破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: 温sir

救機!Help........

MEIMEI 发表于 29-5-2013 09:21 8 N' r  B1 _0 h3 j. f+ [4 C
我都換咗機啦

+ l- \1 d! L' {4 k/ _; P部機一直行得幾好, 無諗過換喎
# ^! O) D6 j& v3 H& k! `) ]4 Y  B; t  U4 Z而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。
温sir 发表于 29-5-2013 11:14 4 H4 n, ~% _; |- Z9 @/ [
部機一直行得幾好, 無諗過換喎9 D# H: W1 e! w. \; Z
而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...

4 `$ U& `" v% I* v  [8 C你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦
wahtung 发表于 29-5-2013 17:16 : i$ D# J5 N) m  p
你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦
9 L+ D8 y0 e6 K% P  _' i
好似佢咁,冇得救
清風 发表于 29-5-2013 18:47 / Z7 e: i. K7 {) \7 K! ~3 C+ \
好似佢咁,冇得救
, a  M5 e. Y: |: j2 ~% w
佢大把錢點會無得救呀
温sir 发表于 29-5-2013 11:14
4 F, l7 c) H9 _3 n2 Z9 I部機一直行得幾好, 無諗過換喎# ?1 Y" [7 C/ n: o/ b
而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...
3 s' F& T. `2 A$ T  ]
哈哈哈...........不過我唔係換電腦喎
天帝 发表于 28-5-2013 17:34 ( O0 e6 u( R2 M
火 牛 是 否 燒 左

. B9 N  `& h0 F, C0 V$ u  k師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!5 N3 l' D5 b% r  d% i# t! E- |" E$ i

# t& O0 I" [- E; _+ D, B) _火牛都爆埋
# T& c& \) }1 }/ R
0 l5 w) K0 A, [9 F顯示咭死咗.......火牛又爆咗.......加咗嘅人工無咗
温sir 发表于 31-5-2013 13:11 " w* t) f- G' G* E7 B7 t- i2 e8 Z
師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!1 A9 Y; J' D; l, Z

0 _/ l" ?, e7 j3 s5 P( i9 B火牛都爆埋{:4_183: ...
3 t* `& I, K8 c0 l+ `: d
日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用.
MEIMEI 发表于 31-5-2013 17:53
' q- H$ z/ V" E/ ^. [" n日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用. ...
, t* T; ^. {/ f3 E
無換機呀!
, l2 X. F/ v3 N1 N1 y, z而家換咗火牛頂住先,顯示咭未買,暫時用內置顯示..............