破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

都係貓一隻啫

smallcat 發表於 28-8-2013 15:49
. a( y! M# }2 s- I依家D人, 有權力個個為自己服務, D乜野施正去Q晒邊?
8 [, }& v, E% f
無符,仲係大把人支持皇上,除咗啲C9,其實仲有大把中產都好支持佢架
wahtung 發表於 28-8-2013 15:52
: |& I3 {$ |# w8 a浪費資源又如何,啲C9仍然咁支持佢

8 O8 c, V) [( D3 D; g仲有25%人支持佢, 好野, 傷港有運行   
7 {$ r# G/ _. [$ i" L
* `$ a  n" h: D; a& Q我唔知 講大同鐘大個D乜野調查, 仲有25%人支持, 唔怪得傷港攪到今時今日咁, 出老黑乜差做唔到仲可以支持" {- n' w% J7 @

. F0 {0 _7 g" a4 d  i7 f7 S2 H9 Y( Z3 S再過兩年, D父母可以將D女嫁晒比強姦犯了, 反正道德標準已經唔同晒, 有錢有權力就得
wahtung 發表於 28-8-2013 15:52- [3 g" Q, Q6 D( q% L# J" F
浪費資源又如何,啲C9仍然咁支持佢

! c5 y. ?8 c8 n! t1 ]7 f強姦犯, 坐完監=處理左   好野!   
5 F7 a$ }- {, w+ C- B7 E5 i既然處理左, 就唔存在強姦過任何女性
1 u! [; ~) ]: v+ v; L
0 O! E& j" a, s; |# K( a- z
! H7 D1 `) M1 E5 i" T; e5 a
smallcat 發表於 28-8-2013 16:00* f) h' z# S$ z. a" ^
強姦犯, 坐完監=處理左   好野!    & b$ n8 f. `: t& w& m- m% y6 q
既然處理左, 就唔存在強姦過任何女性
6 h' O& }. F; ]0 ^' j* _$ c3 b9 @" {
咁似佢僭建單嘢
smallcat 發表於 28-8-2013 15:596 k3 |4 h5 u! Z
仲有25%人支持佢, 好野, 傷港有運行   + |+ c' z* e! Z" W
& r  P* D6 t0 G
我唔知 講大同鐘大個D乜野調查, 仲有25%人支持, 唔怪得傷港攪到 ...

, c! d  C  \  K/ @# R) S) C如去到咁,同上面有乜分別昨日上面有單男童被迷藥後取去一對眼球,你話仲有乜嘢道德可言
wahtung 發表於 28-8-2013 16:01. V& K/ `# u, D4 F4 e$ D5 j/ ]/ X. b
咁似佢僭建單嘢
" @. c: U: I5 ?
處理左=無野   呢樣好野# \! j  G( G& J9 t5 e& n( V) b+ u

# D1 S( Q! h( z: f$ n以後小朋友遲交功課, 記過, 補交翻=無野    記過取消, 好野
wahtung 發表於 28-8-2013 16:01
' O  E2 a2 S1 v7 H咁似佢僭建單嘢

8 K6 g1 x, n& r& `* B; C以後D痴漢, 偷拍完裙底, delete翻D片, 處理左=無野    好野
wahtung 發表於 28-8-2013 16:01
; J4 U! w! o2 y; h; e咁似佢僭建單嘢
8 C' R* k' T* k3 y4 F
以後D人在超市偷野   放翻原位,  處理左又= 無野   好野
smallcat 發表於 28-8-2013 17:21. `& g6 e+ H' P3 U: N
以後D痴漢, 偷拍完裙底, delete翻D片, 處理左=無野    好野
: [  i7 @. v5 J. B9 O& h+ @
皇上啲邏輯就係咁
wahtung 發表於 28-8-2013 17:25, y# u( X7 z! ]4 K7 z4 v4 v$ a4 B
皇上啲邏輯就係咁

, J' k7 }2 O" {! n1 J支持皇上做多9年, 做多9年睇下支持率幾多
smallcat 發表於 28-8-2013 18:09
0 x# V4 P1 d5 W8 c支持皇上做多9年, 做多9年睇下支持率幾多
# T0 K" ?( ?; n9 g1 D
餘任四年應該無問題,但再續我睇未必
wahtung 發表於 28-8-2013 21:37
3 \. T: F, R$ |0 K/ D餘任四年應該無問題,但再續我睇未必
. ^% w5 J9 v8 ], v  n
羅輯係咁, 但依家乜野事都會發生4 O0 I( o& y+ h, [( T

