破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: 天帝
打印 上一主題 下一主題

[心 得/貓 食] 簡 易 果 凍

wahtung 发表于 3-10-2012 20:55
9 X- [# |6 O$ A! O$ g, e養寵物係咁

) p. }6 x% V2 d! ?4 k寵物等同屋企人一樣, 冇事就開心, 有事就心煩....
tk226 发表于 4-10-2012 10:31 8 d) V# [; B# ~: c# u$ G2 x
寵物等同屋企人一樣, 冇事就開心, 有事就心煩....

4 s; e6 b  C4 p/ n/ v# J7 `無錯,係呢個世界無論係乜有起事就好煩
wahtung 发表于 4-10-2012 10:46
9 c: g* [, P5 b4 w  a% G% M1 l無錯,係呢個世界無論係乜有起事就好煩
2 o$ {3 @: ^( y& k- T3 h9 R2 X0 X3 r
寵物好在唔會博你咀, 頂撞係, 當你唔開心, 佢會feel到, 會黏著你, 好似話佢會支持你, 陪伴你共渡難關咁.....
tk226 发表于 5-10-2012 17:30 0 D5 j, M6 v: s
寵物好在唔會博你咀, 頂撞係, 當你唔開心, 佢會feel到, 會黏著你, 好似話佢會支持你, 陪伴你共渡難關咁.. ...
% m9 J/ x( G3 d( [4 u
係呀,好似我咁內向啲人咪鍾意寵物囉
wahtung 发表于 5-10-2012 18:39
) a+ a/ g! f: Q& w$ G係呀,好似我咁內向啲人咪鍾意寵物囉

1 V  T0 L; \+ X, i) t不過, 養寵物前, 一定要三思, 想清楚...
wahtung 发表于 5-10-2012 18:39
; Q# f$ Y& }- t* }6 b* q係呀,好似我咁內向啲人咪鍾意寵物囉

- f: }9 c' Y$ @8 q; Y7 s: h 你又內向,我冇方向
dopod123 发表于 6-10-2012 00:22
2 g: M  ]% b( S+ v: a你又內向,我冇方向

# z3 {- c# y$ g' ?) r我直頭自閉