破產聯盟

查看: 6655|回復: 34
打印 上一主題 下一主題

皇子仔與大佬英

我估我估,有白色毛個隻係皇子仔,瞓係到眼超超個隻係大佬英。

評分

參與人數 1城市人氣 +40 城市金錢 +40 城市魁力 +40 城市權力 +10 收起 理由
wahtung + 40 + 40 + 40 + 10 答錯都加分啦

查看全部評分

wahtung 發表於 2-4-2015 22:14
' v$ \2 s; \0 a' v$ C* v4 Q7 _3 ^調轉咗
2 A' r" j) j/ O( H
Ohhhhhh

3 T" Q; C9 N. u. P% A' N我又再估,呢個係計時貓糧兜,無得錯對啦卦
佢地會唔會爭食?

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市魁力 +20 城市權力 +5 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 20 + 5 低加分

查看全部評分

6 f3 g) W2 Z6 e
可唔可以透露下皇子仔同大佬英一個月大概要洗幾錢?
wahtung 發表於 6-4-2015 16:310 Z, b1 n4 i) |! ^: I5 |( L$ W: O
大約700-800舊水左右
1 L$ P  l/ c) `+ Q
嘩..............................
$ T% |* N4 V: P' J# \! l同我差唔多......我唸我好易搵到人養......HOHO
回復 支持 1 反對 0