9 N( b+ h, \" Y: p+ L) B' B相信幾年前無人會睇到依家咁大平盛世  
4 M, x: V' y# d' Q9 I! D. g
) ]* \" O9 ]' v6 m- i$ S有當年唐太宗的風範, 皇上萬歲
; x; J8 |& \; l4 W& e& {
$ G+ a3 f3 o* ]& Z/ I" s! Q1 f; R
Post from:  - 6 mins ago., \0 O( h$ \# c3 f8 v
麗麗今日的精神好像差了。
0 ?7 p4 m- S6 m$ f4 Z5 V我用手心按著她的身體,感到她的熱力,一呼一吸的像說著話。
5 T  |$ _  d0 N5 U( }/ U小朋友,你真的懂說話就好了。8 P2 U( ?3 R5 J( N: W. ^! X
5 B2 R5 e+ N# z$ M" j, |6 Q
+++++
9 ^7 Q" O" e$ o
! P% `- }/ f% G5 G/ O; e% M# F- N大家繼續凝聚正能量,
3 c; w- {( L" u; C4 P; v幫牠打氣加油,早日康復!
; M/ l  _- S/ `* D3 \
麗麗精神好似差左,依家攪緊個祝禱會,好似下星期6,今日開始,我會每天祝福麗麗.........
清風 發表於 29-8-2013 21:46
$ \6 k! n" |2 `麗麗精神好似差左,依家攪緊個祝禱會,好似下星期6,今日開始,我會每天祝福麗麗......... ...
: T8 C- K" w( q2 g; Z
係呀我都唔帖佢啲相呀,費事睇到唔開心及不安,而家好多人籌款,因醫療費會好貴,祝褔佢早日康復,及期望虐待狂魔早日繩之以法啦
清風 發表於 29-8-2013 21:46
& }3 ]. h( M( V3 B) l  ^麗麗精神好似差左,依家攪緊個祝禱會,好似下星期6,今日開始,我會每天祝福麗麗......... ...

8 h, i2 u' y) o6 p7 ?! ~" a7 D好似暫定九月七日星期六,時間是晚上七點至八點
" ?" {% a! u" N" t9 [; X
: |, l" ?0 x% w. X, u八月廿六日於荃灣發現被斬去右後腳的四個月大流浪貓,受害一週始被發現, 現時仍在診所留醫,仍未渡過危險期。 : g/ j* E" X# I% }$ M! R8 V4 e+ h

M- [) W; \2 z, E# n) P+ P 這次是嚴重虐待動物的案件,遺憾的是當動保專員致電警民關係科求助時, 得到的回應是冷淡的"一隻貓啫……"。 自我們要求成立動物警察, 警務署長曾偉雄表明沒有必要, 由此可見整個警隊的文化也漠視動物權益, 由管理層到前線警員由上而下的輕視虐待動物案件,不視為刑事案處理,直接鼓勵了行兇者。 如果麗麗來到這個世界有一個任務,就是要讓我們看到成立動物警察的必要及迫切性,令警方不再逃避!
* l/ ?; I; F/ M  ~# {* F
( l# @  ^. x6 K7 L: h 今次舉辦”麗麗祝禱燭光晚會” , 除了為麗麗漫長的康復之路送上祝福外, 亦希望為所有流浪動物送上平安的祝福,更祝願香港可成為一個人畜共融的和諧社會。 請大家預留九月七日的晚上,犧牲你假日的一個小時,一起站出來,為麗麗、為動物出一分力。 集會一切詳情,將稍後公佈。九月七日,不見不散。1 i  o4 |3 s5 m( W: w
wahtung 發表於 27-8-2013 14:30: B" }1 i: i2 W: R. i4 h
希望啦

6 H5 v7 l5 t  c6 K有個捐款戶口幫助麗麗, 大家支持下啦, 我都會支持+ y. N0 b( D& `# A# `7 ]

; e* u5 ]& J8 Q睇下邊間銀行先
清風 發表於 27-8-2013 18:02; V% }9 c% s5 N
好殘忍,我唔想聽........

# `  e0 v- j7 E有個捐款戶口幫助麗麗, 希望大家支持下啦
smallcat 發表於 29-8-2013 23:01" E) x" {! s6 [. e  j0 N% n
有個捐款戶口幫助麗麗, 希望大家支持下啦
$ h+ B2 u% a& ]$ w' e
一定支持吓
smallcat 發表於 29-8-2013 23:00& I; n. Y( V+ ]; w  b% Q/ S
有個捐款戶口幫助麗麗, 大家支持下啦, 我都會支持" J) l8 E- j2 Q$ ]0 g8 v. m

; [4 C- a) F) `& b( _. ]1 D睇下邊間銀行先 ...

8 S0 x7 x8 }5 T5 c好似獅子銀行