破產聯盟

查看: 5741|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

古墓奇兵2013

乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
點玩架介紹下啦
wahtung 发表于 17-7-2013 22:47
$ |' K' O# r: Y3 C乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
8 k+ O+ b; ]% C9 M8 N& c0 T
好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心機同時間
6 `! v' }; N: D) Z& D
係用手機定電腦玩,.......
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
+ t/ l0 r; `4 `' e7 v$ H8 ^好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...

3 S' J( e$ P' s# d& W3 ~0 J羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
dopod123 发表于 17-7-2013 22:49 3 f' E8 t/ R/ D) C* r
點玩架介紹下啦
2 V0 K- [4 T% F0 [; L
點介紹呀...其實係電腦同PS3嘅遊戲,當然X-BOX都有喇,係一個有故事性嘅遊戲囉...有時我只是睇場影,我已經覺得好精彩....
- o$ K: u) y: R& f" a' u4 F
清風 发表于 17-7-2013 22:55
' h; G: B* V8 M係用手機定電腦玩,.......

7 f+ A' C8 R- ?- J6 _# M0 L: ]2 N呢呢隻無得係手機玩....
  [$ H2 k; G& b# B2 x5 |. h
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54 2 a" X0 k. g  o+ z  C
好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...
8 [4 K; i. x  z5 U/ k
羅拉我都知好好玩
+ t9 I8 H9 W% e+ o
& y- S5 J8 E3 F但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
wahtung 发表于 17-7-2013 22:55 ( c. C0 `0 g. v
羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
6 r: I- o. y0 u* D
係呀,其實係由遊戲轉電影嘛...剛剛今年出左第十代...我玩緊.....但係未玩到結局
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
. D! h% `2 ?$ G  b, b/ G羅拉我都知好好玩7 D+ R( I% e0 ~# @/ ]( h* E
" y' `5 M; I: E4 Z, }
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3

& m5 d0 u7 N* p. n3 m* x- P* V  MPS3有呀...不過真係幾貴.....
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
2 B. n7 R+ Z  X& q. n0 y7 ^羅拉我都知好好玩
: K/ Q6 _% g- p: h0 T4 n8 I" ]9 [" Z$ ]+ {4 i! g9 {& a. s
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
% N) n6 T7 @  ^+ h$ ?& }- u" J+ t; ?$ J1 `( m
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
- i4 R2 q" }/ K
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12
$ `# ]& C$ I5 l( g, u駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
2 Q2 @% h$ V3 `. S
講真而家價錢好合理啦
dopod123 发表于 17-7-2013 23:13 1 f3 ?* l" @+ \7 {8 F# n
講真而家價錢好合理啦

5 I' l7 n. j/ T咁玩喇...真係好好玩..3 v. i' g8 `. x; n9 A
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12 * N# m9 g8 N/ N1 C/ y/ I& [' c. }8 `
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
- y' h: ]0 B6 s7 |3 k
你可以講下邊個位,要留意,
wexchau 发表于 17-7-2013 23:15 4 Q! W8 M/ ~8 b
咁玩喇...真係好好玩..
& X/ F1 Q$ p9 j; ^, G+ M1 s- {
我冇時間,,,遲下先
wexchau 发表于 17-7-2013 23:09 . G( Q7 u$ A6 i1 l/ V, G
PS3有呀...不過真係幾貴.....
0 O: M* i" D# z8 e; ~( {
對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16
* x) O* ~! g: D! m你可以講下邊個位,要留意,

/ c' ~9 f3 S) z, |6 s7 Z1 @哈哈...要留意嘅位好多喎...唔識點形容,要自己玩先知,咁先過引.......我可以放哂成個遊戲上來,其實只是看都好過引...
. X6 F' {6 _9 h. c: L# K
japanesegirl 发表于 17-7-2013 23:19
/ I& \, u$ Z# v' A" ~對於123黎講~係唔貴~~小兒科~

4 M) ^; j; f. P  a; n+ h" i3 v呢個我好明白...佢大把貨...  y  p7 V5 ^% \9 `. {
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16   \, ~% H. ~$ g1 K; \5 c3 z
你可以講下邊個位,要留意,
8 h5 Q/ V7 t- Z/ P+ E/ x
我放哂上來好唔好,要問下版主嘛,當戲咁睇,都幾過引架,好唔好...
, m+ N1 f; {) \4 e/ c$ J