破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

大頭仔.收貨囉喂

Heihei 發表於 8-3-2014 00:25" ^, X! Q' W( q  R1 p5 I  d: a; u
你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?

! h% m1 a0 ?: O  v9 t4 b 你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識
2 j" }; P+ N) y2 n5 s  i' l9 Z9 c4 t" U
仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水
Heihei 發表於 8-3-2014 00:31
4 R- n" ~  x  P但真係唔好成日食公仔麵,係博佳買個20蚊肉餅(有時有D就到期會12-15蚊),煮一嘜米都食到兩餐。 ...
4 [( r% e0 X& D% x8 i  Y' T0 H, P
無所謂,至緊要夠方便就得,因私人時間唔係咁多
Heihei 發表於 8-3-2014 00:19$ x( V" Z" l1 H% J, g! H- j2 O
佢一定好開心啦.........
6 }, V% R8 ^1 \! i; c( C: y0 n" H佢係唔係咩牌子都食0家?
5 o2 [3 C. ^& Z; E5 @
都可以咁講
smallcat 發表於 7-3-2014 22:181 W" y9 g3 g- W- J# }$ C
咁正既罐頭  千萬唔好未富先驕

5 Q' F) E/ P% o/ V% ?- U& o佢驕咗好耐啦
smallcat 發表於 8-3-2014 11:19* l) p/ |: s4 h9 k1 T+ v2 m
你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識
% a, n, h- c* ^1 _0 C; \+ P  }7 V2 [# s- p) ~
仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水  ...
# c+ r, D' Z% p- X6 F5 {* U
有無咁誇呀?
. {7 c. a5 f' `- Q3 u

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

% S9 P# V7 v  Z- N' X

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

# i3 \9 B+ Q4 g0 |3 q( C

本帖子中包含更多資源