破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: hic2008
打印 上一主題 下一主題

4月22破產, 最遲幾時要交年報?

回復 #20 roy 的帖子

咁先奇~!!!  就算冇睇過個名或睇唔到個名 (coz 個簽名好潦), 咁如果無端端我申報要供養小朋友 (事實上我未有小朋友, 當時亦未有填報話要供養小朋友ge支出), 照道理佢地應該知道有唔妥, 唔會就咁寄番比我, 或者第一時間同我聯絡, 要我解釋點解有咁ge支出...

最奇係, 呢位人士係填係$0收入, 但我一向有報開話有工作, 有收入 ga ma, 如果我真係失業, 照理都會同主任講聲先ar, 佢亦應該有record, 但佢地結果咩都唔理, 就咁寄番比我就算, 嚇得我ar

回復 #17 catina 的帖子

我介紹情聖比你認識

回復 #22 gpo4074 的帖子

情聖冇本心wow~!!!!  唔要~!!!!

回復 #23 catina 的帖子

有性格 yeah!
4月22日批咗,咁你見咗破產主任未?見破產主任時,會批你既每月開支,同埋會通知你要注意既事項。到時會比張年報form你。原則上係未來4年既每年4月22日報過去1年既收入 & 支出。

回復 #21 catina 的帖子

証明政府做野都係......
過住4年我都係年滿後一個月內交, 因要等齊單據, 個主任話ok! 但可能個個主任唔同處理方法!