破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

群貓會之心願 - 2012-12-16領養日

wahtung 發表於 9-10-2013 00:53
5 S) f8 }. B4 H3 v+ {5 r6 P6 f呢個星期日都有呀

- z0 d- J4 D! X, HWoo...在那裡舉行?
annie728 發表於 9-10-2013 01:54* y) j, z* n0 P& e2 `% g; p+ a
Woo...在那裡舉行?

% C( B1 W2 y  W; J5 R/ l- ~* {3 N% AHKCATS 領養日 , o; I: M  f( O

( `% p* F# K7 R: q. _

9 B% i8 `  G) u+ [1 `- S2 |# G日期: 20-Oct-2013 (Sun). a+ r3 a3 S/ X+ B9 Y* F
時間: 1200-1800
+ G! M: X$ i% A6 a地點: VL Workshop 海海工坊) ^4 B" m1 Y& I
地址: 九龍新蒲崗四美街23號利森工廠大廈1樓E室 (港鐵鑽石山站A2出口)! p* P& P! D3 i. y
$ g* A: ^! S$ \* U' f

& _$ ]/ j  R- V5 h0 Y) Y- 屆時有各義工之待領貓貓供有興趣人仕探訪
# ]5 x2 k) F9 J; J- 在場義工講解養貓注意事項
. b- K) c/ f! V- 此領養日只限探訪, 待領貓貓不可即日帶回家 , 適合領養人選會另行通知3 h; R% l* A; S( j
- 會場當日將會有義賣活動, 有關收益部分將會支支助是次活動的開支, 以及捐獻不同的獨立貓義工; z) `  ^7 e; z3 A
. R' b- U0 _5 L% x% |" d! k
$ Y( N6 A5 U. b( B! y! Y

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
wahtung 發表於 9-10-2013 11:41
5 O2 ~, @, o; X7 P% ^HKCATS 領養日

4 A7 H% a* O0 x9 [3 r* L 義賣通常係賣乜架 ?  
smallcat 發表於 9-10-2013 12:44* _: R  k) E' d" B! i- x
義賣通常係賣乜架 ?
7 o# I8 ]( Z5 N/ y& v
咪賣啲貓日用品及小食囉
wahtung 發表於 9-10-2013 13:553 b+ a3 @* Q6 M# v
咪賣啲貓日用品及小食囉

$ l2 L. B. W; g: i啊, 咁樣, 睇下到時在唔在香港先  
smallcat 發表於 9-10-2013 15:32
) j7 y& K' y6 p7 k啊, 咁樣, 睇下到時在唔在香港先

% X" ?. H" X; l: [! ]+ n貓兄去出外公幹咩
wahtung 發表於 9-10-2013 15:59
* B+ X( {/ x  n# f8 L4 V貓兄去出外公幹咩
9 t% T3 l3 q: I; \7 ]7 z; ?
係呀, 最近多野做  
smallcat 發表於 9-10-2013 18:06% \4 {3 p. G0 u& G2 h" O
係呀, 最近多野做

1 X! P3 e9 I; k; P; J6 \* j* }返强國
wahtung 發表於 9-10-2013 21:12/ F4 R4 g7 X" f  X3 N, l: f
返强國

4 u  n& [% e' r可能, 但最唔想返, 因為唔知食乜好
smallcat 發表於 9-10-2013 21:21
# V" k) s$ ~6 X可能, 但最唔想返, 因為唔知食乜好
' {0 z5 m) m5 d% q; t4 b2 T
唔使驚,食老麥及老肯
wahtung 發表於 9-10-2013 22:22
, E# |% d# C2 g唔使驚,食老麥及老肯
: f# _# Z2 O2 P6 ^8 d" g% P
  食呢D 好 dry,   不如整兜肥渠油火鍋   D油新唔新鮮要放在手上卒下, 聞下有香味先係正生油
smallcat 發表於 9-10-2013 22:45
3 {# x  x2 J9 p9 z4 f" h2 ~6 ?; Z食呢D 好 dry,   不如整兜肥渠油火鍋   D油新唔新鮮要放在手上卒下, 聞下有香味先係正生油 ...
& Z% U- d. n5 n9 e1 [0 L
小心喎,好多係用啲客食過啲湯底
wahtung 發表於 9-10-2013 22:53
8 R/ W2 j" I# }5 ^& K. A( w: X1 j小心喎,好多係用啲客食過啲湯底
3 W- P% Y# p  k0 o
就係用人食過既湯底再加坑渠油, 唔知出來會唔會治百病, 驅鬼神9 G7 v- Y' i5 v6 L

2 [! C- D# F' o以毒攻毒呢樣野, 金庸小說入面都好似有
smallcat 發表於 9-10-2013 23:133 \: g' w& q: v
就係用人食過既湯底再加坑渠油, 唔知出來會唔會治百病, 驅鬼神
. b$ K: x9 K! p- {% M
* ?4 C, \3 \( R: m以毒攻毒呢樣野, 金庸小說入面都好 ...
; [4 G; S' v4 \. |
金庸講啲嘢你都好信,佢又係維穏派人士嚟架
wahtung 發表於 10-10-2013 00:54
) z- A2 V) Z% Q. V- H. Z4 o金庸講啲嘢你都好信,佢又係維穏派人士嚟架

6 S8 N' Z7 n* \) H; [0 _1 F  算啦, 依家個個都係 好似爐醫生咁( l# A9 n, D8 m; o+ i$ E
4 q( C" c$ ^( d1 U
好彩我轉向支持皇上施正
smallcat 發表於 10-10-2013 11:39
8 U1 D, U5 |7 E3 x) j0 G算啦, 依家個個都係 好似爐醫生咁( t# X" W+ ^3 e
2 s* Q6 l+ W; E4 i% k
好彩我轉向支持皇上施正  ...
1 I# U: G. O% V7 Y: ~7 \6 e- }
我唔會轉呔,今晚我出席雙七節慶典
wahtung 發表於 10-10-2013 13:15! I3 P2 H; I& f

1 c  _! Y/ [) B, O8 @1 k2 X0 [  c' g6 i 唔轉無運行架  絲路一條
wahtung 發表於 10-10-2013 13:153 u' Q2 v+ T, u/ s
2 ?6 m/ C0 x2 {; y; {
呢d  台毒野, 唔好攪呀, 哈哈    我支持一個中國 1 N* p3 Z+ d# d  B4 r/ b

- J. A; V" \& P. g# y  D6 b打倒台灣妹
smallcat 發表於 10-10-2013 17:441 Y; J+ _/ ]2 ~6 R
唔轉無運行架  絲路一條

+ v7 h* N  d9 y( c  N! W車,今晚慶祝雙七節都唔知幾爽
smallcat 發表於 10-10-2013 17:45
& e7 _5 R6 M: }0 @+ A9 j2 W呢d  台毒野, 唔好攪呀, 哈哈    我支持一個中國
$ t( F/ l0 [3 j& }8 z) C
% a* g3 S) p, r2 g5 Q3 F0 |/ B打倒台灣妹

& A7 g; t6 ^$ Q+ X9 E/ ~唔好咁講,台灣妹唔係要嚟打倒,係要嚟....