破產聯盟

查看: 2571|回復: 33

古墓奇兵2013

乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
點玩架介紹下啦
wahtung 发表于 17-7-2013 22:47
: P8 g8 P+ o* @9 v乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
3 g* C; K6 y+ \" @: l
好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心機同時間
4 F: e1 E0 t# t
係用手機定電腦玩,.......
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
) k6 ~" D4 m# d) T. g0 z; `, j: D好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...

E3 a- M+ O# R3 C' Q- z羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
dopod123 发表于 17-7-2013 22:49
- a( K9 Y5 e( S2 ^1 N點玩架介紹下啦
: s! g6 A0 u6 ~: T
點介紹呀...其實係電腦同PS3嘅遊戲,當然X-BOX都有喇,係一個有故事性嘅遊戲囉...有時我只是睇場影,我已經覺得好精彩....
9 ]& V* y4 g) A5 j+ r. N6 E$ r
清風 发表于 17-7-2013 22:55 1 r1 n2 A+ n: F5 z( N# J
係用手機定電腦玩,.......

& [" S, C2 s4 ^2 l1 b呢呢隻無得係手機玩....
/ A7 _+ ^: T( l* g) K* y
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
1 v9 r! b2 D, @$ `$ X! D( }好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...

: V" A1 P- g5 n/ d羅拉我都知好好玩+ D; S: {  W& d

. C% l; ]! G( ^$ N' o* s* P; ~但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
wahtung 发表于 17-7-2013 22:55
9 M" p/ h1 S! ~  D5 p羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
9 i0 l+ `3 N5 u% q' K9 h* X
係呀,其實係由遊戲轉電影嘛...剛剛今年出左第十代...我玩緊.....但係未玩到結局
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00 ; d' ]/ ^" Q  H! ?6 ~# X
羅拉我都知好好玩
) P* b& h3 _- O( Y8 p) U  U1 F
( P" D$ I* _! W8 _$ v; ^但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
# N  f3 s) |2 R5 T' t; _
PS3有呀...不過真係幾貴.....
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
7 ?% h% z5 T$ H) v' w8 y$ W, C羅拉我都知好好玩
6 S3 K. ?' U& [- R! Z9 j( K
& G. B* [. I( L1 y但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
4 n/ z* j/ c/ T
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈& M# I' q4 u8 ^; O. j9 ?2 m
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12
0 b; c% z% l6 `. Q6 z0 M  q: ]$ \" h駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈

" m' U& y9 K" F+ p3 F$ N) |講真而家價錢好合理啦
dopod123 发表于 17-7-2013 23:13 9 |3 x; d1 Y1 w# T$ o% R5 s! G" L
講真而家價錢好合理啦

+ a9 _, J3 _: j0 c4 o- K2 r1 A- o% j咁玩喇...真係好好玩..3 f, e" Z  c: d" g
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12
7 a9 Y) @; x6 W% B- i% M駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
% a: H! y9 ?2 v5 \
你可以講下邊個位,要留意,
wexchau 发表于 17-7-2013 23:15
7 ]: r' _. R1 q咁玩喇...真係好好玩..

% y5 c" n4 W& u, ^我冇時間,,,遲下先
wexchau 发表于 17-7-2013 23:09 $ Y9 Z& B8 ~. k- }- }+ ]1 z3 F
PS3有呀...不過真係幾貴.....
& T" L2 y7 o7 D2 u% }6 a* v3 V! m8 ~
對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16 ( a- |3 d! c' }" N) p! B
你可以講下邊個位,要留意,
; N  r) a9 f9 s6 I$ E0 M5 s& s& g
哈哈...要留意嘅位好多喎...唔識點形容,要自己玩先知,咁先過引.......我可以放哂成個遊戲上來,其實只是看都好過引...
: F1 ^; E2 m" g& X% L! h: ]) D. J
japanesegirl 发表于 17-7-2013 23:19
5 U# I/ e6 x) y6 K5 T對於123黎講~係唔貴~~小兒科~

; Z# x! {$ q/ W  h" \$ E呢個我好明白...佢大把貨...
, u4 S( @/ M( X! G! C2 [( t
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16
& G, L4 {! O* s6 T8 ?& \" ^你可以講下邊個位,要留意,
( c: D( G- ~1 \
我放哂上來好唔好,要問下版主嘛,當戲咁睇,都幾過引架,好唔好...2 z5 F7 A* J8 ?: J, s9 R/ S( K