破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

大頭仔.收貨囉喂

smallcat 發表於 16-1-2014 22:103 ~3 k4 Y% b1 z! P
以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯
8 o9 r5 j1 x0 j. ]5 S: k
咁皇上話要樓加按,問親戚借錢先去到喎
wahtung 發表於 16-1-2014 22:179 g* f; g9 ]( k& F. }; b
咁皇上話要樓加按,問親戚借錢先去到喎

2 [, I4 u5 |! m! o# t6 M( b0 M 皇上一向講野都係想刺激年青人發奮  要年青人食大茶飯  加按呢D野唔係問題
& c& r3 R: r+ x# p7 ?6 j( H/ B: q  Y$ ^3 {& c
問親戚只有姨媽會借
smallcat 發表於 16-1-2014 22:28
9 z! p" q" _& J( U* B# k皇上一向講野都係想刺激年青人發奮  要年青人食大茶飯  加按呢D野唔係問題
4 r/ ^# ^' _( g; g
* f9 p5 E# }: d- ?問親戚只有姨媽會借 ...
4 L7 H0 h" S, S/ u+ u2 A; @& r
咁皇上不如辭咗份特手去廣西發展做示範都好喎
wahtung 發表於 16-1-2014 22:303 V$ ?3 f. P, W7 S, ^6 O& b6 `7 t
咁皇上不如辭咗份特手去廣西發展做示範都好喎
/ P4 w- t+ M2 M6 Q
以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠
smallcat 發表於 16-1-2014 22:31/ W2 @! v8 X% `, [; H# p, `7 A
以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠

( c! ^7 ^) m+ H( }6 B& P$ O西聯辦過去廣西玉林食狗肉之嘛
smallcat 發表於 16-1-2014 22:31
5 B8 ]) Z$ o0 G' }0 _$ K/ A以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠

$ h( |( Z1 b. @3 z3 C5 H
做貓好過做人...我而家餐餐節衣縮食...餐餐公仔面....

/ m7 Q- `+ R& [( R哈哈  好玩    斯文
hkstyle28 發表於 15-2-2014 17:23
. f6 B5 C( Z5 v做貓好過做人...我而家餐餐節衣縮食...餐餐公仔面....
9 x% c( y' G6 U" {1 q
又如何?我都食咗公仔麵好耐啦,又唔係問人借,唔失禮呀
smallcat 發表於 16-2-2014 11:13$ ]+ a. p+ o' B, c5 J( {: k; S6 l  l8 G
哈哈  好玩    斯文

9 L) h/ K; u. |- t係幾乖架
wahtung 發表於 16-2-2014 18:36
, \# X% u- P" A& n6 p0 {係幾乖架

/ [4 U- _" \0 }& o2 S9 K0 I  斯文小哥      
smallcat 發表於 16-2-2014 21:58" K; V' R" ]/ J& e# \2 \
斯文小哥
( f5 Z! h4 u  d: X+ H5 N) t
又入咗啲貨,物流部罐罐倉庫主管大頭仔收貨囉! N" G3 a) R; W' s9 B5 r
3 s, x5 E+ m1 g1 @2 j2 a
0 W; C1 U4 t7 ?; k

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
wahtung 發表於 6-3-2014 21:36
, e# a( p3 m2 _) s又入咗啲貨,物流部罐罐倉庫主管大頭仔收貨囉

% ?1 @6 _9 {6 N: P4 \, @) O 呢位廠長對 罐頭既品質好著緊
smallcat 發表於 6-3-2014 23:07
1 o' h$ F7 m8 a& Q& q6 W% n! _呢位廠長對 罐頭既品質好著緊
) H% ~1 U' ~3 V& N. p/ f
點到廠長著緊,啲糧都幾貴架
wahtung 發表於 7-3-2014 00:48
3 I6 y1 e" Q0 B( S$ H點到廠長著緊,啲糧都幾貴架
0 [" _6 s& v; L5 p9 u
幾銀一罐 ?
smallcat 發表於 7-3-2014 09:43
3 R9 f/ J* T1 C幾銀一罐 ?

) G# X3 u: w# u/ ]有啲13蚊,有啲成24蚊,不過24蚊果啲係大罐裝
wahtung 發表於 7-3-2014 17:13
8 C& C4 T7 r8 ?* ~3 |+ B有啲13蚊,有啲成24蚊,不過24蚊果啲係大罐裝
( m) f  E  y2 C0 t: O) m
咁正既罐頭  千萬唔好未富先驕
7 H0 Y3 W, [7 U' M" K2 {0 n2 f) Y0 o0 x; E6 j! [
佢一定好開心啦.........
% m9 m1 @  U* l; F0 [6 C佢係唔係咩牌子都食0家?, L$ S9 k% T$ }6 S7 f* c
smallcat 發表於 16-1-2014 13:19
. S# E1 |$ v- K; H9 |) ~- _! v9 r搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥
2 M. p% b) q% a. K& p* I
你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?7 t- Y* D' m2 e! n
wahtung 發表於 16-2-2014 18:368 V4 W: H+ i0 c/ x% w$ A! ^" u* I
又如何?我都食咗公仔麵好耐啦,又唔係問人借,唔失禮呀

9 ]" V% N3 r7 D2 g8 A但真係唔好成日食公仔麵,係博佳買個20蚊肉餅(有時有D就到期會12-15蚊),煮一嘜米都食到兩餐。