破產聯盟

查看: 5083|回復: 16

又一隻超級大老虎(未確實)

相關帖子

301 發表於 1-8-2014 17:54
有行動....應該都係咯 !

穏陣啲好,乜嘢都攞句未經作實,費事好似aXv咁
咦,乜破聯唔係今日先開番咩? 以往習慣性月中至尾會自動會停,七月尾仲有咁多post
回復 支持 1 反對 0

有行動....應該都係咯 !  
江澤民的住宅好似舊左D
chongxin 發表於 1-8-2014 19:49
江澤民的住宅好似舊左D

江生可能大洗咗,而家莫水啦
wahtung 發表於 1-8-2014 20:44
江生可能大洗咗,而家莫水啦

快D叫江生加入破產聯盟喇
wahtung 發表於 1-8-2014 20:46
咦,乜破聯唔係今日先開番咩? 以往習慣性月中至尾會自動會 ...

轉左新寄存了 (2014-07-27)

http://www.hkiva.org/forum.php?mod=viewthread&tid=11785&extra=page%3D1
wahtung 發表於 1-8-2014 20:46
咦,乜破聯唔係今日先開番咩? 以往習慣性月中至尾會自動會 ...

老細玩到咁大?
尾 片 段 真 係 江 生
玩 到 咁 大, 有 一 日 咪 又 有 人 響 黑 暗 中 潛 出 來 拉 死 佢~
只 可 以 佢 地 自 己 友 貪 (錢 及 權, 要 洗 地), 掠 晒 D 對 手 一 切 錢 財 權 力 就 真 係 夠 晒 集 中 了 (響 佢 袋)!
呢D野,完全倍唔過。我直憤覺得條片係流。

1. 係人大常委,團派,太子,上海等各佔幾席。自從鄧伯去見馬克思,己經無一人話到事,但係好多決定性的位都係上海幫羅左,歷史問題,無計。周先生係其中之一。2. 江生已經好老同埋已經要專人照顧,出入,我想已經要人扶。無可能自已行到。
3. 如果條片係真,應該係未上位個時。你以為可以咁容易拍到?如果拍到,即係暗殺到。
4. 習總已經暗示,唔會再上一層去打。即係到呢個層面,長老係唔會郁。
5. 習總上位個時,江總有支持過,無記錯,李總反而係胡總個邊。所以之前,李總好多經濟上的野搞唔到。
6. 習總真係好勁。佢咁上位,其實到處受人牽制。而家一次打唔厚哥,一邊切左條周周,係民間有好大支持,又得到幾個老人家祝福。其他老人家想反佢都唔易。
7. 切周周個時,江總已經講左同周周唔熟,即係叫習總可以落手。但係周周係江總的人。
8. 而家佢可以郁埋軍佬,睇落,佢的支持力唔小。我開頭估佢都係無乜野做到。估錯晒。
9. 習總真係有軍佬家族的遺傳。你睇佢已經無左當年事事忍讓的態度。明顯地挑戰美國在全球影響力。

我反為發覺唔多見唔冷總出來話支持習總。

天帝 發表於 1-8-2014 23:02
尾 片 段 真 係 江 生

會唔會係去晨運?

所以香港啲儍仔咪跟車太貼
301 發表於 1-8-2014 20:59
轉左新寄存了 (2014-07-27)

http://www.hkiva.org/forum.php?mod=viewthread&tid=11785&extra=page% ...

管理人中咗紅魔鬼大炒落杉機銀河波胆即轉梳化
wahtung 發表於 4-8-2014 16:13
所以香港啲儍仔咪跟車太貼

但亮仔跟錯車依家仲愈玩愈吋咀  上面都係非一般人能拆局

今個月 唔係羅蘭最惡, 係亮仔最惡   濕月十四