破產聯盟

大頭仔.收貨囉喂

本帖最後由 bb_q_888 於 16-1-2014 01:14 編輯 + J- v$ T* E: i4 S, L
wahtung 發表於 15-1-2014 22:11
4 U5 o) H; j& P; r. _但米粉包湯包都好濃架,不過米粉始終唔夠麵咁飽

! ~" s& a2 H+ D0 _係冇咁飽,不過即食麵一般經油炸,醫生千叮萬囑唔食(血壓高)。
6 }% E$ \9 h2 p" o有関湯包我都麻麻地,好耐之前有新聞話湯包D干什菜被查出用爛菜做,! r/ `* Q9 |7 d9 ?3 [& B1 K8 E
從始我都有左介心,湯包用一半,如果唔夠咸,可以加鹽/餸……% g7 T9 x' P) L& }' y
如果咁食唔飽,可以加面包、其他什糧。8 u/ Y% @4 t* X, ?1 `' d2 x& _

' S6 ]8 F! g% }/ p自從仔女長大,我家都經常開住家飯,新鲜野始終比較有益。$ |) T/ x9 A8 u7 t2 K8 J
健康是財富,你都要食好D,唔好食太多即食麵。
; G( c* z4 L) k1 ~. l2 I, b; G, A5 V) F
貓又好、人又好……都要食得好。\(^o^)/
$ G+ _2 U- l" \9 ]5 x" h* O1 O( N% X2 _1 X3 U# g3 ^+ |
bb_q_888 發表於 16-1-2014 01:13
" J+ M, V: L1 D; y係冇咁飽,不過即食麵一般經油炸,醫生千叮萬囑唔食(血壓高)。
1 E7 X; ^& N9 [( n, v有関湯包我都麻麻地,好耐之前有新聞話湯包 ...
0 n8 S. Q2 k( P9 ~7 m% w
Q 姐,有時生活迫人都唔諗得咁多,日頭返工放工後都好攰,求其飽就算

3 b3 s; i1 q5 ?% E- w5D揾另一半幫手(^_-)
wahtung 發表於 16-1-2014 01:06
. f; I$ P8 W! F姨長到,咪青根暴現囉囉
$ M8 \4 R5 C; W3 o
係既咩?  皇上成日姨丈到, 目露"胸"光  可能內交得多, 你知山東第六妹個個高大大煲
wahtung 發表於 16-1-2014 01:16
! a. j# k( e! W' R2 C' P/ @Q 姐,有時生活迫人都唔諗得咁多,日頭返工放工後都好攰,求其飽就算 ...
& ^! W2 r+ [  r
華兄, 溝件住家菜就有住家菜食架喇  
1 o3 C: [1 C+ I$ J) z- ^6 H0 ?3 `1 i; @2 L( \' {# w& J
搵個識煮飯既港女
smallcat 發表於 16-1-2014 10:27
! X# b+ @( y) {5 B華兄, 溝件住家菜就有住家菜食架喇  
5 J! h: D1 n1 J+ C0 c3 h' j# L6 r. t/ f+ D
搵個識煮飯既港女
2 f/ A0 M, [+ ]; t. m% }
溝泥就有
smallcat 發表於 16-1-2014 10:26
. _6 F2 a- ]5 U* D' W係既咩?  皇上成日姨丈到, 目露"胸"光  可能內交得多, 你知山東第六妹個個高大大煲 ...
  ~+ R! \, A0 y9 v* M4 T
皇上叫啲後生仔完成碩士後去廣西發展做性奴,咪日日姨長到囉
wahtung 發表於 16-1-2014 11:33
8 _* x1 m" D7 C( S皇上叫啲後生仔完成碩士後去廣西發展做性奴,咪日日姨長到囉

/ F5 g$ v  K0 Z( ] 皇上理論係, 後生仔唔去廣西或內外蒙或大沙漠或大西北搵食無前途
wahtung 發表於 16-1-2014 11:32( o2 j1 q% {' f4 e2 |/ L
溝泥就有
& i, r& }0 N) y/ S* c
  搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥
smallcat 發表於 16-1-2014 13:19- e# [* Y. K1 M- B
搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥

+ e$ W9 g; W' T" R' E依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦
smallcat 發表於 16-1-2014 13:18
! o1 U4 |( ~# ]皇上理論係, 後生仔唔去廣西或內外蒙或大沙漠或大西北搵食無前途 ...

+ ]7 e3 Y) o9 O0 L3 k其實佢up乜嘢佢係咪黐咗線廣西係啲賊著早先去,因貪大把山可以匿埋
wahtung 發表於 16-1-2014 15:39
9 O$ s$ L+ B+ V( P5 r6 A) W. \其實佢up乜嘢佢係咪黐咗線廣西係啲賊著早先去,因貪大把山可以匿埋

6 Y  k# ^/ F4 Q( }8 k發展硬道理, 愈荒蕪愈多機會
wahtung 發表於 16-1-2014 15:38* v3 _3 s4 }' k4 {1 e4 q
依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦
/ v" ^3 B, f/ b
係, 依家唔敢食太陽蛋住, 多菌
smallcat 發表於 16-1-2014 16:536 R! L. Q( C2 D2 `
發展硬道理, 愈荒蕪愈多機會
) I' u# U; h- `2 z+ U
或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
wahtung 發表於 16-1-2014 20:35$ s& {  V/ y# H! M5 X0 h
或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
" |* H- V$ O* F+ a  m5 X! Y
廣西有乜特產?   皇上叫我地去種米定種菜?
wahtung 發表於 16-1-2014 20:35
) m# H. |$ }4 O( h5 s或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
8 B4 w% x/ O' ]/ d5 \* T4 X
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時有好多人支持佢, 唔like佢就掟晒去廣西 聰明
smallcat 發表於 16-1-2014 22:026 `7 m" `9 e' Z0 @
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時 ...
# F$ p( c: f/ z9 _* N
但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀
smallcat 發表於 16-1-2014 22:02# ~% ?& V( I9 h; X+ f- F
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時 ...
7 [. [# s  A" E) S; p- T- L7 }
但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09
$ n- \+ g4 y1 l5 f% o+ u但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
# @7 r4 Y* a0 C+ {4 |4 ?
以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯
wahtung 發表於 16-1-2014 22:094 j3 y' g) J! B# x7 M* f( K) n9 |
但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?

, z9 I0 w9 T" w. O" H讀完書已經十幾廿個債, 再借埋財仔大耳牛仔  好快好多新人進來