破產聯盟

大頭仔.收貨囉喂

smallcat 發表於 16-1-2014 22:10( ^  u) w0 B( M$ I; G
以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯

: ]' ?0 e  x+ M5 n7 V, C! s9 b咁皇上話要樓加按,問親戚借錢先去到喎
wahtung 發表於 16-1-2014 22:178 d9 J5 H3 M" [* t* Z" f/ i$ x
咁皇上話要樓加按,問親戚借錢先去到喎
! s  o3 ?; G& M+ \! {/ h9 t
皇上一向講野都係想刺激年青人發奮  要年青人食大茶飯  加按呢D野唔係問題4 U( a0 i7 r( c2 w  j0 Q4 x+ E4 a
8 {( s2 n9 o2 U$ E  @. p1 z3 u
問親戚只有姨媽會借
smallcat 發表於 16-1-2014 22:28
9 n. ]+ p; G" P, o皇上一向講野都係想刺激年青人發奮  要年青人食大茶飯  加按呢D野唔係問題1 c/ s! }6 a0 g( K9 {1 w5 R
, A5 ]% G2 O( z5 g+ {: a
問親戚只有姨媽會借 ...

* W6 \6 @' d/ ~" {. N6 i& g咁皇上不如辭咗份特手去廣西發展做示範都好喎
wahtung 發表於 16-1-2014 22:30/ X( |; W+ g9 e
咁皇上不如辭咗份特手去廣西發展做示範都好喎
9 Q7 A$ |4 j2 u5 N
以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠
smallcat 發表於 16-1-2014 22:31" T. W+ m) V' A& {

; i( @! ]2 s) d2 u西聯辦過去廣西玉林食狗肉之嘛
smallcat 發表於 16-1-2014 22:31. P; O0 K; N0 \- G9 O
+ H* p2 |3 j& u/ n
做貓好過做人...我而家餐餐節衣縮食...餐餐公仔面....

6 B/ W2 N) ~, D% [3 Q; ]哈哈  好玩    斯文
hkstyle28 發表於 15-2-2014 17:23
' o7 ~- G1 D1 O( d9 x: B; `做貓好過做人...我而家餐餐節衣縮食...餐餐公仔面....
9 I9 s: W: D" i# E; W+ d9 f
又如何?我都食咗公仔麵好耐啦,又唔係問人借,唔失禮呀
smallcat 發表於 16-2-2014 11:13$ Y4 B0 ^2 k5 {5 ?, x
哈哈  好玩    斯文
# e' R, K7 e, i9 o2 O4 b" I8 g
係幾乖架
wahtung 發表於 16-2-2014 18:36% d  \$ a1 O8 {* j% G% n
係幾乖架
& a6 A) P6 J& H* B3 p1 M
  斯文小哥      
smallcat 發表於 16-2-2014 21:58' q! F( K& _9 ~: y3 z
斯文小哥
9 u# v; U6 ?8 B" B
又入咗啲貨,物流部罐罐倉庫主管大頭仔收貨囉
' V3 t( Y& M8 o0 [9 t' E
  U) {" O, c2 v* ]
. @- P: t, ]4 a* B

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
wahtung 發表於 6-3-2014 21:368 o) m3 T4 s$ S
又入咗啲貨,物流部罐罐倉庫主管大頭仔收貨囉
& r$ r2 `# _) `/ k8 u
呢位廠長對 罐頭既品質好著緊
smallcat 發表於 6-3-2014 23:07- o' u  k; q" C/ a( R; F
呢位廠長對 罐頭既品質好著緊

4 ~  U' `% B/ ^! m點到廠長著緊,啲糧都幾貴架
wahtung 發表於 7-3-2014 00:482 Z% s1 V$ d5 K2 m
點到廠長著緊,啲糧都幾貴架

( t) j$ e- _' @* w# k- r7 y4 K# b 幾銀一罐 ?
smallcat 發表於 7-3-2014 09:43$ @7 J$ t& N8 k2 J) ]2 W$ x" }
幾銀一罐 ?

( P. {+ k1 v6 o5 F- }& _有啲13蚊,有啲成24蚊,不過24蚊果啲係大罐裝
wahtung 發表於 7-3-2014 17:13
3 n. J0 O9 e& x' j4 b3 _. p有啲13蚊,有啲成24蚊,不過24蚊果啲係大罐裝

4 L, r3 r5 K- y 咁正既罐頭  千萬唔好未富先驕
6 s8 e6 \$ i8 M
6 G6 O4 k1 ?# e, ?佢一定好開心啦.........
! ~! e% X' {% f5 c$ s佢係唔係咩牌子都食0家?
* E0 }  u$ c/ B) k' f" {6 p( [
smallcat 發表於 16-1-2014 13:19% X! m4 {" _0 J1 Q" Z
搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥
+ k" X# E3 P/ G- ]6 u: f& e
你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?
, M  ^' C* R1 w3 E
wahtung 發表於 16-2-2014 18:36
7 z# W1 ~$ v9 H& y0 x! v+ C又如何?我都食咗公仔麵好耐啦,又唔係問人借,唔失禮呀
) W  V9 P+ a0 u4 d- f( ?$ V" a
但真係唔好成日食公仔麵,係博佳買個20蚊肉餅(有時有D就到期會12-15蚊),煮一嘜米都食到兩餐。