破產聯盟

大頭仔.收貨囉喂

" [: W" E& |: u
wahtung 發表於 15-1-2014 22:11
7 z4 A0 j  U+ x: K$ D& w$ ?" ^但米粉包湯包都好濃架,不過米粉始終唔夠麵咁飽

! K3 _2 z8 u- z( J$ \5 T2 k係冇咁飽,不過即食麵一般經油炸,醫生千叮萬囑唔食(血壓高)。
6 U2 }* Y: N* @9 O有関湯包我都麻麻地,好耐之前有新聞話湯包D干什菜被查出用爛菜做,
0 O, m! |% ?# H2 v從始我都有左介心,湯包用一半,如果唔夠咸,可以加鹽/餸……
+ Y6 M+ Q# w7 ], _( p如果咁食唔飽,可以加面包、其他什糧。- \" s+ ]; R4 D- P! T: {5 a0 G9 E, b

% q" p  i( o& Q自從仔女長大,我家都經常開住家飯,新鲜野始終比較有益。
% b/ Y# f( D/ c) |6 a9 [健康是財富,你都要食好D,唔好食太多即食麵。1 F# \& e, `  Z) J! t+ k9 q
4 N6 @, O0 h# f9 U) N, }
貓又好、人又好……都要食得好。\(^o^)/
, M% r) S* N3 _( z2 w5 _. k# Q' Q& R+ @
bb_q_888 發表於 16-1-2014 01:13* G& |, \0 `* B0 j7 _1 l4 m
係冇咁飽,不過即食麵一般經油炸,醫生千叮萬囑唔食(血壓高)。7 L+ p1 R( w9 f/ J5 {! {
有関湯包我都麻麻地,好耐之前有新聞話湯包 ...
( [# g! B; S' @7 X+ y8 F3 x
Q 姐,有時生活迫人都唔諗得咁多,日頭返工放工後都好攰,求其飽就算
  u9 E2 v: [! {: Q5 e6 @6 G( B
5D揾另一半幫手(^_-)
wahtung 發表於 16-1-2014 01:061 B& x4 a/ U/ [( Y; |+ v
姨長到,咪青根暴現囉囉
; h& M  v3 s$ p1 y  _5 u
係既咩?  皇上成日姨丈到, 目露"胸"光  可能內交得多, 你知山東第六妹個個高大大煲
wahtung 發表於 16-1-2014 01:16
& ^' i* U# d4 D6 ~. UQ 姐,有時生活迫人都唔諗得咁多,日頭返工放工後都好攰,求其飽就算 ...

5 }/ B+ y/ ^" T6 i 華兄, 溝件住家菜就有住家菜食架喇  * g0 j9 l+ x- m& w: {

( N" g- Q. p; d4 |. U" I, R搵個識煮飯既港女
smallcat 發表於 16-1-2014 10:27$ ~# _5 J0 F& b$ q4 {' L2 V$ o$ n
華兄, 溝件住家菜就有住家菜食架喇  
* R" l' `4 L. Z+ s, ^2 {& ]
/ g# M" o, ~% p搵個識煮飯既港女

- M5 M9 m1 Q2 J5 e溝泥就有
smallcat 發表於 16-1-2014 10:26) @* Y6 w, ^, W& n; m
係既咩?  皇上成日姨丈到, 目露"胸"光  可能內交得多, 你知山東第六妹個個高大大煲 ...

5 t- G' k. x; G+ _. B+ u0 l皇上叫啲後生仔完成碩士後去廣西發展做性奴,咪日日姨長到囉
wahtung 發表於 16-1-2014 11:33" h8 j/ n2 r" o4 ^2 @+ J
皇上叫啲後生仔完成碩士後去廣西發展做性奴,咪日日姨長到囉
7 f, N# P# E" q% v+ `* d
皇上理論係, 後生仔唔去廣西或內外蒙或大沙漠或大西北搵食無前途
wahtung 發表於 16-1-2014 11:32( h2 p% V# c; c
溝泥就有
) E6 @' q6 `7 @$ b9 x
  搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥
smallcat 發表於 16-1-2014 13:19, @/ T/ i* d, V: C8 ^  `
搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥

3 }& N; }3 @/ f7 O5 r依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦
smallcat 發表於 16-1-2014 13:18% U/ ]4 v. g: t* V% i
皇上理論係, 後生仔唔去廣西或內外蒙或大沙漠或大西北搵食無前途 ...

/ T) d* ^+ C& Y3 _其實佢up乜嘢佢係咪黐咗線廣西係啲賊著早先去,因貪大把山可以匿埋
wahtung 發表於 16-1-2014 15:39
: l$ d2 j5 [' E2 Y4 S0 h1 j其實佢up乜嘢佢係咪黐咗線廣西係啲賊著早先去,因貪大把山可以匿埋
# x/ X. H- B; l# B7 B- q
發展硬道理, 愈荒蕪愈多機會
wahtung 發表於 16-1-2014 15:381 E$ b! B2 ?! {; T4 z, e
依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦

1 H+ I) g5 _8 |5 y係, 依家唔敢食太陽蛋住, 多菌
smallcat 發表於 16-1-2014 16:53
% h8 u% D' ?2 h- _: [4 L發展硬道理, 愈荒蕪愈多機會

* ]. \6 ?1 b. Z9 x( e; _! Y# U或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
wahtung 發表於 16-1-2014 20:35
  C) g% J% M% T7 B; i! U或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇

) m5 O* ?$ f: ]' \. H 廣西有乜特產?   皇上叫我地去種米定種菜?
wahtung 發表於 16-1-2014 20:359 ]" F9 b* d6 _
或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇

, h1 K: B! h( u, c$ B7 e( a- T  N4 M皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時有好多人支持佢, 唔like佢就掟晒去廣西 聰明
smallcat 發表於 16-1-2014 22:02" N( J3 j3 k8 r4 |3 d9 y( A9 o
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時 ...
; l' i% A2 Q: G4 E$ c: i9 E( f
但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀
smallcat 發表於 16-1-2014 22:02' W$ w0 C% \& @6 T  v$ \) O% n6 V
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時 ...
  Q1 k  _* s6 o
但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09
/ w; V: e( v8 b0 t但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
! L5 I4 H" j# z
以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09
! W6 |, t) G2 C4 P但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?

% ]7 l: v( A& j* C# n3 U讀完書已經十幾廿個債, 再借埋財仔大耳牛仔  好快好多新人進來