破產聯盟

查看: 3480|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

北 角 有 惡 貓

鄰 近 北 角 碼 頭 有 間 五 金 舖,門 口 有 隻 惡 貓,我 摸 佢 佢 咬 到 我 流 血,隻 貓 同 你 有 無 交 情?& p5 G& P2 v* Q2 q6 ~$ I

" ~2 i. w& o. r; r5 `" ]" i

C+ ^: |% ~4 N( H$ ?! H睇 個 樣 惡 到   f3 R7 }5 t+ F0 P( B# v

e) p! ]. S7 V$ r, {% {

6 d) q" e( ~1 R) X% T2 L7 K, v0 C3 [, A5 a( @

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
北角出名多架啦。通常係度7日。之後唔見架啦。
天兄, 幾時等我去試下? 確實位置唔該
第一次摸陌生街貓或舖貓前最好先用聲 引引佢注意, 望望佢眼神先
8 ?4 L! n9 D# Y$ F$ L% M) L( T+ a9 E1 s$ V5 ^! M
最好不要即見到即出手
smallcat 發表於 10-11-2014 16:12
( G6 i) d$ q4 T; p; U8 l第一次摸陌生街貓或舖貓前最好先用聲 引引佢注意, 望望佢眼神先6 g" q% E0 K4 h/ W: Z  U! Y

/ B2 g5 O7 Z6 v9 |. Z9 ^最好不要即見到即出手 ...

2 x# ?' A8 r) d- G: Y4 V; }' A8 C我相信個隻種係 Russia Gold Silk Cat !
smallcat 發表於 10-11-2014 16:12
/ t* u" R1 z4 d! {" ^第一次摸陌生街貓或舖貓前最好先用聲 引引佢注意, 望望佢眼神先8 Q5 l' d% z- l& Y; E
* W  I# [9 b/ d
最好不要即見到即出手 ...
1 Q4 h8 o5 l: j3 h
係呀,我通常都先問好價錢…咦…無野…
admin 發表於 10-11-2014 22:33& f; G1 z0 l" g4 Q8 P2 m
我相信個隻種係 Russia Gold Silk Cat !

, \( B  Z' f3 Z$ E& A5 V好似澳門有喎
wahtung 發表於 10-11-2014 22:36! L6 ~2 ~; g( U5 j; h, {
好似澳門有喎

# V- q5 I. R2 g2 X' Z) Z! H0 s, l北角出名架啦。我成日去個度…搭船
smallcat 發表於 10-11-2014 16:11
2 ~7 T- j( S3 b  y7 d5 v天兄, 幾時等我去試下? 確實位置唔該
% I: Z6 |) n' r) b  T8 R& M* Q. ~
天哥其實已經講左。有 5 金!即係頭髮,眉,腋,身同埋…
smallcat 發表於 10-11-2014 16:119 V2 L' b) m% p' l# w3 Q& Z
天兄, 幾時等我去試下? 確實位置唔該

; F* Y; V# [9 H( o+ a# o佢話碼頭嘛,北角碼頭仲有無係度?好耐無去北角,旺角就晚晚去
admin 發表於 10-11-2014 22:33
/ [0 n6 ^2 x6 e" \我相信個隻種係 Russia Gold Silk Cat !

: ^2 O2 @7 v3 x5 M6 M' P 個D唔合我  我鐘意中國貓
admin 發表於 10-11-2014 22:361 J0 w5 U3 G5 L$ R: j; ^1 ?. S
北角出名架啦。我成日去個度…搭船
( n/ s! f/ n6 |: _; |
等我查查先
wahtung 發表於 10-11-2014 22:41- O  ^' Q6 x5 _8 Z: K& L
佢話碼頭嘛,北角碼頭仲有無係度?好耐無去北角,旺角就晚晚去
0 Q2 `( z' S# c4 f3 o: ?, v$ ^- Q
  碼頭個邊我好少去喇, 隔涉
wahtung 發表於 10-11-2014 22:419 l' u: _: G( }5 W2 h
佢話碼頭嘛,北角碼頭仲有無係度?好耐無去北角,旺角就晚晚去
* `& }8 O$ _( Z4 b( f
旺角來緊幾天可能會清洗場地  小心呀
smallcat 發表於 12-11-2014 16:29: H/ k& t, |- z
旺角來緊幾天可能會清洗場地  小心呀
  [) N/ _7 a% Q0 M( g4 S
唔驚,我去旺角食魚蛋粉啫
wahtung 發表於 14-11-2014 21:58
) S. e4 q0 m1 P- f唔驚,我去旺角食魚蛋粉啫

+ f1 p; o) _0 S2 j! Q1 x* b% E 呢排可能多左15A  盛禾  D大哥去食呀, 小心