破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

救機!Help........

4 [! G% Y9 l9 V
1 [+ w& C/ B; {3 o( n( N屋企部電腦, 今日忽然開唔到機!) R$ Y: Y0 X% i7 ]# {
點搞!!!!!!!!He|p!!
1 M  r6 q6 p- }4 N
週邊乜都正常!只係無嘢睇、無聲...
1 l! j( R% I1 q# z! _: c重點係發現...HD灯無著
MEIMEI 发表于 28-5-2013 09:30 . {1 h" d8 s1 w: ]
完全正確
% v% A* A9 R: u
天帝 发表于 28-5-2013 17:34 4 h# O5 v$ \' F# D* I+ g
火 牛 是 否 燒 左
% p) J) j& i; j2 g( |0 U7 \
有無燒就唔知噃........但火牛内風扇就著嘅。
MEIMEI 发表于 29-5-2013 09:21
6 c) H6 Y: T; M+ ]8 _我都換咗機啦
* j! i- G* X" e2 O$ [$ i; z* m# W
部機一直行得幾好, 無諗過換喎0 G5 C+ A* @9 o! r
而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。
天帝 发表于 28-5-2013 17:34
# O1 u, A9 K7 r火 牛 是 否 燒 左
# K2 @5 B, X2 j8 G( N6 p1 ]
師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!
/ \; |% S# ~4 N; x) _. v0 u/ R* A) c7 {* a  b1 I
火牛都爆埋
0 c% z# K5 D) m" {, p  |/ A6 _1 a& b5 Z$ V" U( [, }6 F9 G
顯示咭死咗.......火牛又爆咗.......加咗嘅人工無咗
MEIMEI 发表于 31-5-2013 17:53 1 P- `- B! ~% Z- A5 t' S
日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用. ...

" a# h1 j) Z! z無換機呀!) v; }3 Z5 W1 ~0 P
而家換咗火牛頂住先,顯示咭未買,暫時用內置顯示..............