破產聯盟

查看: 2584|回復: 17

瞓電暖毡好C服

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
你有冇?
; \! p7 p4 v" c! j$ ^2 J& q' C9 Y你隻貓好命,你愛佢多過自己。
$ a8 I7 F; w) Y: y' m( I- }

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市權力 +5 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 5 講中晒

查看全部評分

真係好C服  皇帝式享受   
一般係幾多度架?  40度熱?
smallcat 發表於 21-1-2014 22:19& e; L$ k2 ?/ j; _+ r  X
一般係幾多度架?  40度熱?
4 f0 `* n8 u8 ], ?% r& s
一般三十幾度左右,太熱唔好
bb_q_888 發表於 21-1-2014 22:00' ^& U6 L7 F2 s
你有冇?' L0 e$ ]8 Z( a+ Y7 Z
你隻貓好命,你愛佢多過自己。
+ S0 m+ e1 b2 g, m
我無,你講得全對,我無得食佢都要有得食
wahtung 發表於 21-1-2014 22:56
) }# ^) k% f8 N9 c一般三十幾度左右,太熱唔好

% F0 i6 x' E  n0 V; M* @ 所以, 應該40度以下  人體36.99 |. B: c; L) L9 T

( I$ U1 L! H. S- h3 b- G% b皇上得28.9度體溫
wahtung 發表於 21-1-2014 22:568 `  L- ?+ o# S9 ?1 m
我無,你講得全對,我無得食佢都要有得食
6 D7 M0 t0 f4 M6 V2 B9 C- ?
奴隸制度又在華兄家開始了  貓是主人
smallcat 發表於 21-1-2014 23:30* [! c6 j: q. }% F7 o
所以, 應該40度以下  人體36.9- y9 i. d  s' c+ R2 t
% W% ]* e& S. F0 T, V2 U7 ^# U% m& \8 i
皇上得28.9度體溫
; j6 k7 v3 {. C, s8 p# d
哦,因為佢冷血
smallcat 發表於 21-1-2014 23:31
$ I$ A) X. [2 X- R( Z! l7 j奴隸制度又在華兄家開始了  貓是主人

! D8 O% i+ F! K- [9 B唔好踢爆啦
wahtung 發表於 22-1-2014 01:10
! ]% _  I. L4 ~- h. z  l& S哦,因為佢冷血
/ {. o# Q; J* J: m$ U' x. `, [" X9 w
皇上係熱血年青人   成蟲係半個人參國人  
wahtung 發表於 22-1-2014 01:11
0 P# c# L: l/ c9 F唔好踢爆啦

" f/ Z# q1 ~6 j- F6 v& G/ r  真在太爽喇      
smallcat 發表於 22-1-2014 10:416 X! j+ ]) d" S5 v, _! Q9 D
皇上係熱血年青人   成蟲係半個人參國人

1 I. \  s! x) s$ K2 ]. {1 e成蟲套新戲在傷港慘淡收塲喎
wahtung 發表於 22-1-2014 10:58
7 G3 K$ S6 i' m& a成蟲套新戲在傷港慘淡收塲喎

) H$ L+ b2 W; l0 }( ^ 正常呀, 因為
  d" S% R1 @! S3 f1. 呢個系列已經做左幾十年 5 C5 G7 @" J: M
2. 蟲爺佢仲以為自己係巨腥, 但其實在魚港條魚已經臭晒
- s) P" _8 V; E- R, M3. 蟲爺以前d戲都係搵替身鬼, 仲話自己親身上陣  
# ]8 B! ], g9 r8 ~& X5 }4. 依家d 年輕同年青人無乜興趣睇膠片
: U* |( e' Z, N% R5. 蟲爺金句已經攪到佢除左大沙漠有市場, 基本已無乜市場
反晒肚呀9 }6 I% w2 k# J4 B& B! J
揼骨
佢好梳肝呀.............
Heihei 發表於 25-1-2014 14:08
0 w* h2 p$ I3 v8 i8 P佢好梳肝呀.............

; S* J, S( x- H9 E+ A6 h( j