破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: vickipig
打印 上一主題 下一主題

好多問題想問...

原帖由 vickipig 於 2009-4-28 23:40 發表
多謝你地咁多位呀~
呢度真係好好,可以講下自己既野...
又可以幫到其他人!good!!

跟住落黎要開始努力搵工...~
大家都要一齊努力呀~!!

我都好多謝你呀^_^
原帖由 vickipig 於 2009-4-28 18:05 發表
今日終於宣左誓...
輕鬆左好多喇..起碼唔駛再諗咁多...
但係今日再收到aexn既電話,係咁追我fax d document俾佢地...
但係律師個邊就話最快都要後日先俾到佢地喎...
睇怕呢幾日都仲會收到佢地d電話...

希望可以快d頒 ...

由我第一日打電話去律師問破產
律師已經話俾我知Aexn係會麻煩小小
因為Aexn果邊就算律師即日fax到文件過去
佢地都會收唔到架
我期間已經收過四次Aexn電話
我已經請律師fax完後通知我
由我再通知Aexn收fax
但佢地都可以話收唔到架
AEXN 上門嚟屋企, 我一話攪破案同律師樓fax咗文件比佢地, 一個電話都冇打嚟。
佢地今日一早又打黎問我幾時FAX野俾佢地..
我同佢講話今日先會入紙,先會有NO..
最快都要明天先可以FAX到俾佢地...
雖然係咁,但都總算係有禮貌既~
CITXBANK都有打黎...但係就冇咁煩...
ANYWAY,好過收到追數電話多多聲架喇!!~

回復 #21 louieyau 的帖子

唔好咁講啦~大家幫下大家係應該既~
何況我地大家都係同道中人就更加互相幫助啦!!~
don't worry, be happy.........