破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

情緒病的入學者

jackywong 發表於 17-7-2024 16:39
都是同時向幾間機構申請清數計劃嗎?

係, 機構見你有數係身先會借得多, 仲要同時問, TU多數2-3個星期先更新
天意玩弄人心 發表於 17-7-2024 17:13
2016先解破 本身已經無信用既人黎  銀行會唔會傻到借到三球比佢 haha 仲要同一時間問幾間清數 TU起碼跌 ...

3萬人工借2百萬其實唔難, 佢可能連息加加埋埋3百個
herodragon 發表於 17-7-2024 17:45

70倍..
herodragon 發表於 17-7-2024 17:44
係, 機構見你有數係身先會借得多, 仲要同時問, TU多數2-3個星期先更新

假設真的申請三間都成功,之後他們會否再check TU嗎? 只要一check便知道
herodragon 發表於 17-7-2024 17:45

未破過或者得 但曾經破產 2016先解,借錢果陣會問是否曾經破產,樓主答無呀?:)  

對,連利息先有300
jackywong 發表於 17-7-2024 18:18
假設真的申請三間都成功,之後他們會否再check TU嗎? 只要一check便知道

佢地有機會再係3個月到半年查TU,正常你無遲還供得到就大部分銀行都唔會理,我借果下都無唸過會去到依家咁
LALALALA 發表於 17-7-2024 20:30
佢地有機會再係3個月到半年查TU,正常你無遲還供得到就大部分銀行都唔會理,我借果下都無唸過會去到依家 ...

隔幾個月差佬會搵你架啦
LALALALA 發表於 17-7-2024 20:30
佢地有機會再係3個月到半年查TU,正常你無遲還供得到就大部分銀行都唔會理,我借果下都無唸過會去到依家 ...

清數計劃除了清卡數外,可否清私人貸款的?
jackywong 發表於 17-7-2024 21:29

可以清乜都得,不過我唔再講太多,費事俾留上串77 d人激親
天意玩弄人心 發表於 17-7-2024 20:47
隔幾個月差佬會搵你架啦

無問題嫁,搵我lor ,我入學前都睇過好多資料,俾人告係有機會嫁,所以先再發情緒病,不過告嘅機會唔大,2,3線財仔叫你自己報緊出邊爭緊邊到錢你無報就有問題,銀行大財全部都係跟TU批會,我又無仼何無上TU嘅2,3線數,自己衰賭錢無辦法,真係拎左去賭又輸左還唔到我都無辦法嫁,如果唔係就唔會香港有破產Lee樣嘢,我有晒醫院醫生紀錄,同埋清數d錢都係找左入去清數機構,只係好快又用番,你識小小係到串77,差佬真係搵我呀,我好驚呀,得未,你都係想聽到Lee d ,你Lee d人咪最開心lor, 識小小就入黎話人地吹水,好假,好鬼。如果唔係真係破產或準備想破產,無需要嘅人入黎Lee d擦存在感,我去其他地方大把嘢可以拆存在感啦。我真心係想分享自己2次嘅親身經歷,同希望自己打出黎嘅資料對有啲準備或剛破產嘅人士有啲用,唔係好似你咁係到有破壞冇建設
LALALALA 發表於 17-7-2024 22:03
無問題嫁,搵我lor ,我入學前都睇過好多資料,俾人告係有機會嫁,所以先再發情緒病,不過告嘅機會唔大, ...

完全同意, 不用理他也羆.
想請教你關於清數計劃. 同時申請幾間金融機構是可行的嗎? 還有甚麼注意的地方?

謝謝您.
天意玩弄人心 發表於 17-7-2024 17:13
2016先解破 本身已經無信用既人黎  銀行會唔會傻到借到三球比佢 haha 仲要同一時間問幾間清數 TU起碼跌 ...

唔該你唔好喺度識少少扮代表,你知唔知邊間銀行TU咩grade 批到人工幾多賠,TU總外債係人工幾多賠先至批或者唔批,TU個grade點升你知唔知,同一時間申請幾間會跌分好多人都知,你第一間申請係B或者C申請到第5,6間咪最多去到E或者F,有啲銀行睇內部評分唔係好睇TU個grade,每間行睇嘅嘢都唔同, 我係識好多行內人,因為之前做過銀行,但自己從來都無做過顧問,亦都唔係喺呢度兜生意或者追人數,真心係想俾多啲資料大家,有時人工兩萬幾,單身,欠緊出邊五六十萬,好多時都會走去申請破產,但其實好多辦法可以唔使行到呢一步,因為單身批個生活費唔會多,如果搵緊兩萬幾,上繳一大舊數,分分鐘分五年還原嗰五六十萬,又唔使破產,大家都唔使問我有冇介紹,我冇任何人介紹俾大家,只係想大家聽完我講之後可以嘗試上網搵吓資料自己再諗吓辦法
LALALALA 發表於 17-7-2024 22:03
無問題嫁,搵我lor ,我入學前都睇過好多資料,俾人告係有機會嫁,所以先再發情緒病,不過告嘅機會唔大, ...

你真係好叻叻豬, 好精明
LALALALA 發表於 17-7-2024 22:15
唔該你唔好喺度識少少扮代表,你知唔知邊間銀行TU咩grade 批到人工幾多賠,TU總外債係人工幾多賠先至批或 ...

緊係破產啦 憑本事借點解要還?
LALALALA 發表於 17-7-2024 22:15
唔該你唔好喺度識少少扮代表,你知唔知邊間銀行TU咩grade 批到人工幾多賠,TU總外債係人工幾多賠先至批或 ...

銀行問你曾經有冇破產?你答有定無? 我破完都想借三球 轉一轉澳門再破
jackywong 發表於 17-7-2024 21:29

如果你申請幾間,第一你個TU Grade 要起碼E或以上先有機會造到,同埋人工係TU上面總外債嘅大約15賠左右係最易做到清數,同埋間間做清數嘅機構批核準則都唔同,真係唔係咁容易做到
樓主唔洗答果條友啦,
佢好明顯唔抵得人地借咁多錢去破產, 之後又批咁多生活費唔洗上繳,
佢自己就借少少破產但又要上繳多多...
herodragon 發表於 18-7-2024 11:00
樓主唔洗答果條友啦,
佢好明顯唔抵得人地借咁多錢去破產, 之後又批咁多生活費唔洗上繳,
佢自己就借少少破 ...

你如果未破又想睇下有無辦法清數幫到你就上網搵下資料,我怕d人話我係到R生意,又或者你唔介意你再係到問我,我識嘅就盡量答你
LALALALA 發表於 18-7-2024 11:08
你如果未破又想睇下有無辦法清數幫到你就上網搵下資料,我怕d人話我係到R生意,又或者你唔介意你再係到問 ...

我同你情況差唔多, 但我第一次破, 而家最緊要係戒甩個心癮