破產聯盟

大頭仔.收貨囉喂

Heihei 發表於 8-3-2014 00:25
6 J% T7 I& J; A; C$ S8 J, S8 u你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?
# `( h( z: |4 \5 C
你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識 7 x6 d2 q% T3 V: n& A

8 C# P3 z. u# p1 t; n9 I: h仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水
Heihei 發表於 8-3-2014 00:31- _& q! g( o: }' J# W
但真係唔好成日食公仔麵,係博佳買個20蚊肉餅(有時有D就到期會12-15蚊),煮一嘜米都食到兩餐。 ...

, w$ k) L1 w) N0 K% R+ F9 G無所謂,至緊要夠方便就得,因私人時間唔係咁多
Heihei 發表於 8-3-2014 00:19- L  z4 v1 M: o
佢一定好開心啦.........1 q7 f- \' x% W2 ^% u% o
佢係唔係咩牌子都食0家?
) s' Q) U. U$ p6 C7 X/ n
都可以咁講
smallcat 發表於 7-3-2014 22:18
% w" E" N" M6 A: J咁正既罐頭  千萬唔好未富先驕
4 f. B  J4 f$ R
佢驕咗好耐啦
smallcat 發表於 8-3-2014 11:19
- c  G0 f9 }3 G0 ^3 _7 s你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識 + J/ T+ p# |: F9 d! P0 N

2 ]. z# g5 H6 q) k5 l) P: a仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水  ...
" m0 ^" F# t0 D/ j3 l9 R
有無咁誇呀?

$ U/ j& G3 @* m1 Q  x

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

5 A+ [1 D8 A6 G0 z. K) }8 y

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

( X! X2 {: C; C/ t# ]

本帖子中包含更多資源