破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

大頭仔.收貨囉喂

) R4 R6 \5 j" b9 S$ ~4 A: |: p
wahtung 發表於 15-1-2014 22:112 o( ~9 l# S  q" |; J! Y- n) K7 W
但米粉包湯包都好濃架,不過米粉始終唔夠麵咁飽

6 `1 S, T8 `' b- P% M3 K係冇咁飽,不過即食麵一般經油炸,醫生千叮萬囑唔食(血壓高)。
9 H$ @* o/ ]; E* w有関湯包我都麻麻地,好耐之前有新聞話湯包D干什菜被查出用爛菜做,8 N1 B- L' c* n  Z% e0 W3 v
從始我都有左介心,湯包用一半,如果唔夠咸,可以加鹽/餸……  E' W& D7 y' q2 g. U/ e
如果咁食唔飽,可以加面包、其他什糧。
( L. O* ~, e* T5 ^
) d- |+ a$ V' I  B8 ^' J* U自從仔女長大,我家都經常開住家飯,新鲜野始終比較有益。
3 E" b$ i9 b& p, }. U1 j9 d健康是財富,你都要食好D,唔好食太多即食麵。
, d1 p/ g+ j# H3 x1 L6 x. ?9 v4 j0 A* B4 ?; E
貓又好、人又好……都要食得好。\(^o^)/- G, h6 K4 c- R0 w

3 X$ ^- m7 P  T$ G- `& E- q4 h
bb_q_888 發表於 16-1-2014 01:139 _. z3 B% g( k2 o3 o
係冇咁飽,不過即食麵一般經油炸,醫生千叮萬囑唔食(血壓高)。" A8 P. O& }9 X) R  v4 Z7 }
有関湯包我都麻麻地,好耐之前有新聞話湯包 ...
; I0 \5 Y( d) f# u  b" j+ m
Q 姐,有時生活迫人都唔諗得咁多,日頭返工放工後都好攰,求其飽就算
/ h4 H. E7 {/ }; E7 \
5D揾另一半幫手(^_-)
wahtung 發表於 16-1-2014 01:06: {3 e" E. @* X% r
姨長到,咪青根暴現囉囉
0 k+ o: N& T% Z$ U+ c; z
係既咩?  皇上成日姨丈到, 目露"胸"光  可能內交得多, 你知山東第六妹個個高大大煲
wahtung 發表於 16-1-2014 01:16% a( S5 ^7 m6 D8 w7 u- A6 e
Q 姐,有時生活迫人都唔諗得咁多,日頭返工放工後都好攰,求其飽就算 ...
0 _  y. U+ J3 j
華兄, 溝件住家菜就有住家菜食架喇  1 x+ Q* g# M2 g9 P

. ?" r' H8 O! u/ g' f搵個識煮飯既港女
smallcat 發表於 16-1-2014 10:27
& @" c0 I* N4 @) R: ?華兄, 溝件住家菜就有住家菜食架喇  
' `# F2 m8 N: |2 R% ~3 H
5 H( i: I4 z$ s% h搵個識煮飯既港女

, L3 e8 r9 r' U& t5 W! l溝泥就有
smallcat 發表於 16-1-2014 10:266 [- D$ i5 t4 W1 H
係既咩?  皇上成日姨丈到, 目露"胸"光  可能內交得多, 你知山東第六妹個個高大大煲 ...

8 ]8 L! y5 y6 y皇上叫啲後生仔完成碩士後去廣西發展做性奴,咪日日姨長到囉
wahtung 發表於 16-1-2014 11:33! y$ d) n& N0 R7 G6 Q( G/ A
皇上叫啲後生仔完成碩士後去廣西發展做性奴,咪日日姨長到囉
; L- x; G; Q' D$ n/ v  z! L2 Q: D4 ~
皇上理論係, 後生仔唔去廣西或內外蒙或大沙漠或大西北搵食無前途
wahtung 發表於 16-1-2014 11:32% `) T' l* o8 |
溝泥就有
& R3 ^" V; t2 x1 u
  搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥
smallcat 發表於 16-1-2014 13:19
% a/ h+ ?4 y2 G( {: S8 p& V0 v搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥

: J" L/ |! o+ V0 I依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦
smallcat 發表於 16-1-2014 13:18& a9 }. P0 T) A1 v) l8 G
皇上理論係, 後生仔唔去廣西或內外蒙或大沙漠或大西北搵食無前途 ...
' L, L* |# P+ G$ Z- B
其實佢up乜嘢佢係咪黐咗線廣西係啲賊著早先去,因貪大把山可以匿埋
wahtung 發表於 16-1-2014 15:39% N4 C4 S1 G2 m6 q+ X( c3 b
其實佢up乜嘢佢係咪黐咗線廣西係啲賊著早先去,因貪大把山可以匿埋
" m, A8 y- d$ E8 R0 c$ k- x
發展硬道理, 愈荒蕪愈多機會
wahtung 發表於 16-1-2014 15:38
# x$ H! ^9 H2 s) X依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦
5 E' Y6 g% t0 G: ~
係, 依家唔敢食太陽蛋住, 多菌
smallcat 發表於 16-1-2014 16:533 s, l. d1 H8 E3 m) E
發展硬道理, 愈荒蕪愈多機會

# X5 \7 |  B& h) g" V: r或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
wahtung 發表於 16-1-2014 20:356 D  q; K, ?; S- q1 Z9 e9 e2 M  ?/ x
或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇

! N* s+ t* w) d& T9 \ 廣西有乜特產?   皇上叫我地去種米定種菜?
wahtung 發表於 16-1-2014 20:35
6 p  ?; D6 w; C2 O- F或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇

4 P# `- H6 X- q9 n" k7 B- v# U皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時有好多人支持佢, 唔like佢就掟晒去廣西 聰明
smallcat 發表於 16-1-2014 22:02
' _5 L/ i" y  ]: k+ [; Q& }皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時 ...
! P: V+ X0 X1 z7 I& E
但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀
smallcat 發表於 16-1-2014 22:02* e5 X/ p  S5 u2 T
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時 ...

: v  u& r- i8 x9 o; |但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09
, E5 h% \* r, x) }1 g: f6 @+ }* {但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
6 [/ j/ d- V: U0 ?
以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09
. z' n6 D& H& g# P/ m4 \8 G9 y3 ^但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
- C! |/ n% I; y, [; ?# ~
讀完書已經十幾廿個債, 再借埋財仔大耳牛仔  好快好多新人進來