破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: wexchau

古墓奇兵2013

wexchau 发表于 17-7-2013 23:21
  p, p4 E( `- G$ I呢個我好明白...佢大把貨...

/ Z* h* I4 }$ |2 {9 Z, r  X你個生肉派對幾時攪~~~你幾時攪~~
wexchau 发表于 17-7-2013 23:24
5 n/ f* A6 A% t+ E1 [我放哂上來好唔好,要問下版主嘛,當戲咁睇,都幾過引架,好唔好...

+ x' Z! d- A$ N, F部份啦
慘, 小龍女既古墓我就知, 呢種墓未見過
japanesegirl 发表于 17-7-2013 23:27
8 [+ R# ?2 _4 u2 l你個生肉派對幾時攪~~~你幾時攪~~

- e2 X& O/ u" E0 x1 ?6 S# k我都唔知喎,隨大家喇...開心咪得囉....
wexchau 发表于 17-7-2013 23:32 8 w  B* u* {& N' z' q. w
我都唔知喎,隨大家喇...開心咪得囉....
1 F/ [. S5 L! a* n. d$ f) i, W
你話你攪既~~大家睇你頭~~
dopod123 发表于 17-7-2013 23:27
# a2 Z0 w# u6 v部份啦
  p; ~; j( D/ D8 O
下...部份...唔好喇...我搵時間放哂上來喇...." l6 H( A& b( E9 `" y
smallcat 发表于 17-7-2013 23:31
( \" T4 v5 k8 I; Y9 V9 \- i& t# X& o慘, 小龍女既古墓我就知, 呢種墓未見過

: m4 K5 Q! k. {3 ~" J2 o嘩....猫兄都回我...我放上來...大家當電影睇喇..
wexchau 发表于 17-7-2013 23:35 ; d( r" Z. Y' W# v: R
嘩....猫兄都回我...我放上來...大家當電影睇喇..

6 g" C5 r+ w4 W! |; p# F. k7 \ 我次次都回你架, 只係你少發帖, 最近搵唔少女啦? 哈哈
  M9 W: y' U0 H
# V' f( Q$ D/ L3 `- O6 E我就好似你頭像隻貓咁, 等左你好耐
wexchau 发表于 17-7-2013 23:35
' p: m; i- |7 V& E+ J( o嘩....猫兄都回我...我放上來...大家當電影睇喇..
7 V; v# U; x) p' y! o3 R5 w
使唔使比錢玩架?
smallcat 发表于 17-7-2013 23:40 / g! E3 [2 N& `# J( T
我次次都回你架, 只係你少發帖, 最近搵唔少女啦? 哈哈
+ W$ X- X# y( f! [# A* k% ?# w" k+ O) e
) M% o9 ]: C( y8 `- ]我就好似你頭像隻貓咁, 等左你好耐 :h ...
  ^! ]9 i; b% E9 f! R) [
我好明顯係好似隻猫咁累喇4 `# N4 U3 w2 n# N0 j* D( \! s
smallcat 发表于 17-7-2013 23:41 - q3 O, U- Q& Z+ c! u" F* @
使唔使比錢玩架?
) o3 n# C% ^- h1 ^
梗係要喇,電腦/PS3/X-BOX...喇.....可以上網下Download嘅,我朋友都係咁,不過我唔識,所以買正版,不過當戲睇,都幾精彩架
wexchau 发表于 17-7-2013 23:51
, t  g* g& _# R$ t; G梗係要喇,電腦/PS3/X-BOX...喇.....可以上網下Download嘅,我朋友都係咁,不過我唔識,所以買正版,不過當戲 ...
1 z7 d- I# u* v* ^6 z
咁樣, 得閒放D圖比大家研究下
wexchau 发表于 17-7-2013 23:48
! d+ b8 u! R9 m我好明顯係好似隻猫咁累喇

H" M# z/ _  B9 J$ f! i1 w玩遊戲有時幾累架
wexchau 发表于 17-7-2013 23:02 1 A, j3 I' u- N% g
係呀,其實係由遊戲轉電影嘛...剛剛今年出左第十代...我玩緊.....但係未玩到結局 ...
/ x- B/ d  F1 I$ E4 [
周老闆係機迷嚟