破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

收到一個搵律師的電郵

我想你們介紹律師給我去破產不知可不可以、我巳比收數追得好緊和A字頭財務申請重組又不成功、佢地話我現失業沒入息証明、我現驚不知點做、早前打過比三姓律師問要15000全包、但在破產聯盟中得知三姓不好和有很多問題、現想快找到好和平的律師去破產、唔該你們介紹一位好和平的律師給我呀!

我叫:XXX
電話:999 999 00
如打比我請在電話內留言、因為我不敢聽電話、之後我一定會打番比你們、唔該各位版主快些求求我。

老實講,我唔會覆人電話。我好明白,一有電話號碼,要起一個人的底係非常容易。

所有會員留意下,我個人的惡習,係好小心。唔會比機會自已去衰的。所以就算你係美少女,我都係唔會覆人電話。

另:小道消息,你要起一個人的底,用電話號碼只需幾舊水。
依度某高層會員私下覆女會員,你做乜唔提醒下佢呀?
我等左咁多個月,都未有美少女會員搵我傾心事.
起電話低唔使收錢!!!
^_^

Why .....一有電話號碼,要起一個人的底係非常容易。

老實講,我唔會覆人電話。我好明白,一有電話號碼,要起一個人的底係非常容易。
其實是什麼一回事......我最近曾經被一個好朋友的朋友誤會,稱有我手提電話,會找到我........祗有我號碼個人資料是電話公司.....為何會??
原帖由 Chau 於 2009-5-7 00:13 發表
其實是什麼一回事......我最近曾經被一個好朋友的朋友誤會,稱有我手提電話,會找到我........祗有我號碼個人資料是電話公司.....為何會?? ...

呢個世界唔係完美,有人參允的運作,就有機會意外地遺失資料,有料就可以再追蹤,再追蹤,就…
用電話號碼起人底.......
會犯法.