破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

大頭仔.收貨囉喂

2 D9 Q5 U+ T, i) E. g
wahtung 發表於 15-1-2014 22:11
% U* L2 i- v" Y' `  B但米粉包湯包都好濃架,不過米粉始終唔夠麵咁飽
7 g! u& S& ?) ?5 }
係冇咁飽,不過即食麵一般經油炸,醫生千叮萬囑唔食(血壓高)。4 P# k* V0 O0 S6 m7 `1 V& q) o
有関湯包我都麻麻地,好耐之前有新聞話湯包D干什菜被查出用爛菜做,7 K6 m" ^+ J4 P1 r  @+ L9 Q
從始我都有左介心,湯包用一半,如果唔夠咸,可以加鹽/餸……
- q8 u& F% ~1 @( [3 S如果咁食唔飽,可以加面包、其他什糧。+ D3 H4 j6 c5 |* z) l2 o" `: V$ }

% B' X& Y0 [8 p* k# I0 A# I自從仔女長大,我家都經常開住家飯,新鲜野始終比較有益。
- [% t2 _1 k: @  s+ [健康是財富,你都要食好D,唔好食太多即食麵。
& N0 s0 O" p+ @9 m1 l
& I( G- ^: h& `( V9 ?/ N; E- g貓又好、人又好……都要食得好。\(^o^)/+ \4 Y% G! f  h1 ]) L

- `/ G3 a6 o% l- z, a
bb_q_888 發表於 16-1-2014 01:133 T: U* P+ l8 t) ^+ y; I) D3 Z
係冇咁飽,不過即食麵一般經油炸,醫生千叮萬囑唔食(血壓高)。7 L1 s. P/ f, k, k( ~8 p2 |* e9 S+ \: g
有関湯包我都麻麻地,好耐之前有新聞話湯包 ...

7 h* [3 z! X. b; Z, F' J4 \. m9 nQ 姐,有時生活迫人都唔諗得咁多,日頭返工放工後都好攰,求其飽就算
( X1 E1 j' I* P- V% m
5D揾另一半幫手(^_-)
wahtung 發表於 16-1-2014 01:06
" T4 R9 D- }) o- s, J; A姨長到,咪青根暴現囉囉
2 R8 q3 P+ c! e9 O# F
係既咩?  皇上成日姨丈到, 目露"胸"光  可能內交得多, 你知山東第六妹個個高大大煲
wahtung 發表於 16-1-2014 01:16
/ e$ Q! k/ _% L; V7 F; y4 a  \Q 姐,有時生活迫人都唔諗得咁多,日頭返工放工後都好攰,求其飽就算 ...
: C% r( w3 N. h3 u( D1 C, \
華兄, 溝件住家菜就有住家菜食架喇    T, m: N/ b9 o6 z& `3 ~

: g; C# _0 x- h搵個識煮飯既港女
smallcat 發表於 16-1-2014 10:27
" f# Q/ o4 y* X/ {華兄, 溝件住家菜就有住家菜食架喇  
/ x# t/ m) c1 n2 M+ A) G! o, d) ~
- A, P, r* J8 M搵個識煮飯既港女
! J( c. Q2 g; t. ?& a" j9 F
溝泥就有
smallcat 發表於 16-1-2014 10:260 @8 E0 e9 W& M: l( O- \
係既咩?  皇上成日姨丈到, 目露"胸"光  可能內交得多, 你知山東第六妹個個高大大煲 ...

, |5 H* x! X3 ]; U0 V' E9 v皇上叫啲後生仔完成碩士後去廣西發展做性奴,咪日日姨長到囉
wahtung 發表於 16-1-2014 11:33$ L/ j8 i4 b1 h, d- O
皇上叫啲後生仔完成碩士後去廣西發展做性奴,咪日日姨長到囉
4 Y0 X! O* Z. y# m- ^% G* x
皇上理論係, 後生仔唔去廣西或內外蒙或大沙漠或大西北搵食無前途
wahtung 發表於 16-1-2014 11:32) n+ W" A7 x. y: n. t
溝泥就有
/ q- u1 c/ |+ y
  搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥
smallcat 發表於 16-1-2014 13:19
; z" S6 `& u% p/ f/ [! C3 n搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥
9 V6 ?% A! d' |9 @- ^0 q
依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦
smallcat 發表於 16-1-2014 13:18
3 k0 ?1 G8 q; i2 {+ G" ?. q皇上理論係, 後生仔唔去廣西或內外蒙或大沙漠或大西北搵食無前途 ...

* r- g1 e' E% T2 `其實佢up乜嘢佢係咪黐咗線廣西係啲賊著早先去,因貪大把山可以匿埋
wahtung 發表於 16-1-2014 15:390 G. C  o1 r8 i7 ~; H; l, I
其實佢up乜嘢佢係咪黐咗線廣西係啲賊著早先去,因貪大把山可以匿埋

; k9 N: n; W2 ]+ F- u發展硬道理, 愈荒蕪愈多機會
wahtung 發表於 16-1-2014 15:386 e9 l. e8 V# X; N! A( `7 w5 B
依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦
2 E9 X5 S3 ?( i, ?
係, 依家唔敢食太陽蛋住, 多菌
smallcat 發表於 16-1-2014 16:53. C" E+ J( Z& d- c" a
發展硬道理, 愈荒蕪愈多機會

; O. T2 h: R# {2 J4 j或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
wahtung 發表於 16-1-2014 20:35$ A7 D: U: R, C' V& `0 C. Q5 m
或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇

3 o& T' @4 a: z& [1 X7 u6 y 廣西有乜特產?   皇上叫我地去種米定種菜?
wahtung 發表於 16-1-2014 20:35" |' `) r4 l' ?! Q1 t. h6 m
或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
9 w# s1 a0 N( D. t
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時有好多人支持佢, 唔like佢就掟晒去廣西 聰明
smallcat 發表於 16-1-2014 22:021 p! _3 E. n) G9 W
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時 ...

- D/ a/ R, R! T, d7 k9 W8 \但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀
smallcat 發表於 16-1-2014 22:02- [8 S  O6 i$ v  L) X3 H: M
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時 ...

# w: X5 \% V+ J" ^; N; [但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09' e3 M% ]( N" G- ?5 V2 J, o
但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?

4 @, q& ^* m+ {, p, h' ?6 o2 V4 o 以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09
' c  `  \+ n' h1 O& j2 A$ h# I但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?

% h. O1 N6 J7 ?讀完書已經十幾廿個債, 再借埋財仔大耳牛仔  好快好多新人進來