破產聯盟

查看: 2673|回復: 13

曾經擁有的貓貓

% b8 ~3 s+ P9 G& Y  r" Y  f, `
+ k& v  C- [9 s% I4 U  @. I* f牠們已在彩虹僑母女相遇了
, A8 x1 W4 ^5 E4 T3 a2 {. \/ V3 q( `. M! \

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市魁力 +20 城市權力 +5 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 20 + 5 鼓勵

查看全部評分

兩隻都好型wor
smallcat 發表於 7-4-2014 13:514 n9 P* J% t# n2 C: r% h
兩隻都好型wor

4 R  e( G9 S5 D& J3 V- X似特務
RIP 是否金吉品種?
wahtung 發表於 7-4-2014 21:30
# C' Q/ p$ o4 S3 `. J+ M/ SRIP 是否金吉品種?

4 T. Y* k# J# j  k0 s! o  D 華兄最近忙玩貓唔上來
wahtung 發表於 7-4-2014 21:30, s0 s" P' c0 V
RIP 是否金吉品種?

1 s# I  |, X; y5 s5 t+ V& i8 t6 n其實唔多清楚,因為係由阿婆養起,但阿婆是偷偷爬進我家,因為有病被人遺棄在後樓梯。我媽試過放他出去,但到早上爸爸回來說自來貓會招財,媽媽又見牠不錯,才幫牠洗澡吃我兒時的抗生素,不過佢地有D似安哥拉。
% R. l/ [+ I! K1 E
# @1 [' J& f; r2 l1 F8 b1 Z4 p7 l去到黃色嗰隻已經係第三代喇!不過婆婆真係好乖又唔揀飲擇食,廁所又識得自己去馬桶解決
kumiko1030 發表於 7-4-2014 23:46
0 x3 H! ~8 G3 O* d& C- n6 E其實唔多清楚,因為係由阿婆養起,但阿婆是偷偷爬進我家,因為有病被人遺棄在後樓梯。我媽試過放他出去, ...
" s) y0 T/ h: a& G# t
貓都識得去廁所解決,真好過啲蝗嫂
smallcat 發表於 7-4-2014 22:27$ U; P& V* U% r. {+ p
華兄最近忙玩貓唔上來

8 r0 F7 A% z- w: X0 |- S! ~自己時間唔夠用呀
wahtung 發表於 8-4-2014 21:04: a, t" w, E3 Y! q7 s# |! A
自己時間唔夠用呀
. k  i! O$ r* ?) i6 D7 \/ C
  辛苦都要記得休息下, 玩下貓, 飲下貓啤  
wahtung 發表於 8-4-2014 21:04- ^! F1 a. B, w. }/ H! F/ ^
貓都識得去廁所解決,真好過啲蝗嫂
0 [' R2 s% o$ D  L- O. z6 a1 f8 |
我嗰次見住個阿姐一落巴士即閃去個位到當街除褲痾尿,我差D想拎部電話出嚟錄低佢
kumiko1030 發表於 8-4-2014 22:43+ U/ k4 y( I( S, e+ t& \) Y
我嗰次見住個阿姐一落巴士即閃去個位到當街除褲痾尿,我差D想拎部電話出嚟錄低佢 ...

! b5 v0 l: h( z* f& y啱呀,攞部電部車爆佢啱,不過唔孚用咁貴的電話
smallcat 發表於 8-4-2014 21:25
% E7 Z6 q- u+ U* \3 r# E辛苦都要記得休息下, 玩下貓, 飲下貓啤
/ `9 ]  @1 ~6 H, {1 s$ e
有飲貓啤,無貓啤飲會死
wahtung 發表於 9-4-2014 21:40  B- Z: F. r1 A# {3 F5 q
有飲貓啤,無貓啤飲會死

5 J5 E0 X7 @8 i; E% j! |    有無浸鷹啤?