破產聯盟

查看: 2940|回復: 33

古墓奇兵2013

乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
點玩架介紹下啦
wahtung 发表于 17-7-2013 22:47 7 E" J6 c; L( b; {% y) w/ S
乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
, s$ z$ ^) Z0 p/ z6 D. D
好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心機同時間1 a: C( K( c8 F9 C" x0 Y
係用手機定電腦玩,.......
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
; d; ~! A& J0 X" c( [好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...
$ i/ V0 A5 }  A4 F/ u1 j# {$ L
羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
dopod123 发表于 17-7-2013 22:49
. E9 M( f' N* [7 f8 \' O點玩架介紹下啦

$ p1 }7 r; N! B2 F4 b點介紹呀...其實係電腦同PS3嘅遊戲,當然X-BOX都有喇,係一個有故事性嘅遊戲囉...有時我只是睇場影,我已經覺得好精彩....1 v4 S4 b5 S: @7 q
清風 发表于 17-7-2013 22:55
* m, K0 k: m: f5 R8 }. Z8 T係用手機定電腦玩,.......

3 P+ m1 I) V) z. C  @, {% w% c呢呢隻無得係手機玩....
# k6 n  s. X" u1 v6 I% v
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
+ |5 k  k2 @6 f& W$ e8 |好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...

% D' ]1 K: _0 d# z' c: D0 w5 s0 Q. F羅拉我都知好好玩
4 _- U& V6 _& \8 f- E) f% N
( E* F; ]5 E% s. s但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
wahtung 发表于 17-7-2013 22:55 : K$ g( k7 N: r3 S+ D5 O0 n) B
羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
* d# j" z$ I2 U+ b" w) k) r( y
係呀,其實係由遊戲轉電影嘛...剛剛今年出左第十代...我玩緊.....但係未玩到結局
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00 8 C6 V8 a/ F% s( B7 k
羅拉我都知好好玩
0 {8 }% I* H! K( b5 e0 U- u4 f( |2 h6 v0 C# }
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
$ L: N$ g, ^, P% K& x  @
PS3有呀...不過真係幾貴.....
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
' r0 M, _& y  h, l8 h! E9 J羅拉我都知好好玩
# X7 a0 C0 k/ i+ U4 d1 ~3 S3 r7 K/ I; _  e
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3

q) B1 I7 [: b  f& H駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈; a/ k- K7 @- {8 C$ [+ S
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12
; w3 v8 b1 u3 ]. Z/ T+ B6 ]$ m# W' Z駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
% e- L- l# N8 v. \
講真而家價錢好合理啦
dopod123 发表于 17-7-2013 23:13 ! ~( ^" |9 G* y
講真而家價錢好合理啦

8 ^( r& a6 x! y3 n! m9 C1 p. S咁玩喇...真係好好玩..1 \8 }* `1 _- s' Y( Q
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12
2 W- r& k$ M  b駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
) Y0 K. K! W* C0 p( k
你可以講下邊個位,要留意,
wexchau 发表于 17-7-2013 23:15 ( B* M$ @" y# a& T5 u
咁玩喇...真係好好玩..

( |$ U: Q7 W2 e) f$ W2 n/ J1 F我冇時間,,,遲下先
wexchau 发表于 17-7-2013 23:09
6 E& d4 Y: t( R9 E; O6 @% g6 tPS3有呀...不過真係幾貴.....
- c( Z$ Z- w* L' Z! z
對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16
4 r+ ~# n% |; f% l你可以講下邊個位,要留意,

; L$ w$ ^, a; N+ k  j% N哈哈...要留意嘅位好多喎...唔識點形容,要自己玩先知,咁先過引.......我可以放哂成個遊戲上來,其實只是看都好過引...$ q$ A6 Y& K+ ]$ G3 o  f
japanesegirl 发表于 17-7-2013 23:19
* u* Q" r% Y' U1 t對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
1 x& J5 F8 \. T6 D: H6 m9 C1 I
呢個我好明白...佢大把貨...6 z2 S% d* z$ T2 n
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16 7 s( ?' X8 O' G; O) v  e
你可以講下邊個位,要留意,
7 }! ]* T5 X  b# g. `! k1 _. S
我放哂上來好唔好,要問下版主嘛,當戲咁睇,都幾過引架,好唔好...5 G4 b- t' U$ ~8 f2 U: z