破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: 温sir
打印 上一主題 下一主題

救機!Help........

MEIMEI 发表于 29-5-2013 09:21
; v3 b8 H+ _( c7 h9 h* \  v我都換咗機啦

" s6 L1 s3 q; }  B. u部機一直行得幾好, 無諗過換喎
1 y- X* q$ l8 Z3 U7 H% K而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。
温sir 发表于 29-5-2013 11:14 / Q" a6 g: A1 f3 h
部機一直行得幾好, 無諗過換喎- `1 G7 s( n9 {, \/ v
而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...

. n; ?! A  y+ B9 G! m你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦
wahtung 发表于 29-5-2013 17:16 " M- L3 C) N" ~0 r. f
你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦

2 k- Z. X8 v3 N7 @好似佢咁,冇得救
清風 发表于 29-5-2013 18:47 8 `1 e, j- K* P. \8 U3 C
好似佢咁,冇得救

w$ f+ Z+ W; a; ~0 S: W佢大把錢點會無得救呀
温sir 发表于 29-5-2013 11:14 4 _7 _7 Z7 P% |$ J. Y* ]
部機一直行得幾好, 無諗過換喎" O% o) r% d( F, Q; V
而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...
7 j" d$ o8 U3 n5 c
哈哈哈...........不過我唔係換電腦喎
天帝 发表于 28-5-2013 17:34
1 n& G3 i( [; n) I+ y' A9 [3 i火 牛 是 否 燒 左

0 M, q+ F0 e" [9 C; m. I- T( X師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!1 s* A9 N/ |, A6 J

8 Q& a* _9 Y# Q5 {, a火牛都爆埋
+ N, C" c- c4 O! h  ]" w: L$ L
* f  v' g9 N; U3 F7 Y, z  b顯示咭死咗.......火牛又爆咗.......加咗嘅人工無咗
温sir 发表于 31-5-2013 13:11
& T! j; l( \) z2 a, r6 [師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!) t: E$ M$ @5 o- Q% Y
6 h: |$ A' a& [- U2 d. ~" n
火牛都爆埋{:4_183: ...

. J8 ]% X0 g6 m; l5 z' R, l0 x' Q日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用.
MEIMEI 发表于 31-5-2013 17:53 7 P! V& n, Q; p2 Y5 k! o
日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用. ...

3 U8 q. i1 I! O7 c. E無換機呀!5 U( C- D2 p, ?. Y; M
而家換咗火牛頂住先,顯示咭未買,暫時用內置顯示..............