破產聯盟

大頭仔.收貨囉喂

本帖最後由 bb_q_888 於 16-1-2014 01:14 編輯 2 ^( @6 d/ I0 X* V8 A
wahtung 發表於 15-1-2014 22:11
! [3 ^5 g! x& P% I6 z& o  f* `但米粉包湯包都好濃架,不過米粉始終唔夠麵咁飽
$ d# ]+ [4 R7 g7 Z  a
係冇咁飽,不過即食麵一般經油炸,醫生千叮萬囑唔食(血壓高)。9 F: w1 O, [/ u& T+ q
有関湯包我都麻麻地,好耐之前有新聞話湯包D干什菜被查出用爛菜做,. H0 n- V" h( S( k- c" h( f, X$ {' N5 ]
從始我都有左介心,湯包用一半,如果唔夠咸,可以加鹽/餸……+ c" \( C' h9 }: W/ K, V
如果咁食唔飽,可以加面包、其他什糧。1 s2 _  x) {3 ]

) B2 p3 ]8 y7 s% Q- q' T% V自從仔女長大,我家都經常開住家飯,新鲜野始終比較有益。
# T+ M: S. {+ _2 E* c健康是財富,你都要食好D,唔好食太多即食麵。( ]3 W0 n1 B/ j) @

* a  v1 |5 d. x3 E. K: ]貓又好、人又好……都要食得好。\(^o^)/
: V6 w/ n0 C) K0 Z4 k- {: b0 i1 d+ w$ q2 R  W# D7 [
bb_q_888 發表於 16-1-2014 01:13
( K* \% y0 d4 |* b# l/ r' u3 ]" C係冇咁飽,不過即食麵一般經油炸,醫生千叮萬囑唔食(血壓高)。( V9 O. G$ s4 @" d0 Z/ E
有関湯包我都麻麻地,好耐之前有新聞話湯包 ...

/ _! }. z2 `. N2 Y; ]! e  ?/ FQ 姐,有時生活迫人都唔諗得咁多,日頭返工放工後都好攰,求其飽就算

* J3 }+ f! V) D2 `. }2 y& }6 \5D揾另一半幫手(^_-)
wahtung 發表於 16-1-2014 01:06* u) y* B: B, r( D2 q& K+ b
姨長到,咪青根暴現囉囉
: L0 t; M4 Y  ~0 P
係既咩?  皇上成日姨丈到, 目露"胸"光  可能內交得多, 你知山東第六妹個個高大大煲
wahtung 發表於 16-1-2014 01:16! K, [6 J# ~* K- s8 _
Q 姐,有時生活迫人都唔諗得咁多,日頭返工放工後都好攰,求其飽就算 ...

9 p2 p; D0 V8 W1 @# I' u" B4 _8 ~ 華兄, 溝件住家菜就有住家菜食架喇  
% A. W: ?9 s% j( J8 i" ~% F* w4 ]& S/ T6 n
搵個識煮飯既港女
smallcat 發表於 16-1-2014 10:27
& t3 o. k: w9 x' ~, v( `% n華兄, 溝件住家菜就有住家菜食架喇  $ ^$ u  ?, L6 _; h% @5 y

2 f3 I0 f1 S8 k9 m. U$ f( ?搵個識煮飯既港女
# h0 g  V) P% F
溝泥就有
smallcat 發表於 16-1-2014 10:26
' X; c' u) t5 Q( |6 K( N2 A係既咩?  皇上成日姨丈到, 目露"胸"光  可能內交得多, 你知山東第六妹個個高大大煲 ...
. ?" x& v$ p/ A. r& ]  B7 k, ]
皇上叫啲後生仔完成碩士後去廣西發展做性奴,咪日日姨長到囉
wahtung 發表於 16-1-2014 11:33
/ M; n+ B1 S6 c. P皇上叫啲後生仔完成碩士後去廣西發展做性奴,咪日日姨長到囉
3 O; s9 k$ _4 D0 `$ X! j
皇上理論係, 後生仔唔去廣西或內外蒙或大沙漠或大西北搵食無前途
wahtung 發表於 16-1-2014 11:32
0 n/ J8 _' d. M/ B3 d溝泥就有

$ y( H6 R% X' ]  搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥
smallcat 發表於 16-1-2014 13:19
$ }2 H0 b) W# R+ a2 K搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥
) ^, i/ f9 y# G- n$ ~7 K
依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦
smallcat 發表於 16-1-2014 13:18
% f/ |0 C3 A- L$ i皇上理論係, 後生仔唔去廣西或內外蒙或大沙漠或大西北搵食無前途 ...
( J! j/ X' T7 V+ ~
其實佢up乜嘢佢係咪黐咗線廣西係啲賊著早先去,因貪大把山可以匿埋
wahtung 發表於 16-1-2014 15:395 {9 P# X7 b" y
其實佢up乜嘢佢係咪黐咗線廣西係啲賊著早先去,因貪大把山可以匿埋
9 I# O" M/ D, @3 H( ~* I! o
發展硬道理, 愈荒蕪愈多機會
wahtung 發表於 16-1-2014 15:38( z" r' d; G6 \1 _4 U  G0 j
依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦
3 y5 @' @' B' J' p; j
係, 依家唔敢食太陽蛋住, 多菌
smallcat 發表於 16-1-2014 16:534 L% g1 N7 k, n* n7 R" _
發展硬道理, 愈荒蕪愈多機會
. v" G0 l% r! Y. B
或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
wahtung 發表於 16-1-2014 20:35: S% D/ `+ d/ ~0 k: x8 I
或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
4 c/ J$ s; N8 _
廣西有乜特產?   皇上叫我地去種米定種菜?
wahtung 發表於 16-1-2014 20:350 i$ |$ \: {2 I1 d# Q

0 k$ a+ ~. a$ l4 `8 P( {皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時有好多人支持佢, 唔like佢就掟晒去廣西 聰明
smallcat 發表於 16-1-2014 22:02
' ]. P* b- O4 k5 Q皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時 ...

0 c. @5 Q, C0 b  ~/ H! i+ G! v但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀
smallcat 發表於 16-1-2014 22:02: z3 _/ O7 [, D, e% p. z' |
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時 ...

% ~! q5 @( ~! e% o  f* t+ T. Z3 _但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09
* [+ ~+ C) q8 ^# q1 ]  L9 s) `但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?

, C1 _' n* d  B" c 以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09
: q/ T3 p2 z* y, X2 k2 R" N但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
2 i4 s) f3 n- g2 \' T& s
讀完書已經十幾廿個債, 再借埋財仔大耳牛仔  好快好多新人進來