,又起左裁判主任底
我好煩123 發表於 12-9-2016 14:02
admin,你所講果個壇,當時講到好似好很勁,又起左裁判主任底

點解要咁做....本末倒置....
我好煩123 發表於 12-9-2016 14:02

起主任底又有幾難?

講就滿口仁義,結果米走去做中介!

重要話幫人施法,幫女會員改運喎!
admin 發表於 12-9-2016 17:20
起主任底又有幾難?

講就滿口仁義,結果米走去做中介!

唔係掛,咁恐怖,可恥