破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: wahtung
打印 上一主題 下一主題

大頭仔.收貨囉喂

wahtung 發表於 16-1-2014 15:38/ T& Q% y/ W+ b; |
依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦
# H; j2 ~0 o; j7 M
係, 依家唔敢食太陽蛋住, 多菌
wahtung 發表於 16-1-2014 20:35
2 i  @" F) X. D* T7 p. l9 k或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
) @% u# O: p$ z9 |
廣西有乜特產?   皇上叫我地去種米定種菜?
wahtung 發表於 16-1-2014 20:359 @' M" K2 @" {4 \# z
或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇

5 Q8 l* T1 r  B- d0 T8 s皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時有好多人支持佢, 唔like佢就掟晒去廣西 聰明
wahtung 發表於 16-1-2014 22:099 A5 k' A3 s1 K
但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?

% G2 N$ S0 |) d- c 以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09; ]  I# `. f) N0 Z# r! L0 N7 a
但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
: S  \! Y7 t) e0 K9 l+ l3 r( b) _
讀完書已經十幾廿個債, 再借埋財仔大耳牛仔  好快好多新人進來
wahtung 發表於 16-1-2014 22:17
4 A. a9 R- K6 H/ l/ y' [# e# Y咁皇上話要樓加按,問親戚借錢先去到喎
- e1 A. ?/ y; J. E
皇上一向講野都係想刺激年青人發奮  要年青人食大茶飯  加按呢D野唔係問題
' Q- K3 b8 Y9 N" o- v/ w' G( ^) d$ L# U1 B7 U' y3 G
問親戚只有姨媽會借
wahtung 發表於 16-1-2014 22:302 g! u  a' B7 ~9 c# q/ m2 {2 v
咁皇上不如辭咗份特手去廣西發展做示範都好喎

9 S2 x! x- w$ n+ s4 e8 Z( E2 X 以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠
; f8 [8 Z' w  |1 ]
哈哈  好玩    斯文
wahtung 發表於 16-2-2014 18:36
6 `+ H4 \; q9 Q係幾乖架
/ ]$ b$ k' O, r1 Z4 h
  斯文小哥      
wahtung 發表於 6-3-2014 21:36
" g5 _' c8 Y; }4 l又入咗啲貨,物流部罐罐倉庫主管大頭仔收貨囉

( d" N4 ?* E' m1 O3 c+ H: T 呢位廠長對 罐頭既品質好著緊
wahtung 發表於 7-3-2014 00:48% q3 j% u% R5 A1 L  @$ h9 n8 o
點到廠長著緊,啲糧都幾貴架
4 P8 U$ T' ]5 e% ^
幾銀一罐 ?
wahtung 發表於 7-3-2014 17:13
! }3 \# ~; }7 G5 h+ C有啲13蚊,有啲成24蚊,不過24蚊果啲係大罐裝
5 U* ]- m7 Q. X+ h; Y/ H
咁正既罐頭  千萬唔好未富先驕
Heihei 發表於 8-3-2014 00:253 m1 S  ~9 W- Y+ a
你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?
7 p+ t- x. C+ }: I+ q- b/ V8 f: T8 _
你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識 , |1 y  q0 t  U0 s9 i: \* L
: X' h9 T- `0 I) N' q  p/ b1 k/ r
仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水