破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: 温sir

救機!Help........

MEIMEI 发表于 29-5-2013 09:21 2 o! A1 [; b6 f; k$ I- ~2 u7 M
我都換咗機啦
" L0 p) J0 I( |. V* {$ _) s/ g
部機一直行得幾好, 無諗過換喎( V  }* ]: g) d% V$ O: K) C
而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。
温sir 发表于 29-5-2013 11:14 4 U8 \# ~7 ]. Q( ^6 R
部機一直行得幾好, 無諗過換喎% i* D! G9 r3 W' O* x' d
而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...
0 A2 V3 ?+ g# M) R# ~
你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦
wahtung 发表于 29-5-2013 17:16
0 b# |0 Q9 A3 K' z你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦

o3 ]7 }4 {" u! L9 l* b  j好似佢咁,冇得救
清風 发表于 29-5-2013 18:47 # }2 t/ Y- [' z, H8 g
好似佢咁,冇得救

d. I+ w) T+ ^' d- B4 P4 f佢大把錢點會無得救呀
温sir 发表于 29-5-2013 11:14 1 |  @4 M1 o/ M/ R" j5 t  i
部機一直行得幾好, 無諗過換喎
- G. O2 @" l8 T7 R0 m9 M; ]而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...

0 K( k4 I  z( M# q1 B# C哈哈哈...........不過我唔係換電腦喎
天帝 发表于 28-5-2013 17:34 8 V6 l) E$ Y' O  L+ P$ q& B
火 牛 是 否 燒 左

- n5 E' f2 [3 m( x; N師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!
6 s' q5 R- ~5 n6 Y! S) w# D9 J9 \( X
火牛都爆埋" p( Q0 o3 l4 i5 \+ P* h0 p5 ]

+ G$ C, m2 r1 ~# E顯示咭死咗.......火牛又爆咗.......加咗嘅人工無咗
温sir 发表于 31-5-2013 13:11
* k% _- r9 q" d8 a- h% ^, U% r師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!8 b0 P! D; X0 C- Z; T' Z. `4 L& Q& P

7 T% A$ g4 T. u* a4 n# ~' `) E火牛都爆埋{:4_183: ...

! e+ I5 R, S  N4 z9 l6 w8 H日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用.
MEIMEI 发表于 31-5-2013 17:53
2 l7 o! b$ d8 S, {" u9 H日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用. ...

: c; V0 M* g! ^無換機呀!6 Y9 i0 x* x0 l
而家換咗火牛頂住先,顯示咭未買,暫時用內置顯示..............