破產聯盟

查看: 3461|回復: 16

北 角 有 惡 貓

鄰 近 北 角 碼 頭 有 間 五 金 舖,門 口 有 隻 惡 貓,我 摸 佢 佢 咬 到 我 流 血,隻 貓 同 你 有 無 交 情?8 w1 Y9 P! ~; {( ^

6 P7 V7 K+ \, T  }9 h( l
* P( @$ C: k  q' R, H
睇 個 樣 惡 到
# R3 V9 ^* l( I+ q5 w1 t9 N, T" @$ X& N; C% A

7 s6 h& N0 L0 V3 K# R2 D* s- e1 h. b7 g9 {3 ?7 ~* U& C

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
北角出名多架啦。通常係度7日。之後唔見架啦。
天兄, 幾時等我去試下? 確實位置唔該
第一次摸陌生街貓或舖貓前最好先用聲 引引佢注意, 望望佢眼神先
) b2 o$ K9 A0 O# V) j+ o2 n( b3 a( D/ W" v( t
最好不要即見到即出手
smallcat 發表於 10-11-2014 16:12% e4 G( Y- i+ k
第一次摸陌生街貓或舖貓前最好先用聲 引引佢注意, 望望佢眼神先6 d  R( G* I, N0 c

. r3 H- c0 C4 x) J$ [最好不要即見到即出手 ...
# v7 Y% N* [. n
我相信個隻種係 Russia Gold Silk Cat !
smallcat 發表於 10-11-2014 16:12
6 R* @8 i8 i; }2 j" F8 `第一次摸陌生街貓或舖貓前最好先用聲 引引佢注意, 望望佢眼神先
5 F( Z5 U. D- W* V5 s( ?( L% q' w- R! c; a1 w' i
最好不要即見到即出手 ...
( p- c: n9 V+ q: s; r3 E
係呀,我通常都先問好價錢…咦…無野…
admin 發表於 10-11-2014 22:33$ O/ u) a4 y1 W
我相信個隻種係 Russia Gold Silk Cat !

+ X; D0 x- ^6 I! [/ W好似澳門有喎
wahtung 發表於 10-11-2014 22:36! \) ^0 f$ m8 |, X1 k( o
好似澳門有喎

' G* u& d) @7 j, o, c北角出名架啦。我成日去個度…搭船
smallcat 發表於 10-11-2014 16:110 Y, s* o. F! M- W: W3 B8 g
天兄, 幾時等我去試下? 確實位置唔該
& K% C2 |8 ?9 [1 c+ N, m% @& ~' u2 @
天哥其實已經講左。有 5 金!即係頭髮,眉,腋,身同埋…
smallcat 發表於 10-11-2014 16:11
$ C+ H3 C' N) u天兄, 幾時等我去試下? 確實位置唔該
. ~) K8 ?3 |* R1 i& A3 T% y
佢話碼頭嘛,北角碼頭仲有無係度?好耐無去北角,旺角就晚晚去
admin 發表於 10-11-2014 22:33! q2 e+ G% X7 S: j" l$ X4 ?6 c1 z

1 I! c' ^% W( T, L  f% R 個D唔合我  我鐘意中國貓
admin 發表於 10-11-2014 22:364 @+ }5 h' x& _4 g; z' q0 ~
北角出名架啦。我成日去個度…搭船

; v5 q! v- Y4 P$ E 等我查查先
wahtung 發表於 10-11-2014 22:41
5 l7 F8 n1 h! m  F. f- G佢話碼頭嘛,北角碼頭仲有無係度?好耐無去北角,旺角就晚晚去

2 ^1 [) Q& |9 z) ^  碼頭個邊我好少去喇, 隔涉
wahtung 發表於 10-11-2014 22:41& G4 ?$ m3 w" [2 Z2 x3 ?
佢話碼頭嘛,北角碼頭仲有無係度?好耐無去北角,旺角就晚晚去
5 e& |/ i& I- U# I3 a: \' s3 s
旺角來緊幾天可能會清洗場地  小心呀
smallcat 發表於 12-11-2014 16:29" O9 S# m4 \! ~$ D9 M, N/ ?0 S
旺角來緊幾天可能會清洗場地  小心呀
7 t+ W% P9 F) w
唔驚,我去旺角食魚蛋粉啫
wahtung 發表於 14-11-2014 21:58/ t/ {* j8 L5 U9 |
唔驚,我去旺角食魚蛋粉啫

, Y6 z1 T5 J( P# X8 d+ Z" @ 呢排可能多左15A  盛禾  D大哥去食呀, 小心