破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: 温sir

救機!Help........

MEIMEI 发表于 29-5-2013 09:21
+ t6 u$ s$ U7 t# ?# @我都換咗機啦
/ n: K- K* g# ^& w- O1 g2 i5 e& Z# f
部機一直行得幾好, 無諗過換喎2 P$ T% m( f- x2 _5 ~
而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。
温sir 发表于 29-5-2013 11:14 & U& p9 A  m' A% N( S, I  i# D; Z- i
部機一直行得幾好, 無諗過換喎( q) r* n( c; L  y- P
而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...

4 E0 v2 m1 `+ b7 A- r; A你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦
wahtung 发表于 29-5-2013 17:16   |* H. P) {2 S$ n
你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦

3 e: A4 I1 `# ~# I好似佢咁,冇得救
清風 发表于 29-5-2013 18:47
/ s' V9 i# {5 N好似佢咁,冇得救

6 s, x; z" _" s6 N3 T佢大把錢點會無得救呀
温sir 发表于 29-5-2013 11:14 9 ^; k) {; |  q. y
部機一直行得幾好, 無諗過換喎
, _- T9 @/ `1 }而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...

. J6 p( X2 Y$ Z! J哈哈哈...........不過我唔係換電腦喎
天帝 发表于 28-5-2013 17:34 9 o% q, {8 ^" G
火 牛 是 否 燒 左
8 i7 `9 a7 `; n% R( J$ G
師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!# J8 B% B; f! Q* P0 W6 q

/ f- x9 O1 G& B1 Q火牛都爆埋. Q7 U, f& C/ V" p! h, R

& `4 [4 _, E. C* C- U' t* \顯示咭死咗.......火牛又爆咗.......加咗嘅人工無咗
温sir 发表于 31-5-2013 13:11
1 p& \$ Q- W8 I師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!
/ h7 P! z. X0 f4 {+ Q0 F( G) J; r! |8 e' c& P- U
火牛都爆埋{:4_183: ...

) E0 `8 U: q! `3 b. ]日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用.
MEIMEI 发表于 31-5-2013 17:53
% t# B+ H7 o3 a% j1 j日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用. ...
, S) K2 g+ q9 r) Z7 o2 R$ O/ T
無換機呀!5 K; c' L5 |9 a3 B- l# Z0 V
而家換咗火牛頂住先,顯示咭未買,暫時用內置顯示..............