破產聯盟

查看: 2490|回復: 16

北 角 有 惡 貓

鄰 近 北 角 碼 頭 有 間 五 金 舖,門 口 有 隻 惡 貓,我 摸 佢 佢 咬 到 我 流 血,隻 貓 同 你 有 無 交 情?3 Q! [* x" V- L  I: ?+ a

3 E6 z  X. H- q9 `. |  Z, c  o

" a6 p  _# A0 B. Z* }睇 個 樣 惡 到
1 b5 A$ h3 Z* x; c* o
6 f5 C3 P. n6 E! G& w7 d+ Z
) X- w! F8 ]( B# L

. ]; a7 t. ?& n- n. m1 q! U

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
北角出名多架啦。通常係度7日。之後唔見架啦。
天兄, 幾時等我去試下? 確實位置唔該
第一次摸陌生街貓或舖貓前最好先用聲 引引佢注意, 望望佢眼神先( s; v) I, Y- q) V) p

1 r8 R! r; U8 ]/ q3 g最好不要即見到即出手
smallcat 發表於 10-11-2014 16:12
7 X* I, q) ?! @( Y  j第一次摸陌生街貓或舖貓前最好先用聲 引引佢注意, 望望佢眼神先
, b! C% E2 Q4 d& N( Z9 z2 s
  B) [1 q' Z" d* z" }4 T5 f, v最好不要即見到即出手 ...
3 j2 I3 ?8 [2 ?4 B; m9 `" {
我相信個隻種係 Russia Gold Silk Cat !
smallcat 發表於 10-11-2014 16:12
( P" j2 Y9 w* B4 ]第一次摸陌生街貓或舖貓前最好先用聲 引引佢注意, 望望佢眼神先. m2 b( T( S* K( _0 F* k
# B& t1 f: K# B- a/ b, H
最好不要即見到即出手 ...

9 v7 k6 X! Y' R" g& S9 s1 g係呀,我通常都先問好價錢…咦…無野…
admin 發表於 10-11-2014 22:33
" E1 C* K0 I( g8 o. |我相信個隻種係 Russia Gold Silk Cat !
- N' ^: L& v3 g6 g* o4 l# H& D
好似澳門有喎
wahtung 發表於 10-11-2014 22:36! M, _( }( t9 M# D1 F& ^: `
好似澳門有喎

! z9 y1 Z8 r' S, s北角出名架啦。我成日去個度…搭船
smallcat 發表於 10-11-2014 16:11) ]" w/ J* R2 G; e" P8 V

1 K* a5 D1 G( l- f天哥其實已經講左。有 5 金!即係頭髮,眉,腋,身同埋…
smallcat 發表於 10-11-2014 16:11( K7 y* T7 j* N; X- I2 C% Z1 o

0 D, j- R) |( t( k佢話碼頭嘛,北角碼頭仲有無係度?好耐無去北角,旺角就晚晚去
admin 發表於 10-11-2014 22:33
( S2 e6 O$ p; O& V9 {% _6 Q; Q; X我相信個隻種係 Russia Gold Silk Cat !

' |% A8 C6 j' g+ Q/ z: f 個D唔合我  我鐘意中國貓
admin 發表於 10-11-2014 22:36
  N( ^2 o" J$ o: k' U北角出名架啦。我成日去個度…搭船
" u) }$ Y" ]2 K- E$ q( V9 @9 n
等我查查先
wahtung 發表於 10-11-2014 22:41
3 V  ?0 i( S5 w佢話碼頭嘛,北角碼頭仲有無係度?好耐無去北角,旺角就晚晚去

+ D* t! a. L" t  碼頭個邊我好少去喇, 隔涉
wahtung 發表於 10-11-2014 22:41! T! v. P: n6 H$ K% c* f, X
佢話碼頭嘛,北角碼頭仲有無係度?好耐無去北角,旺角就晚晚去

$ @& E: T3 z3 e旺角來緊幾天可能會清洗場地  小心呀
smallcat 發表於 12-11-2014 16:29
; P% `2 i/ ]7 X  U6 k旺角來緊幾天可能會清洗場地  小心呀
+ D% z5 ^; X4 ^5 s2 T$ ^3 L
唔驚,我去旺角食魚蛋粉啫
wahtung 發表於 14-11-2014 21:58% Y+ t6 z$ j! q9 u8 d: s
唔驚,我去旺角食魚蛋粉啫

7 [9 U9 E! C. \' w# n 呢排可能多左15A  盛禾  D大哥去食呀, 小心