破產聯盟

有無人聽過或用過呢張預付卡(已試用)

咁要唔要手續費或其他增值以外GE費用?
kitti 發表於 30-5-2015 18:47
咁要唔要手續費或其他增值以外GE費用?

服务费係人民幣 仲有匯兌有差價

充值仅为全球付帐号充值,在拍付时请自动在充值金额中加服务费。                 具体服务费如下:
       充值1-500元,服务费1元,

充值500---1000元,服务费2元

充值1001--2000元,服务费3元        

充值2001----4000元,服务费4元

充值4001-----8000元,服务费5元

充值8000以上服务费6元
如果買港元GE 卡收費又點
kitti 發表於 1-6-2015 18:10
如果買港元GE 卡收費又點

張卡係港元面值,即係港元轉人仔買卡同充值,充值後又兌番成港元。
呢種卡好岩去網上購物
特別係google store 個D
聽過唔少單係google store 用信用卡買完野之後信用卡俾人盜用
回復 支持 1 反對 0

hohochi 發表於 12-5-2015 13:26
唔洗申請直接係佢間淘寶店買卡
http://ypl2013.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z0k.7386009.199798 ...

請問這ching,此卡可否在yahoo團購買野
及可否做酒店按金呢?
回復 支持 0 反對 1

raymond0541 發表於 26-7-2015 00:16
及可否做酒店按金呢?

台灣網站買到 yahoo團購應該都得
酒店按金我就唔知啦
hohochi 發表於 26-7-2015 02:03
台灣網站買到 yahoo團購應該都得
酒店按金我就唔知啦

此卡預訂酒店可以嗎?
raymond0541 發表於 26-7-2015 08:55
此卡預訂酒店可以嗎?

我未試過
raymond0541 發表於 26-7-2015 00:16
及可否做酒店按金呢?

預付卡沒有卡主名字, 相信不可以做酒店按金
有顯示agoda網 本人未用過

似乎呢張咭係唔可以用黎網上買機票.....
DW123 發表於 21-8-2015 12:33
似乎呢張咭係唔可以用黎網上買機票.....

用UNJOY 消費卡就搞掂
重新戰士 發表於 23-8-2015 00:23
用UNJOY 消費卡就搞掂

痕身個張?? 得佢既消費咭可以買機票??
如果同痕身有過牙齒印的話係咪連消費咭都無行??
DW123 發表於 24-8-2015 11:42
痕身個張?? 得佢既消費咭可以買機票??
如果同痕身有過牙齒印的話係咪連消費咭都無行?? ...

消費卡我未申請過,所以俾唔到建議你,但是今日打探過,有以下資料你可以參考一下
痕身消費卡,要經過批核程序。會有機會參考TU REPORT
市面一次性既GIFT 卡(有MASTER) 用完冇得增值既不需要批核。但是使用上有限制。比如你所提買機票...
上星期我都入手左呢張MC預付卡,搵左淘寶個代充入300HKD順便激活(佢叫我左入241RMB比佢就OK)
試左係Amazon JP 買野OK,香港個 iTunes Store 入呢張預付卡資料做付款登記係Accept,其他消費方式有機會先再試
DW123 發表於 7-9-2015 14:17
上星期我都入手左呢張MC預付卡,搵左淘寶個代充入300HKD順便激活(佢叫我左入241RMB比佢就OK)
試左係Amazon  ...

MC卡都係淘返黎??可唔可以比個連結我?
scs79779 發表於 25-9-2015 11:39
MC卡都係淘返黎??可唔可以比個連結我?

官網
https://ypl2013.taobao.com/shop/ ... p;shop_id=105025982
IVA中  但想申請到一張可以去旅行用既預付卡

係未萬XX預付卡 定 痕生消費卡?
IVA 都仲有錢可以去玩。你都幾利害