破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

小小離題的破產期疑問

hkmcb 發表於 1-8-2014 11:22
其實我地雙方都算好熟悉了,一星期有1,2晚會冇停頓下WHATSAPP2,3粒鐘傾,基本上大家生活上既野都清楚哂 ...

呢D野係無用的  whatsapp好傾到真係做唔做到男女朋友, 完全係兩回事來

唔好再比excuse自己, 你將軍澳既大把朋友, 7-11買支汽水傾兩句就係朋友了

女性真實面對係2人世界時間, 唔係機器時間   whatsapp佢當你劉華都無用  只代表佢同你傾同計 唔討厭 有D好感  但咁拖下去必死  自己好好想想

心動不如行動
smallcat 發表於 1-8-2014 22:51
你話有個朋友搬左去將軍澳附近住嗨, 放心啦, 佢真係無興趣問你咁深入

你唔係真係純到咁下話 ? ; ...

錯了,因為大家都了解對方舉動,我點解改左日子踢波佢都會問的,去左食大餐又會問點解同問同邊個食的,所以佢必問架
smallcat 發表於 1-8-2014 22:56
呢D野係無用的  whatsapp好傾到真係做唔做到男女朋友, 完全係兩回事來

唔好再比excuse自己, 你將軍澳 ...

非常明白,已將行動慢慢明顯化,8月內應該有結果
hkmcb 發表於 1-8-2014 23:08
非常明白,已將行動慢慢明顯化,8月內應該有結果

努力, 仲之唔好拖太耐了  見局再拆
smallcat 發表於 1-8-2014 23:36
努力, 仲之唔好拖太耐了  見局再拆

OKOK