破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

大頭仔.收貨囉喂

smallcat 發表於 16-1-2014 22:10
! p( @% J  C  e/ ~6 D; ]以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯

. S: W2 l2 t' T咁皇上話要樓加按,問親戚借錢先去到喎
wahtung 發表於 16-1-2014 22:17: O2 B4 }( g0 o
咁皇上話要樓加按,問親戚借錢先去到喎

. y) k2 z/ y5 `- c+ e! X( G: _ 皇上一向講野都係想刺激年青人發奮  要年青人食大茶飯  加按呢D野唔係問題( a( K) f4 w# G2 _- Q
0 W2 s" q% o. V8 `6 t
問親戚只有姨媽會借
smallcat 發表於 16-1-2014 22:288 ^9 m9 t* T- s' Q- s" f
皇上一向講野都係想刺激年青人發奮  要年青人食大茶飯  加按呢D野唔係問題
* P% r% h7 E! `6 X& _2 X
/ w" c8 J+ R( o& |9 n$ D0 ^問親戚只有姨媽會借 ...

+ V! L) T1 b/ |0 ~) R3 V咁皇上不如辭咗份特手去廣西發展做示範都好喎
wahtung 發表於 16-1-2014 22:30
4 R# U# L$ t. }6 J  U咁皇上不如辭咗份特手去廣西發展做示範都好喎

: O( i1 ]$ W) V, @ 以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠
smallcat 發表於 16-1-2014 22:31
- W; G  X. ~" R2 u. v4 W1 X/ z以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠

# F: [+ `( l2 A3 c% D西聯辦過去廣西玉林食狗肉之嘛
smallcat 發表於 16-1-2014 22:31
/ k* D2 Y! ]; p6 Q- r* r6 ]以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠

7 x! h5 }: D7 ?4 v
做貓好過做人...我而家餐餐節衣縮食...餐餐公仔面....

2 r" }' P: g" O) D: |哈哈  好玩    斯文
hkstyle28 發表於 15-2-2014 17:23
4 M6 P7 Y( V( u& U做貓好過做人...我而家餐餐節衣縮食...餐餐公仔面....

5 e& a  o! A4 d" s, V' \又如何?我都食咗公仔麵好耐啦,又唔係問人借,唔失禮呀
smallcat 發表於 16-2-2014 11:136 C  n" {7 A( X; l
哈哈  好玩    斯文

- |1 b2 p8 e, K: Q8 M) r係幾乖架
wahtung 發表於 16-2-2014 18:36
" K; a: X1 Z& K; Z* z3 R) {係幾乖架
% E* i6 a/ M' x2 F- l$ M! G
  斯文小哥      
smallcat 發表於 16-2-2014 21:58
0 [" L; u( u6 z4 G* r( F6 E; E4 a斯文小哥

. ^* I  T3 c' q; g, A0 G又入咗啲貨,物流部罐罐倉庫主管大頭仔收貨囉6 I" L6 A! f/ L; ?) y5 h2 D

. {5 G; y6 }% E# `, ~9 E5 k7 i  C$ m8 D0 k4 H

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
wahtung 發表於 6-3-2014 21:36
& W2 V5 {, e$ ]. ], Y又入咗啲貨,物流部罐罐倉庫主管大頭仔收貨囉

/ \3 {% a; p5 ^; j 呢位廠長對 罐頭既品質好著緊
smallcat 發表於 6-3-2014 23:07
9 Y2 M0 ]+ a0 M: c1 h5 v/ l呢位廠長對 罐頭既品質好著緊

% f" |7 F$ |0 l, i* ]點到廠長著緊,啲糧都幾貴架
wahtung 發表於 7-3-2014 00:480 v& Y/ {5 v' c
點到廠長著緊,啲糧都幾貴架
3 R8 w+ a* Q( }$ y/ C
幾銀一罐 ?
smallcat 發表於 7-3-2014 09:433 N8 t* b. W* B1 K' }: N! h
幾銀一罐 ?
% u# p2 `8 V/ i
有啲13蚊,有啲成24蚊,不過24蚊果啲係大罐裝
wahtung 發表於 7-3-2014 17:131 i4 m) p" ]3 J; N. a7 _' A
有啲13蚊,有啲成24蚊,不過24蚊果啲係大罐裝

9 G: t4 V- q  G: m) y% [% R. o* k 咁正既罐頭  千萬唔好未富先驕
8 E# m# m9 p' X- {5 Z! x- Y* M. u! h2 x# D
佢一定好開心啦.........
3 I* C6 n, \" u* N! ^7 V& ~佢係唔係咩牌子都食0家?
% @5 {: O& {1 Z. W- z8 r$ O
smallcat 發表於 16-1-2014 13:19
1 T4 x7 O' j' }! b搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥

( i% ~1 A0 w" |1 U( H' H, U你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?
. u" p# u0 n5 J4 |( ?* J
wahtung 發表於 16-2-2014 18:36* y$ X. t5 ]( Z  v
又如何?我都食咗公仔麵好耐啦,又唔係問人借,唔失禮呀

5 G5 ]& Q1 t* ^6 j但真係唔好成日食公仔麵,係博佳買個20蚊肉餅(有時有D就到期會12-15蚊),煮一嘜米都食到兩餐。