破產聯盟

大頭仔.收貨囉喂

smallcat 發表於 16-1-2014 22:10
; K2 f; P$ i, Q以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯
& {! i) e3 ~+ b
咁皇上話要樓加按,問親戚借錢先去到喎
wahtung 發表於 16-1-2014 22:17
6 D  D* h4 n1 p* f$ [; p# K咁皇上話要樓加按,問親戚借錢先去到喎
! a$ ^/ T. V# ^2 c$ Y! }+ ?  b
皇上一向講野都係想刺激年青人發奮  要年青人食大茶飯  加按呢D野唔係問題- e# ?. ?9 V. w6 ~$ I- i; T
) g4 y: M( P! |6 W4 ]9 O
問親戚只有姨媽會借
smallcat 發表於 16-1-2014 22:28" H7 b# G( z* x
皇上一向講野都係想刺激年青人發奮  要年青人食大茶飯  加按呢D野唔係問題
# l. A8 `- o& M3 A& V
5 U/ n( H6 c% z7 {問親戚只有姨媽會借 ...
2 t! y  V; {, p/ ]/ [+ j1 _
咁皇上不如辭咗份特手去廣西發展做示範都好喎
wahtung 發表於 16-1-2014 22:30
0 p, r1 n/ F; g0 m% ~( Y咁皇上不如辭咗份特手去廣西發展做示範都好喎

1 C6 r! N/ `/ [4 S0 R7 I, [- C 以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠
smallcat 發表於 16-1-2014 22:31
% a$ S* y9 z% f0 ~" h" _以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠
" r5 B* {1 V1 X0 X8 W
西聯辦過去廣西玉林食狗肉之嘛
smallcat 發表於 16-1-2014 22:31
% ~" h2 t* L4 d. Q+ i  P$ p, I9 H以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠
! T8 a0 ?& A3 M' |2 T3 ?
做貓好過做人...我而家餐餐節衣縮食...餐餐公仔面....
: A; J5 h9 B) W! o# N
哈哈  好玩    斯文
hkstyle28 發表於 15-2-2014 17:239 |% I5 U$ T  ?9 u. @
做貓好過做人...我而家餐餐節衣縮食...餐餐公仔面....
5 `2 x7 [: L; Z0 d6 d; e" i
又如何?我都食咗公仔麵好耐啦,又唔係問人借,唔失禮呀
smallcat 發表於 16-2-2014 11:13
$ I; [! C" w& t哈哈  好玩    斯文
) h! ]: n  i2 E" |) g
係幾乖架
wahtung 發表於 16-2-2014 18:36
* v4 n6 ~* ~- ^3 E係幾乖架
/ n$ n5 D7 p+ ~. f) ]
  斯文小哥      
smallcat 發表於 16-2-2014 21:58! t9 I& B3 J+ ?# P
斯文小哥
( W! J9 ?1 I; p+ b$ X3 x
又入咗啲貨,物流部罐罐倉庫主管大頭仔收貨囉8 K, [/ T/ s2 @0 h* G8 ]! C( Z

/ g: E2 I3 B! e! F% ~) a
) k% ~, t- u6 s4 M

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
wahtung 發表於 6-3-2014 21:36
$ _3 x$ k* c9 Z  d又入咗啲貨,物流部罐罐倉庫主管大頭仔收貨囉
  R+ S1 o! ~( V2 F+ c4 u3 ~4 l
呢位廠長對 罐頭既品質好著緊
smallcat 發表於 6-3-2014 23:07
* s7 B) d3 S9 h* I呢位廠長對 罐頭既品質好著緊
$ S) N, H! P0 G) `% h
點到廠長著緊,啲糧都幾貴架
wahtung 發表於 7-3-2014 00:48
* [1 v9 h& W* l1 h' d: c! {點到廠長著緊,啲糧都幾貴架

r) j/ j  E9 r' t7 S- [) e  `* Y 幾銀一罐 ?
smallcat 發表於 7-3-2014 09:43
# \! X( ]/ {& O- a8 O& I9 ^幾銀一罐 ?

% N" ^; h1 C+ \# ]有啲13蚊,有啲成24蚊,不過24蚊果啲係大罐裝
wahtung 發表於 7-3-2014 17:13
$ d' z/ Z# T# _9 {: D% Y有啲13蚊,有啲成24蚊,不過24蚊果啲係大罐裝
1 H3 M0 X& b9 \2 j- }% O
咁正既罐頭  千萬唔好未富先驕
本帖最後由 Heihei 於 8-3-2014 00:33 編輯 + i/ s7 {3 o$ r+ H' D8 w9 H6 o
, p7 x+ a2 b/ E' J- g& j1 L0 s
佢一定好開心啦.........
: Z0 i( x* N* ]: T& O佢係唔係咩牌子都食0家?: f  R8 r( u% I) x% r$ F" N
smallcat 發表於 16-1-2014 13:19
2 ^% L7 y6 Z! L% l+ w7 e搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥

+ u  X7 O! E/ m9 g你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?
: Q0 B6 `/ Y5 ]
wahtung 發表於 16-2-2014 18:36
" K" g: z7 y2 L+ s; D又如何?我都食咗公仔麵好耐啦,又唔係問人借,唔失禮呀
; u+ _+ G( d: q8 `( U8 n+ j
但真係唔好成日食公仔麵,係博佳買個20蚊肉餅(有時有D就到期會12-15蚊),煮一嘜米都食到兩餐。