破產聯盟

查看: 13090|回復: 41
打印 上一主題 下一主題

X

關閉 [複製鏈接]
如之前教跟外判直接用 E- mail 給破署主任申請解破書,無可否認並不是個個都可以,但經過幾個月實戰,發覺每十位依此方法申請,會有三四位成功,

幾個月實戰! 你日日去申請解破証明?  佢地有冇話你煩?

十位申請3-4位成功! 你識噤多朋友都破產又最近全部解破仲個個破署主任跟?   勁

除非你去咗破署做?  係就好咯,記得做嘢快手啲等其他破產人都好以亞新會員KUNGFU,即日到菁3個鍾就比解破書佢...功德無量

我明當你傻又點,間19公司開咗5-6年?全港佢至強,佢公開啲咩數據?佢講你又信?唔當你傻,

你講啲嘢累死人啦,跟外勞E去破署,真係做咗等到死 都驚冇

TM全港最強啦肯定,你得閒出下街睇下個世界先吹啦,日日TM行嚟行去.

唔係質疑你,係警告其他人唔好信

係亂吹一通完就閃   
北鬼首 發表於 9-11-2013 00:15
咁我學唔到嘢,遺憾

你想學咩呀,我估最後佢都係講完等於冇講,你學多一世人都未必學到
我再清楚一點EVA 提供之申請信用卡方法,係有可能得嘅,我唔否定係唔可以。

而且方法2都可以話係在TU加分方法之一,當然唔會個個人都得。破後是否得我唔知。

至於EVA 提供之外勞跟都EMAIL去破署攞不反對通知的方法就暫時只有EVA一個會員提供過可以。至於數據是EAV由某破產顧問所得,信不信由你。

而上面本人對EVA之質問(有關申請不反對通知,因方式太待別所以問)別無針對任何人,只對某內容。

由於最近解破會員多,版主有責任比個正確方式大家參孝。

我想說明,申請不反對通知書的會員,由外勞跟嘅。正式方法是與你的外勞申請,用FAX 定EMAIL就各下外勞話事。打電話去問最清楚。