破產聯盟

查看: 18969|回復: 7

唔好介紹,要求介紹律師,顧問等

一經發現,即 ban,唔通知,無情講!

包括任何形式,短訊,文章,曲線,等等。

要求同介紹同樣會 ban。

我就係咁無良!

------------------------------------------------------------------------

重有,通常個D 濕狗中介,師爺都會話實得,幫到你,又話自已都試過。

但跟住實係叫你 whatsapp,pm 傾,如果你想破產,佢就話自已都破產,如果你想 IVA,佢又會變左做左 IVA,如你想借錢,佢又變成借錢渡過難關,佢地一地唔會版要討論,因為易穿保!

最慘會員呢個時候通常6神無主,實會比佢昆!

所以,我只可以勸所有新舊會員,見到呢D,就通知我,見一個,ban 一個,我唔會理你係真係推薦,定係新狗顧問!

新舊會員都要留意,呢個世界唔會有咁多好人,話會幫你解決問題但係又懶勁咁,一定要 pm!whatsapp!見親一定得個D,你就即刻可以走人!

今日去破署拎表,都有顧問係門口搵食...真係狂妄...無處不在
嘩,今時今日仲咁環境,
証明有得做 !
所謂 '顧問'可能已經是破聯會員 !
301 發表於 16-5-2015 09:47
嘩,今時今日仲咁環境,
証明有得做 !
所謂 '顧問'可能已經是破聯會員 ! ...

不過都冇人pm過我呢個准入學生
arm arm ban 左個顧問,真係吹到呢:
我有朋友同你case都幾相似 但我聽佢講佢起破產之前仲有一筆錢派比佢洗之餘仲幫佢清埋筆數。

我有朋友都破過産 佢吾但只一筆過清囇d卡數 之後仲有舊錢可以俾佢洗。

唔好講幫親佢個D,個個都中6合彩!

會員睇下啦,D 人就係咁,乜都講得出!等你簽左比5個,咁就唔同架啦!
真係唔乜唔知身體好,唔見顧問唔知點樣吹!

講到人地重要比錢你駛,免費破產!痴痴地線。遲D顧問會吹到政府會分天更高比你啦!
所謂顧問公司的確無良, 為左收錢咩都會做,
我阿爸個case係2007年無拎到解破通知書, 宜家要搞廢止破產令,
顧問公司竟然叫我地先俾$3,000佢地, 叫我地搞左個解破通知書先, 話對我地無損失, 係咪都要搞,
之後我地搵到律師幫手, 律師話解破通知書宜家都唔重要啦, 要搞既話2007年就應該搞
而家D會員真係完全漠視規矩!又一件!