破產聯盟

查看: 5817|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

破產主任係咪好難搵?

琴日打去唔係到, 叫我今日打, 今朝打去又話出左街做野, 叫我下午打... 今日已經星期四, 聽日星期五, 咁拖法我仲駛搞開戶信, 我唔駛出糧啦
佢好忙架 其實有好多嘢
佢地都係求求其
有好多嘢 根本唔需要問佢
我以前試得多

回復 #1 franks 的帖子

你有冇留言講低

你破產編號.姓名.電話號碼.因咩事搵佢.(好急需要"開戶信")

你講得唔清楚,佢點會覆你...你想一打去就聽你電話好難羅:)

如你無留言....你唔好怪人唔覆你!
原帖由 bb_q_888 於 2009-5-7 15:02 發表
你有冇留言講低

你破產編號.姓名.電話號碼.因咩事搵佢.(好急需要"開戶信")

你講得唔清楚,佢點會覆你...你想一打去就聽你電話好難羅:)

如你無留言....你唔好怪人唔覆你! ...

琴日打去 無留言信箱... 有個女仔叫我聽日打黎..
今朝打去.. 又係無無留言信箱.. 個女仔又叫我遲d 打黎....

回復 #4 franks 的帖子

咪同個女仔講....你好急要封開戶信,問佢可唔可以同你留言.

回復 #4 franks 的帖子

你約到攞開戶信未?

你得左都要報返上黎,留比其他會員睇.

我亦想知你攪成點:) ,唔係下次唔答你架~
試下一早打去....
原帖由 bb_q_888 於 2009-5-7 20:17 發表
你約到攞開戶信未?

你得左都要報返上黎,留比其他會員睇.

我亦想知你攪成點:) ,唔係下次唔答你架~

下午打比佢 佢終於有搞留言.. 跟住都約左聽日搞....
係咪攞左信就可以即刻去銀行搞 即刻羅得返d 錢????

之後再駛唔駛見破產主任?... 我近排成日請假... 阿頭問我咩事...

回復 #8 franks 的帖子

你之前....係咪未約到就請定假:) ,

睇你d回覆就知你幾叻

之後再駛唔駛見破產主任?... 你無搵佢(破產主任),佢都唔想搵你,

直到同佢傾生活費,到先會再找你.

戶口問題....係呢到答你

http://www.hkiva.org/viewthread.php?tid=1317&extra=page%3D1
原帖由 bb_q_888 於 2009-5-8 00:36 發表
你之前....係咪未約到就請定假:) ,

睇你d回覆就知你幾叻

之後再駛唔駛見破產主任?... 你無搵佢(破產主任),佢都唔想搵你,

直到同佢傾生活費,到先會再找你.

戶口問題....係呢到答你

http://www.hkiva.or ...

之前去交文件已經請左假.....
想問幾時先要傾生活費... thx...
點止,連破聯版主都難搵