破產聯盟

查看: 6348|回復: 30

NALA 鬥雞眼貓輯

牠靚仔嗎4 U: I: M' r9 P( V" y# B0 C
" X) c4 c1 V2 H8 q' M
: [5 }$ l4 e& s

0 n2 X- I9 m/ d/ S! U: E

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
quite good quite good
巧靚仔喎,一定巧多女。
d腳仔好似幾短下喎
繼續有佢啲相
4 @( k/ r8 X7 o; d& u
( ?/ B% x, W( v; r5 d4 t+ Q

, g, g; F5 J/ L1 g8 c# P2 K
/ m" D- _* W- U& k  M

本帖子中包含更多資源

x
你一定同佢戴左大眼仔
% P7 ^8 u; g( m$ Y
Heihei 發表於 12-7-2014 17:52& q" ~' ~6 e, _3 _+ Z
你一定同佢戴左大眼仔

6 `# _- ^  d; v: Y  V呢個唔係大頭仔

" T1 o5 o+ U( j5 C" H

本帖子中包含更多資源

x
wahtung 發表於 15-7-2014 11:26
% }6 V4 D# ^( Y' |7 A% W8 _呢個唔係大頭仔

0 ^/ P: u+ c% E. b4 z' u; }佢隻眼咁大咁圓,你係咪幫佢戴咗大眼仔隱形眼鏡?
Heihei 發表於 15-7-2014 23:53: g" y3 S  a6 a; j
佢隻眼咁大咁圓,你係咪幫佢戴咗大眼仔隱形眼鏡?

# e) N6 F% b5 V& v& R# J佢只係鬥雞,無近視及老花

; u6 S  j3 R! y; t. a4 i洗唔洗咁得意呀?
$ ]1 A4 y8 \6 k% U8 k9 |

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市魁力 +20 城市權力 +10 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 20 + 10 鼓勵

查看全部評分

* a4 E- L$ ~( x1 n

本帖子中包含更多資源

x
/ P8 ?/ ]. @, X2 y( l4 x! w

本帖子中包含更多資源

x
very lovely!!
想引死我咩

$ G4 N  S) k$ D* X5 b6 I你可唔可以唔好咁得意呀?
: O" l2 L8 \; x1 J- }" ]

2 k: m4 ]2 N9 ~1 h; e8 M2 v! q3 ?! f好想摸下佢
8 J$ P+ u! P9 u- Z
Heihei 發表於 4-8-2014 21:07
1 g* h" z) `7 W* U( K; o& m想引死我咩

+ @3 G. X3 ~  W* ]  Z/ q/ L! o' T7 ^" J( r: @  j  t

本帖子中包含更多資源

x