破產聯盟

大頭仔.收貨囉喂

smallcat 發表於 16-1-2014 22:10/ m0 v( ~# F* U3 ?9 Y4 t( p% d
以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯

# r. ^5 m' u! S$ i+ {6 K' g  X1 z咁皇上話要樓加按,問親戚借錢先去到喎
wahtung 發表於 16-1-2014 22:17
7 v$ T& f  A" a9 u咁皇上話要樓加按,問親戚借錢先去到喎

' V" ]; }6 ]2 d2 N$ J0 B( |0 m 皇上一向講野都係想刺激年青人發奮  要年青人食大茶飯  加按呢D野唔係問題
# C. b4 v( s( l) o1 p" {( [
( C  ~+ S" o4 e- n& M問親戚只有姨媽會借
smallcat 發表於 16-1-2014 22:28/ F2 r9 Z- b. r0 j3 u* B
皇上一向講野都係想刺激年青人發奮  要年青人食大茶飯  加按呢D野唔係問題0 }+ `: o0 Q$ h! C( }  g( p6 J* F. ?
! j7 O1 J3 Y0 s; N: a, F* J2 m
問親戚只有姨媽會借 ...

* V' X. |- x- \# }  x" z0 h咁皇上不如辭咗份特手去廣西發展做示範都好喎
wahtung 發表於 16-1-2014 22:30  n( o1 X: p5 X& `/ u- B4 C: ]: G
咁皇上不如辭咗份特手去廣西發展做示範都好喎
% q4 r% I8 @) \" K1 \6 {
以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠
smallcat 發表於 16-1-2014 22:310 U9 n- |3 B* K9 n" t/ X$ X! k  b. S
以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠
5 U6 R6 A. r2 A4 |6 d( l  g
西聯辦過去廣西玉林食狗肉之嘛
smallcat 發表於 16-1-2014 22:31
0 j5 m4 T/ A3 c0 A以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠
' V; s; {1 |2 l* c* N
做貓好過做人...我而家餐餐節衣縮食...餐餐公仔面....

1 k  _' q, z: G. P哈哈  好玩    斯文
hkstyle28 發表於 15-2-2014 17:23
: s0 `6 C1 x: g3 V) y做貓好過做人...我而家餐餐節衣縮食...餐餐公仔面....

9 x1 b( l! Q, K9 L, B+ U9 i3 X9 j+ ?又如何?我都食咗公仔麵好耐啦,又唔係問人借,唔失禮呀
smallcat 發表於 16-2-2014 11:13( }+ i% j' I$ C. X6 v3 N
哈哈  好玩    斯文

8 m% Y* \  ]9 Q0 b) z' j係幾乖架
wahtung 發表於 16-2-2014 18:36
% [- J" P7 e# c0 E) l9 n- B8 Y係幾乖架
" b! H$ z. s7 U3 l2 n. T
  斯文小哥      
smallcat 發表於 16-2-2014 21:58
" k# [; `0 d: }" s* r8 \斯文小哥

, i! ]6 n5 m7 s! T9 Z1 G. }又入咗啲貨,物流部罐罐倉庫主管大頭仔收貨囉
2 j. i: [6 E. T- a0 [- `9 v: O' y5 x% R: |  r: R% ]3 K

: \* L5 o: r* ^- `

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
wahtung 發表於 6-3-2014 21:36
, y# U4 E0 a* q4 G( b又入咗啲貨,物流部罐罐倉庫主管大頭仔收貨囉

, z7 C  }! ?. ]3 W 呢位廠長對 罐頭既品質好著緊
smallcat 發表於 6-3-2014 23:07) {: N3 }3 D% ^: `" S0 A
呢位廠長對 罐頭既品質好著緊
# o: ?$ c$ W1 u8 W9 ?8 ]
點到廠長著緊,啲糧都幾貴架
wahtung 發表於 7-3-2014 00:488 m# I- w5 Y6 k3 D6 u% J
點到廠長著緊,啲糧都幾貴架
- h/ S/ |) R0 `6 T0 j
幾銀一罐 ?
smallcat 發表於 7-3-2014 09:43  b$ `" {9 t8 r$ E& W8 _6 l
幾銀一罐 ?

& v8 t# O" g9 ?有啲13蚊,有啲成24蚊,不過24蚊果啲係大罐裝
wahtung 發表於 7-3-2014 17:13
( U4 X, L$ O, d9 j有啲13蚊,有啲成24蚊,不過24蚊果啲係大罐裝

. M. I/ o) B- W- G5 g 咁正既罐頭  千萬唔好未富先驕
% [8 {6 H7 C; ?4 g  T
  b, G! R  X! C$ ~6 S佢一定好開心啦.........4 W, u0 x+ A* g* V1 T1 C9 [, W, J9 R& ~
佢係唔係咩牌子都食0家?' N/ N  a  o3 r2 B8 f9 S
smallcat 發表於 16-1-2014 13:19
+ |$ }, Q' N9 P* ]3 B搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥
: f2 r; n0 |5 i! L; ?' i- \
你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?( n$ D# a! ]5 R* Y: V  Q0 J
wahtung 發表於 16-2-2014 18:361 F+ c3 U4 D8 x7 V5 y4 L  g
又如何?我都食咗公仔麵好耐啦,又唔係問人借,唔失禮呀
  R# J4 f4 `7 D
但真係唔好成日食公仔麵,係博佳買個20蚊肉餅(有時有D就到期會12-15蚊),煮一嘜米都食到兩餐。